Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zitmeubilair

Stoelen voor op kantoor

Op kantoor maken we gebruik van stoelen in allerlei verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan bureaustoelen, maar ook vergaderstoelen of een mooie fauteuil in de ontvangstruimte. Voor elk van deze stoelen bij u op kantoor is het van belang dat zij van goede kwaliteit zijn. Zo kunnen medewerkers en klanten comfortabel zitten in de juiste houding.

Bij De Kantoorinrichter beschikken we over een breed assortiment aan stoelen voor verschillende gelegenheden. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze producten, neemt u dan vooral eens contact met ons op.

ZITMEUBILAIR

Header-website-HR-1

Bureaustoelen

Wilkhahn-Stand-up-voor-informeel-overleg-op-kantoor

Bewegend zitten

Header-banken-op-kantoor

Banken & fauteuils

westminster-abbey-london-uk-8

Zaalstoelen & kerkstoelen

24-uur-stoelen-in-gebruik-in-een-controlekamer

24 uurs stoelen

ig_prd_ovw_aeron_chair_03.jpg.rendition.768.768

Circulaire stoelen

Aeron-bureaustoel-ook-voor-de-thuiswerkplek

Ergonomische bureaustoelen

Het belang van passende bureaustoelen

De juiste bureaustoel is misschien wel het belangrijkste stuk meubilair dat u op kantoor heeft staan. Aangezien medewerkers dag in dag uit in deze stoelen aan hun bureau zitten te werken is het van groot belang dat de bureaustoel goed past bij de gebruiker en hem of haar aanspoort de juiste houding aan te nemen achter het bureau. Een goede bureaustoel zorgt voor een actieve zithouding en nodigt de gebruiker uit om een ergonomische werkhouding aan te nemen.

Een actieve zithouding

De manier waarop we in onze stoel zitten zegt veel over de energie waarmee we aan het werk zijn. Een bureaustoel moet zodoende wel comfortabel zitten, maar niet te comfortabel. Zitten we immers onderuitgezakt in onze stoel, dan zullen we het niet voor elkaar krijgen al te productief te zijn. De juiste bureaustoelen nodigen ons daarom uit om een actieve houding aan te nemen waarbij we comfortabel rechtop zitten.

Ergonomisch werken

Met ergonomisch werken zorgen we ervoor dat de manier waarop we in onze stoel zitten geen negatieve invloed heeft op onze gezondheid. Bij De Kantoorinrichter beschikken we over een ruime keuze aan producten die ervoor zorgen dat onze houding optimaal is. Onze ergonomische bureaustoelen zijn op vele verschillende manieren aan te passen en te verstellen zodat zij perfect aansluiten op ons lichaam. Zo zitten we moeiteloos op de juiste hoogte, met onze benen in een rechte hoek en onze rug en nek recht.

Wilt u meer weten over de vele voordelen van de bureaustoelen van De Kantoorinrichter? We vertellen u graag meer over de producten in ons assortiment en de mogelijkheden om uw volledige behoefte aan bureaustoelen en ander meubilair onder te brengen bij De Kantoorinrichter.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Een breed assortiment voor een scherpe prijs

Bij de Kantoorinrichter beschikken we over een zeer breed assortiment stoelen voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om de juiste bureaustoel, een vergaderstoel, stoelen voor in de kantine of een fauteuil met mooie bekleding en een luxe uitstraling voor in de ontvangstruimte van uw kantoor, bij De Kantoorinrichter vindt u wat u zoekt.
Dankzij onze goede samenwerking met leveranciers kunnen wij ons brede assortiment voor een scherpe prijs aanbieden en snel leveren.

Volledige ontzorging met de stoelen van de Kantoorinrichter

Bij De Kantoorinrichter begrijpen we dat uw bedrijf continu in beweging is. We denken graag met u mee over het maken van de juiste keuze op het vlak van model, materiaal en stof zodat de stoelen die u uiteindelijk kiest aansluiten bij de sfeer en het interieur van uw ruimte. Ook bieden wij onder andere de mogelijkheid voorraad voor u te houden zodat gemakkelijk en snel mee bewogen kan worden met veranderingen in uw bedrijf.

Wilt u meer weten over wat De Kantoorinrichter voor u kan betekenen op het vlak van stoelen en ander meubilair? Neem dan eens contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en voorzien u graag van advies en tips over het kiezen van de juiste stoel.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
IMG-20181022-WA0015-800x800
Kantoorakoestiek verbetering bij Lumileds
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish

Blog & nieuws

WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022
Open kantoorruimte - kantoortuin - flexwerken - Hybride werken
In 5 stappen uw kantoor opnieuw inrichten
Creëer uw ideale werkplek | Ontvang waardevolle tips voor een efficiënte, stijlvolle en productieve herinrichting van uw kantoor.
05.01.2017
hnk-dordrecht-deskbookers
Zo creëert u een moderne kantoorinrichting: 5 tips
Tip 1: zorg voor veel daglicht Een goed verlichte werkplek in een modern kantoor vormt misschien wel de basis van een moderne kantoorinrichting. Niet...
23.09.2015

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]