Vergadermeubilair

Vergaderen op kantoor

Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een traditionele inrichting. Denk daarbij aan een vierkante of rechthoekige vergadertafel met daaromheen een aantal vergaderstoelen. Maar er zijn veel meer mogelijkheden op het gebied van het inrichten van vergaderruimten.  

Voor alle vormen van vergaderen zijn inrichtingsoplossingen te bedenken. Uiteraard is er voor iedere oplossing passend kantoormeubilair zoals vergadertafels, vergaderstoelen, barkrukken en banken te leveren. 

FORMEEL OF INFORMEEL VERGADEREN

Zijn de vergaderingen vaak formeel of juist informeel van aard? Indien het een informeel overleg betreft, is het niet noodzakelijk dat de ruimte is afgesloten. U kunt dan samen met collega’s even plaatsnemen in de daarvoor bestemde zithoek in de kantoortuin. Een formeel overleg vereist echter een afgesloten ruimte. Dit om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie binnenskamers blijft.

Om tot een passende inrichting van uw vergaderruimte te komen, moet u ook bepalen wat het doel van de vergaderingen is die u in deze ruimte zal gaan houden en daar het vergadermeubilair op af te stemmen. 

Zo is een vergaderruimte met daarin een ovale vergadertafel aan te bevelen wanneer er informatie gedeeld moet worden. Een statafel met barkrukken heeft echter weer de voorkeur als het gaat om samenwerking en creativiteit. Wanneer er gevoelige onderwerpen besproken moeten worden, geniet een huiskameropstelling de voorkeur.

Uiteraard is uw ruimte niet onbeperkt, dus bedenk vooraf goed welke vormen van vergaderingen binnen uw bedrijf plaatsvinden en pas daar de inrichting op aan.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

WAT MAG U VAN DE KANTOORINRICHTER VERWACHTEN?

U kunt bij De Kantoorinrichter rekenen op een uitgebreid assortiment vergadermeubilair. Wij hebben veel varianten in onderstellen en bladen.

Ook hebben wij voor organisaties die veelvuldig veranderen o.a.

  • lichtgewicht bladen
  • inklapbare onderstellen
  • stapelbare en/of verrijdbare onderstellen
  • trolleys

Daarnaast hebben wij een goede collectie vergaderstoelen op verschillende niveaus.

Graag inventariseren wij uw wensen t.a.v. flexibiliteit, gebruiksgemak, uitstraling en budget om u een advies op maat te geven.

Wij zijn ook graag uw partner op het gebied van de techniek omtrent videoconferencing, vergader- en presentatiesystemen etc.

Geïnteresseerd? Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of mail ons via [email protected].

Bij De Kantoorinrichter slaagt u altijd voor uw vergadermeubilair!

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_1899
Complete kantoorinrichting bij DSV

Complete kantoorinrichting bij DSV in Eindhoven In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de...

Kaam-en-Partners-9
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...

Blog & nieuws

76161ce04ff5542fee8f8700c746c89b
Kantine inrichten, hoe pak je dat aan?
Achter je bureau een paar boterhammen naar binnen proppen of even snel lunchen in de rumoerige, ongezellige kantine. Vind je het jammer dat je...
03.07.2019
Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
Tijdens werk ontmoet u over het algemeen veel nieuwe mensen. Vaak zijn dit collega’s en soms zijn dit mensen met wie u zakelijke afspraken...
04.10.2017
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Scrum, een andere manier van werken De afgelopen jaren is het gebruik van de Agile –  Scrum methode enorm toegenomen.  Scrum is een Agile...
03.10.2022