Kantoorinrichting

Uw professionele partner voor kantoorinrichting

Een prettige werkplek en kantoorinrichting stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Het realiseren van een inspirerende werkomgeving is dan ook een belangrijke, maar ingewikkelde taak. De Kantoorinrichter is door jarenlange ervaring en onderscheidende klantgerichtheid de aangewezen partner voor al uw kantoorinrichting projecten.

Kantoorinrichting

Kantoormeubilair-de-Kantoorinrichter

Kantoormeubilair

Interstream 2

Interieurontwerp kantoor

De-Vorm-Lookbook-49

Duurzame kantoorinrichting

Edition Comfort bureaustoel

Werkplekinrichting

industrieel kantoor inrichten

Kantoorinterieur

Topcon - De Kantoorinrichter

Interieurbouw

CWS 10

Projectstoffering

Daiichi-Sankyo-2

Vergaderruimte inrichting

Thuiswerkplek-HAYHAY-AAC-53-stoel-met-HAY-CPH-90-Desk

Mogelijkheden voor de thuiswerkplek

RSI polsklachten - werkplekonderzoek - De Kantoorinrichter

Werkplekonderzoek

Staand werken - sta werkplek - sta zit bureau

Ergonomische werkplek

Nieuwe focus: een flexibele kantoorinrichting

Bij het ontwerpen van een flexibele kantoorinrichting is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften van zowel werknemers als werkgevers. Voor werkgevers moet het doel zijn om een sfeer te creëren die samenwerking en productiviteit stimuleert en tegelijkertijd het welzijn van werknemers ondersteunt. Een kantoorinrichting is veelomvattend, daarom hebben wij een aantal tips voor een unieke kantoorinrichting.

Een nieuwe kantoorinrichting doet u zo

Houd om te beginnen rekening met de indeling van de ruimte, met de nadruk op verschillende soorten werkstijlen in uw kantoorinrichting. Wijs ruimtes aan voor privé vergaderingen, werkplekken voor samenwerking, informele gesprekken en stiltezones. Zorg voor voldoende comfortabele zitmogelijkheden en een gemakkelijke toegang tot daglicht en planten die stressniveaus op de werkplek kunnen helpen verlichten.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Alle mogelijkheden op afstand of op kantoor

Denk naast het bieden van een verscheidenheid aan meubilair ook na over hoe technologie een flexibele kantoorinrichting mogelijk kan maken. Cloud-gebaseerde bedrijfssoftware kan werken op afstand ondersteunen of gedecentraliseerde teams aanmoedigen. Open ruimtes met grote beeldschermen zorgen ervoor dat meerdere mensen tegelijk aan documenten of projecten kunnen werken. Geautomatiseerde oplossingen zoals bezettingssensoren of kalenderintegraties kunnen ook helpen om het gebruik van vergaderruimtes en andere gedeelde ruimtes te stroomlijnen. Een kantoorinrichting kan compleet naar wens gemaakt worden, wij helpen u daar graag bij!

Wij ondersteunen u bij uw complete kantoorinrichting

Zorg er tot slot voor dat de kantoorinrichting voorzieningen bevat die de tevredenheid en betrokkenheid van werknemers vergroten, zoals verstelbare sta-bureaus, ergonomische stoelen, gezonde snacks in gemeenschappelijke pantry’s of pauzeruimtes fietsenrekken voor pendelaars en zelfs spelconsoles of recreatieve apparatuur voor teambuilding activiteiten en het socializen met collega’s.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Tweedehands kantoormeubilair wordt steeds populairder

Als u overweegt om gebruikt kantoormeubilair te kopen, moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren.

  1. Beoordeel eerst zorgvuldig de staat van het meubilair. Let op tekenen van slijtage zoals piepende laden, krassen of deuken in het hout, losse verbindingen of andere indicatoren die aangeven hoe vaak het meubel gebruikt is. Het kan ook nuttig zijn om de bekleding en kussens te inspecteren op versleten plekken of verkleuringen. Controleer op sterke geuren die kunnen duiden op vroeger gebruik in een rokerige omgeving.
  2. Vervolgens is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het meubilair voldoet aan uw behoeften en afmetingen. Meet uw ruimte zorgvuldig op voordat u de meubels koopt om te garanderen dat ze passen wanneer u ze naar kantoor brengt. Zorg er ook voor dat alle onderdelen bij elk meubelstuk zitten, want bij sommige gebruikte items kunnen extra onderdelen ontbreken. Vraag om een gespecificeerde lijst van wat er bij elk meubelstuk zit, zodat u precies weet wat u krijgt voordat u tot aankoop overgaat.
  3. Doe tot slot onderzoek naar het bedrijf waar u het gebruikte kantoormeubilair wilt kopen. Stel vragen zoals of ze retourzendingen accepteren als het product niet aan uw verwachtingen voldoet en hoe snel ze reageren op vragen of klachten als er na aankoop iets misgaat. Het controleren van klantbeoordelingen kan hierbij nuttig zijn, omdat deze inzicht geven in de ervaringen van eerdere klanten met de producten en diensten van een bepaald bedrijf.

De perfecte mix van inspanning en ontspanning in een efficiënte kantoorinrichting

Het ontwerp van een kantoorinrichting moet zowel beweging als ontspanning voor de werknemers prioriteit geven. Het aanbieden van een speciale ruimte voor fysieke activiteiten, zoals een eigen fitnessruimte, kan werknemers de kans geven om even weg te zijn van hun bureau en de broodnodige beweging te krijgen. Daarnaast kunnen comfortabele zitmogelijkheden, zoals ergonomische stoelen of banken met kussens, werknemers in staat stellen om even te pauzeren en te ontspannen in een rustige omgeving.

Natuurlijke elementen om stress te elimineren

Voor nog meer ontspanning in uw kantoorinrichting kan dimbare verlichting of planten in het ontwerp worden opgenomen als natuurlijke elementen om stressniveaus te helpen verlagen. Andere functies die kunnen worden toegevoegd zijn onder andere zit- sta bureaus, verstelbare werkplekken, geluiddempende materialen om het geluidsniveau te verlagen. Door ruimtes te creëren met deze componenten in gedachten, kunnen werkgevers een sfeer creëren waarin werknemers worden aangemoedigd om gedurende de dag pauzes te nemen, terwijl ze ook actief en energiek kunnen blijven terwijl ze aan het werk zijn.

Tips voor een geschikte kantoorinrichting

Als het gaat om kantoorinrichting, zijn er tal van factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Bij De Kantoorinrichter hebben we veel ervaring op het gebied van kantoorinrichting en kunnen wij u uitgebreid advies geven over nieuw meubilair. Enkele tips voor het creëren van een geschikt kantoorontwerp zijn:

  1. Creëer een ergonomische omgeving – met een ergonomische opstelling op kantoor kunnen werknemers comfortabel en efficiënt werken, waardoor hun lichaam minder wordt belast tijdens het werk. Denk hierbij aan verstelbare bureaus en stoelen, voldoende verlichting en het plaatsen van computermonitoren op een afstand van minstens 20 centimeter van het gezicht.
  2. Houd rekening met akoestiek – geluid speelt een grote rol bij het ontwerpen van kantoren, omdat overmatig lawaai kan leiden tot afleiding en verminderde productiviteit. Daarom moeten er in de hele ruimte geluidsreducerende materialen worden gebruikt, zoals geluidsabsorbers of tapijten. Daarnaast kunnen in uw nieuwe kantoor akoestische panelen worden geïnstalleerd rond open ruimten zoals vergaderzalen of gemeenschappelijke ruimten om echo’s en nagalm van gesprekken te verminderen.
  3. Installeer ontspanningsruimten in uw kantoorinrichting – comfortabele loungeruimten op afstand van de bureaus kunnen de creativiteit en productiviteit stimuleren doordat werknemers korte pauzes van hun werk kunnen nemen terwijl ze toch ter plaatse blijven. Pauzeruimtes in uw kantoorinrichting bieden teamleden ook de gelegenheid om samen te werken of informeel met elkaar te praten in een ontspannen omgeving.
  4. Maak in uw kantoorinrichting gebruik van natuurlijk licht – het opnemen van natuurlijk licht in het kantoorontwerp is goed voor zowel het fysieke als mentale welzijn van het personeel, omdat studies hebben aangetoond dat blootstelling aan zonlicht de stemming en productiviteit op de werkplek bevordert. Als het natuurlijke licht beperkt is doordat de ramen te klein zijn of doordat het uitzicht beperkt is, kunnen in plaats daarvan grote spiegels worden gebruikt die een soortgelijk effect hebben als de weerkaatsing van natuurlijk licht op de muren.
  5. Houd uw complete kantoorinrichting georganiseerd. Een goed georganiseerde werkplek is essentieel voor het creëren van een productieve omgeving, want rommel leidt tot afleiding en vermindert de concentratie van werknemers. Daarom helpt het implementeren van voldoende opbergruimte zoals archiefkasten, planken of laden om alles netjes en opgeruimd te houden zonder al te veel ruimte in beslag te nemen
Werkplekken Intersell

Wek creativiteit op met een inspirerende kantoorinrichting

Nieuwe kantoorinrichting kan een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van creativiteit. Studies hebben aangetoond dat de fysieke omgeving van een werkplek een directe invloed heeft op hoe goed werknemers in staat zijn om creatief te denken en innovatieve oplossingen te bedenken. Zo kan het introduceren van natuurlijke elementen, zoals planten, in de kantoorruimte helpen om een meer ontspannen en comfortabele sfeer te creëren. Door al deze aspecten toe te passen, zorgt u voor een complete kantoorinrichting en een gezonde werkplek.

Klantgerichtheid is onze manier van werken

Bij de Kantoorinrichter is het onze missie om uw verwachtingen te overtreffen wat betreft nieuwe kantoorinrichting. Van kleine tot grote projecten zetten wij onszelf voor u in om de door u gewenste kantoorinrichting van A tot Z te realiseren. Daarom beginnen we graag met een kennismaking, zodat we duidelijk weten wie u bent en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Onze projecten

HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk

IMG-20160721-WA0035-800x600-1
Maatwerk interieurbouw voor UVT

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Blog & nieuws

newcastle-limited-office-7
Het nieuwe werken, wat is dat?
Het nieuwe werken zit zo in elkaar Wel eens van het nieuwe werken gehoord, maar eigenlijk geen idee wat het precies inhoudt en wat...
10.02.2020
c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Schokkend maar waar: de meeste mensen brengen ongeveer een derde van hun dag door op het werk. En met 38 uur per week achter...
12.11.2018
524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Dat doet u zo
Uw kantoor inrichten middels een mooie kantoortuin? Een kantoortuin hoeft geen horror te zijn. Kijk maar eens naar Coolblue. Hun werkplek is zelfs bekroond...
13.06.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]