Zoeken
Sluit dit zoekvak.

24 uurs stoelen

De juiste bureaustoel voor de 24-uurs werkplek

Er zijn werkplekken waar dag en nacht wordt gewerkt. Denk hierbij aan beveiliging, bewaking of observatie. Deze werkzaamheden vinden 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar plaats. Een dergelijke werkplek is niet alleen veeleisend voor de mensen die deze beroepen uitvoeren, ook is de belasting op de bureaustoel extra zwaar. Omdat het van belang is dat de bureaustoel ook bij intensief gebruik zijn ondersteunende eigenschappen behoudt en in goede staat blijft, is het aan te raden te kiezen voor de 24-uurs bureaustoel.

Bij de Kantoorinrichter beschikken we over een mooi aanbod 24-uurs bureaustoelen. We adviseren u graag over welke stoelen geschikt zijn voor de specifieke vereisten van uw werkplek.

Wat zijn 24-uurs bureaustoelen?

Een 24-uurs bureaustoel is een type bureaustoel dat is ontworpen voor langdurig en intensief gebruik. Zodoende is deze bureaustoel geschikt voor werkplekken waar langere werkdagen worden gedraaid. Niet alleen is een dergelijke bureaustoel behulpzaam in het voorkomen van lichamelijke klachten voor de medewerkers die lange dagen achter het bureau zitten. Ook zijn 24-uurs bureaustoelen doorgaans geproduceerd met sterke materialen en ontworpen om goed bestand te zijn tegen langdurig zitten zodat ook de bureaustoel lang mee gaat.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Wat zijn de voordelen van een 24 uurs bureaustoel?

De 24-uurs bureaustoel heeft meerdere voordelen ten opzichte van de gewone bureaustoel:

Duurzaamheid

Doordat 24-uurs stoelen geproduceerd zijn met extra sterke materialen en slijtvaste bekleding gaan deze stoelen langer mee en behouden hun kwaliteiten op ergonomisch vlak. Uitermate geschikt dus voor beroepen waarbij bovengemiddeld lange dagen worden gemaakt.

Comfortabele zithouding

24-uurs bureaustoelen zijn ontworpen voor maximaal comfort bij langdurig gebruik. Ook na lange uren in gebruik te zijn, blijven de comfortabele zitting en rugleuning ondersteuning bieden aan de gebruiker.

Volledig instellen van de bureaustoel

De 24-uurs bureaustoel heeft volledig instelbare mechaniek waardoor de gebruiker de 24-uurs stoel gemakkelijk kan instellen voor maximale ondersteuning. Denk hierbij aan het instellen van de hoogte van de stoel, een verstelbare lendensteun en rugleuning, verstelbare zitting, hoofdsteun en armleggers.

Wat is ergonomie en waarom is het belangrijk?

24-uurs bureaustoelen zijn in wezen ergonomische bureaustoelen die geproduceerd zijn met extra stevige materialen en stoffering die slijtvast is om maximale belasting te faciliteren. Wanneer we het hebben over de ergonomie van een bureaustoel wordt bedoeld dat de stoel ontworpen is om zo goed mogelijk ondersteuning te bieden aan degene door wie de stoel gebruikt wordt.

Ergonomische bureaustoelen zijn van belang omdat uit steeds meer onderzoek naar voren komt dat langdurig werken in zittende houding grote nadelige effecten kan hebben op de gezondheid van medewerkers. Dit is dus met name het geval voor medewerkers die werkzaam zijn op een 24-uurs werkplek.

24-uurs bureaustoelen koopt u bij de Kantoorinrichter

Bij de Kantoorinrichter kunt u terecht voor het inrichten van uw werkplek met de hoogste kwaliteit 24-uurs bureaustoelen. We hebben een aantal producten geselecteerd die voldoen aan de strengste eisen en gemaakt zijn met de beste materialen.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of mail ons via [email protected].

Bekijk voor meer informatie

Kantoormeubilair-de-Kantoorinrichter

Kantoormeubilair

Home BENT U OPZOEK NAAR KANTOORMEUBILAIR? Zoek niet verder! De Kantoorinrichter kan helpen. Wij hebben een groot assortiment kantoormeubels in elk gewenst formaat, kleur en design.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K

Blog & nieuws

Space-Co-8090-700x467
Moderne Kantoorinrichting
Praktische tips voor een moderne kantoorinrichting | Van optimale verlichting en flexibele werkplekken tot duurzaamheid en ontspanningsruimtes
18.03.2019
FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een ergonomische werkplek creëren? Zo doet u dat!
Verbeter de gezondheid en tevredenheid van uw werknemers met ergonomisch kantoormeubilair | Praktische inzichten voor een ideale werkplek
14.08.2018
WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]