Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging

Project info

Turn Key bij Interstream Barging in Sliedrecht

We kregen een uitnodiging om te praten met Interstream Barging over de nieuwe kantoorinrichting. Een bedrijf dat marktleider is in het bevrachten van minerale oliën, chemicaliën en vegoils. Zij hebben 120 binnenvaartschepen varen waarvan 30 binnenvaartschepen in eigendom zijn. Om deze werkzaamheden in goede banen te leiden werken 50 medewerkers vanuit het kantoor in Geertruidenberg. De wens was echter om naar een nieuw pand te gaan aan het water. Die is gevonden in Sliedrecht. Een prachtig pand aan het water waar dagelijks de eigen binnenvaarders langsvaren.

Van ontwerp tot oplevering

Op basis van een programma van eisen hebben we een plan gemaakt met 2D en 3D tekeningen en foto realistische renderingen. De uitstraling van het kantoor dat we ontworpen hadden sprak aan in combinatie met ons totaalaanbod en de eindprijs. We kregen de opdracht en zijn met het traject gestart. We zijn begonnen met het demonteren van de bestaande systeemwanden. Daarna hebben we alle vloerbedekking verwijderd en zijn we gestart om alles te schilderen. De volledige achtergevel en alle wanden zijn geschilderd. We hebben het nodige maatwerkmeubilair geleverd zoals een nieuwe pantry, nieuw barmeubel, garderobe kast en houten latten afscheidingen.

Kantoormeubilair

Het kantoormeubilair is van Voortman Kantoormeubelen; sta-zit werkplekken. Enkele bureaus en duobenches uit de Hi-Tee serie en Sound en Vision schuifdeurkasten vaak ook met plantenbakken. De zwarte profielen van de volglaswanden in RAL 9004 (ook de kleur van de kozijnen en koven) combineren prachtig met de Perzische kleden en de PVC in visgraatmotief. Het geheel ziet er goed uit en we hebben een zeer tevreden klant.

Bent u ook op zoek naar een kantoorinrichting die past bij uw organisatie? Willen jullie ontzorgd worden door een partij die verstand heeft van kantoorinrichting én kantoorverbouwing? Neem dan contact met op met De Kantoorinrichter!

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies