Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zaalstoelen & kerkstoelen

Bent u op zoek naar fraaie kerkstoelen of zaalstoelen?

Voor de inrichting van ruimtes die geschikt zijn voor grote groepen, zoals kerken, zalen en auditoria, bent u bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kerkstoelen en zaalstoelen. Onze collectie varieert van klassieke tot moderne modellen. Naast onze kantoormeubilair collectie zijn zaalstoelen een onmisbaar onderdeel van ons assortiment.

Goede zaalstoelen en kerkstoelen, waar moeten ze aan voldoen?

  • Licht van gewicht om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen
  • Een goedgekeurde koppeling
  • Goed reinigbaar (kunststof of hout)

Andere belangrijke criteria kunnen zijn:

  • Bijbelrekje (voor de kerkstoel)
  • Rij- en stoelnummering. Er zijn diverse mogelijkheden variërend van vaste nummering tot digitaal toegewezen stoelnummering
  • Stapelbaar (om ze goed op te ruimen)
  • Trolley (om ze goed te kunnen verplaatsen)
  • Gestoffeerde zittingen/ rugleuningen of volledige gestoffeerd


Bij De Kantoorinrichter hebben we voor elke portemonnee een ruime keuze aan kantoormeubilair, ook voor uw buurthuis, school of vergaderruimte. Wij bieden passende oplossingen die aansluiten bij uw wensen en budget. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie bijpassende tafels in elke vorm en afmeting.

Staat u voor de uitdaging om uw zaal of kerk opnieuw in te richten? Laat ons u helpen bij het inventariseren van uw wensen en behoeften om zo tot de best mogelijke keuze te komen voor uw gebouw.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Licht gewicht

Stoelen kunnen enorm variëren in gewicht, van 2 à 3 kilo tot wel 15 kilo. Bij zaalstoelen raden wij lichtgewicht stoelen aan, omdat deze vaak verplaatst moeten worden. Het materiaal waarvan de stoel gemaakt is, is hierbij van groot belang, bijvoorbeeld kunststof, hout of metaal. Ook de grootte van de stoel heeft invloed op het gewicht. De juiste zaalstoelen hebben een gewicht van ongeveer 3 kilo, zodat ze makkelijk te verplaatsen zijn en toch comfortabel zitten.

Gemakkelijk koppelbaar

Veel zaalstoelen zijn voorzien van een koppeling, die verkrijgbaar is in verschillende soorten. Denk aan een koppeling bij de armleuningen, bij de poten of aan de zitting. Het is belangrijk dat de stoelen zijn voorzien van een goedgekeurde koppeling. Al onze stoelen voldoen aan de NEN-EN 14703-norm.

Goed te reinigen

Zaalstoelen worden vaak gebruikt in grote ruimtes zoals kerken, zalen en aula’s waar veel verschillende mensen komen. Dit betekent dat er veel verschillende mensen op de stoelen zitten en daarom is het belangrijk om te kiezen voor een stoel die gemakkelijk schoon te houden is. Dit geldt met name voor ruimtes zoals kantines en aula’s waar het reinigen van stoelen essentieel is. Gestoffeerde stoelen zijn minder geschikt als kantinestoel, omdat deze lastiger schoon te maken zijn. Kunststof of houten stoelen zijn daarentegen gemakkelijk te reinigen en dus erg geschikt als kantinestoel of voor in scholen.

Casala-Curvy-is-ook-goed-inzetbaar-als-collegestoel-zitting-en-rugleuning-zijn-eenvoudig-te-wisselen

Een kerkstoel met een bijbel rekje

Een bijbelrekje is een handig accessoire dat u vaak onder of naast uw kerkstoel kunt vinden. Hiermee kunt u gemakkelijk uw psalmenboekje of bijbel opbergen. Onze kerkstoelen zijn voorzien van dezelfde comfort en veiligheidseisen als onze andere zaalstoelen.

Stoelnummering

Uw zaalstoelen kunnen worden voorzien van stoelnummering, zodat u de mogelijkheid heeft om mensen of groepen vooraf al een plek te geven. De stoelnummering kan op verschillende plaatsen en in verschillende stijlen worden aangebracht, bijvoorbeeld op de armleuning of op de rugleuning. Het is zelfs mogelijk om rijen en stoelen aan te duiden, of alleen één van de twee. Zo kunt u de indeling van uw zaal overzichtelijk en gestructureerd maken voor uzelf en uw gasten.

Stapelbare stoel

Veel zaalstoelen zijn stapelbaar, wat handig is voor opslag wanneer er veel stoelen zijn. De vormgeving van de stoelen bepaalt of ze stapelbaar zijn of niet. Onze zaalstoelen zijn ontworpen om probleemloos op elkaar gestapeld te kunnen worden zonder te beschadigen.

Trolley

Stapelbare stoelen voorzien van een trolley? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met een trolley kunt u een grote hoeveelheid stoelen tegelijkertijd naar een hoek of andere ruimte rijden. Een trolley kan goed van pas komen bij een grote zaal.

Gestoffeerde zitting

Kiest u toch voor zaalstoelen met een gestoffeerde zitting? Ook dan kunt u bij De Kantoorinrichter terecht. Onze gestoffeerde zaalstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende mogelijkheden voor het onderstel zijn leverbaar. Ook voor het reinigen van uw gestoffeerde zaalstoelen kunt u bij ons terecht.
Bent u op zoek naar zaalstoelen of kerkstoelen? De Kantoorinrichter helpt u graag aan goede stoelen die voldoen aan de veiligheidseisen en aan uw wensen. Wij kijken met u mee en geven passend advies, zodat uw zaal straks de gewenste opstelling heeft.

Trolley voor het gemakkelijk vervoeren van gestapelde zaalstoelen

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell
20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen

Blog & nieuws

Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans
Creëer een inspirerende kantoorinrichting met creativiteit en balans | Verbeter uw werkplek met orde, akoestiek, groen en licht.
26.06.2015
Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
Lees alles over een efficiënte bedrijfsinrichting | Een inspirerende en productieve werkplek met natuurlijke elementen en duurzaamheid.
11.09.2018
Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
Stijlvolle oplossingen voor een multifunctionele en comfortabele lunchomgeving | Van duurzaam meubilair tot een sociaal hart van uw bedrijf.
04.10.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]