Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vergadermeubilair

Vergaderen op kantoor

Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een inrichting met traditioneel vergadermeubilair. We denken daarbij aan belangrijke besprekingen aan grote vergadertafels met daaromheen een aantal vergaderstoelen. Maar zoals er vele verschillende vormen van vergaderen zijn, zijn er ook veel meer mogelijkheden op het gebied van vergadermeubilair.

Voor alle vormen van vergaderen zijn geschikte oplossingen voor het inrichten van de ruimte. Bij de Kantoorinrichter hebben we een breed aanbod vergadermeubilair zoals vergadertafels, vergaderstoelen, barkrukken en banken waarmee we al uw wensen op het gebied van vergaderruimtes en voorzieningen tegemoet kunnen komen.

FORMEEL OF INFORMEEL VERGADEREN

Zijn de vergaderingen vaak formeel of juist informeel van aard? Indien het een informeel overleg betreft, is een afgeschermde vergaderruimte niet noodzakelijk. U kunt dan samen met collega’s even plaatsnemen in de daarvoor bestemde zithoek in de kantoortuin. Een formeel overleg vereist echter een afgesloten ruimte. Dit om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie binnenskamers blijft.

Om tot een passende inrichting van uw vergaderruimte te komen, moet u ook bepalen wat het doel van de vergaderingen is die u in deze ruimte zal gaan houden en daar het vergadermeubilair op af te stemmen.

Zo is een vergaderruimte met daarin een ovale vergadertafel aan te bevelen wanneer er informatie gedeeld moet worden. Statafels met barkrukken hebben echter weer de voorkeur als het gaat om samenwerking en creativiteit. Wanneer er gevoelige onderwerpen besproken moeten worden, geniet een huiskameropstelling de voorkeur. Uiteraard is ook een goede akoestiek van belang om efficiënt te kunnen vergaderen.

Natuurlijk is uw ruimte niet onbeperkt, dus bedenk vooraf goed welke vormen van vergaderingen binnen uw bedrijf plaatsvinden en pas daar de inrichting op aan.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Vergadermeubilair: wat mag u van de Kantoorinrichter verwachten?

Als specialist op het gebied van kantoorinrichting zijn we bij de Kantoorinrichter thuis in alles op het gebied van vergadermeubilair. Zo kunt u rekenen op een uitgebreid assortiment tafels, stoelen, onderstellen en bladen. Maar ook voor onder andere videoconferencing en presentatiemiddelen kunt u bij ons terecht.

Ook hebben wij voor organisaties die veelvuldig veranderen o.a.

  • lichtgewicht bladen
  • inklapbare onderstellen
  • stapelbare en/of verrijdbare onderstellen
  • trolleys
 
Daarnaast hebben wij een goede collectie vergaderstoelen op verschillende niveaus. Maar denk niet alleen aan groot meubilair zoals tafels en stoelen maar ook aan bijvoorbeeld whiteboards en kapstokken. Denk ook aan verlichting in uw vergaderruimte, u wilt niet in het donker zitten. Met verlichting kunt u namelijk ook een sfeer creëren. Er zijn vele mogelijkheden.

Vergadermeubilair voor een grote ruimte

Het is belangrijk dat u het gewenste aantal mensen kwijt kan in uw vergaderruimte. Maar een te grote vergaderruimte is niet prettig. Ook is de akoestiek van uw ruimte belangrijk voor een zo prettig mogelijke vergadering. Als uw vergaderruimte erg groot is, kunt u denken aan geluidspanelen.

Graag inventariseren wij uw wensen t.a.v. flexibiliteit, gebruiksgemak, uitstraling en budget om u een advies op maat te geven.

Naast het voorzien van vergadermeubilair zijn wij ook graag uw partner op het gebied van techniek omtrent video conferencen, vergader- en presentatiemiddelen etc.

Geïnteresseerd? Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of mail ons via [email protected].

Bij De Kantoorinrichter slaagt u altijd voor uw vergadermeubilair!

Van een kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

11.Hays
Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij HAYS
IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht

Blog & nieuws

Pami-workspace-one-modern
Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doet u dat?
Lees onze tips voor het inrichten van een comfortabel thuiskantoor | Maak uw thuiswerken productief en aangenaam.
17.05.2020
Flexibele-wand-afscheiding-kantoorruimte
Wanneer is het tijd om uw kantoor te laten renoveren?
Leer de signalen kennen wanneer het tijd is om uw kantoor te renoveren | Investeer in een moderne, functionele werkomgeving.
16.11.2017
Showroom Satelliet Breda - Work Lounge
Hier moet u op letten bij de indeling van uw kantoor
Optimaliseer ruimtegebruik, flexibiliteit en werkplezier | Leer hoe flex-werkplekken bijdragen aan een productieve werkomgeving.
25.09.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]