040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

24 uurs stoelen

Bureaustoel voor 24/7 werkomgevingen

Er zijn werkplekken waar dag en nacht wordt gewerkt. Denk hierbij aan beveiliging, bewaking of observatie.  Deze werkzaamheden vinden 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar plaats. In deze intensieve werkomgevingen worden extra hoge eisen gesteld aan het comfort en de duurzaamheid van de stoelen. De stoelen die in hier ingezet worden noemen we 24 uurs stoelen. Omdat deze stoelen 24/7 door verschillende mensen gebruikt worden moeten ze onverwoestbaar zijn.

Wat zijn de kenmerken van een 24 uurs stoel?

  • Bijna alles aan een 24 uurs stoel is instelbaar
  • Stoelen zijn voorzien van een bekleding met hoge slijtvastheid
  • Bekleding moet goed reinigbaar zijn
  • De stoelen zijn veelal uitgevoerd met hoofdsteun
  • Voorzien van een extra stevige mechaniek
  • Snel instelbaar en uiterst comfortabel voor elke gebruiker

Interesse in een 24 uurs bureaustoel?

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via  info@dekantoorinrichter.com

Speciaal voor werkplekken waar 24/7 gewerkt wordt: de 24 uurs stoel

Op werkplekken waar 24/7 gewerkt wordt (zoals in de bewaking, observatie of beveiliging) is het extra belangrijk om te investeren in een goede stoel. Op deze manier kan er comfortabel gewerkt worden en worden rug- en nekklachten door een verkeerde zithouding voorkomen. Bij De Kantoorinrichter verkopen we een speciale 24 uurs stoel die aan de hoogste eisen voldoet. Op deze stoel kan langdurig in een fijne positie gezeten worden. De stoel is bovendien volledig verstelbaar waardoor men veelvoudig van houding kan wisselen en de stoel aangepast kan worden aan de wensen en het postuur van verschillende medewerkers.

Waar moeten 24 uurs stoelen aan voldoen?

Naast dat de stoel volledig verstelbaar moet zijn, moeten 24 uurs stoelen ook aan andere eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat de bekleding slijtvast is én makkelijk gereinigd kan worden. U heeft hierdoor lang plezier van de stoel. Veel stoelen beschikken bovendien over een hoofdsteun waardoor ze extra veel comfort bieden aan de gebruiker. Bent u benieuwd naar de stoelen? Bekijk dan enkele stoelen op onze website of neem direct contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Direct een 24 uurs stoel kopen bij De Kantoorinrichter

Wilt u direct een 24 uurs stoel kopen bij De Kantoorinrichter? Contacteer ons dan via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij geven graag een persoonlijk advies of kunnen u een (vrijblijvende) offerte toesturen. U kunt bij ons tevens terecht voor ander meubilair voor op uw kantoor. Maak uw werkplek bijvoorbeeld extra comfortabel met een bank, diverse opbergmogelijkheden en interactieve schermen. Daarnaast helpen we u om de akoestiek op kantoor te verbeteren. Op onze website vindt u meer informatie en kunt u voorbeelden bekijken van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd. Graag tot ziens bij De Kantoorinrichter.

Lees meer

 

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

3D inzicht van interieurontwerp UVT
make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Grote vergadertafel vergaderen meetingroom