Bureaustoelen

KIES DE JUISTE ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL

Uw kantoormedewerkers maken de de hele dag gebruik van een bureaustoel. Het is daarom erg belangrijk dat een bureaustoel comfort biedt. Maar comfort alleen is niet voldoende. Kies voor een ergonomische bureaustoel.

Een ergonomische bureaustoel is op alle manieren in verschillende standen te zetten, zodat iedere medewerker de stoel individueel geheel op maat kan instellen. Zo zitten uw medewerkers uiterst comfortabel en bovendien worden klachten door een slechte zithouding voorkomen. Dit is tevens goed voor uw organisatie, want klachten door een slechte bureaustoel kunnen leiden tot een hoger ziekteverzuim

EEN GESCHIKTE STOEL IS ÉÉN VAN DE BELANGRIJKSTE ONDERDELEN VAN DE WERKPLEK​

Kiest u voor EN of NPR bureaustoel?

Op zich is de normering niet zo belangrijk. U kiest voor een goed zittende bureaustoel. Als u echter projectmatig bureaustoelen inkoopt dan moeten er criteria aan de aanschaf ten grondslag liggen. In ons standaard pakket hebben wij diverse fraaie bureaustoelen die aan de Europese Norm 1335 voldoen, dit is een norm met minimale Europese eisen. Verder uiteraard de meer voorkomende NPR 1813 bureaustoelen, die voldoen aan de strengste richtlijnen en toepasbaar zijn voor een breed scala aan eindgebruikers.

De moderne bureaustoel heeft een strakke vormgeving, uitstekende instelmogelijkheden die makkelijk te regelen zijn en een scala aan stofferingsopties.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

BUREAUSTOEL PROEFPLAATSEN​

De Kantoorinrichter beschikt over een ruim assortiment design bureaustoelen met verschillende zit mechanieken en opties. Wij inventariseren uw wensen en komen zo tot een selectie van bureaustoelen die we kunnen proefplaatsen. Wij bieden stoelen aan van ons huismerk, Herman Miller, Sedus, Köhl en Klöber.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of mail ons via [email protected].

De Kantoorinrichter; voor al uw bureaustoelen. Van 1 stuk tot volledige projectmatige aanschaf.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen

Blog & nieuws

kantoorontwerp
Op zoek naar nieuw kantoorinterieur? Dit zijn de mogelijkheden
Wil u graag uw kantoor inrichten met nieuwe kantoorinrichting? Het interieur van een kantoor bepaalt voor een groot deel de sfeer op de werkvloer....
01.06.2017
glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Glazen wanden | Creëer een open, ruimtelijke en stijlvolle werkomgeving met flexibele privacy-instellingen voor diverse werkzaamheden.
16.02.2016
kantoor-verbouwen
4 punten waar u op moet letten bij een kantoorrenovatie
Transformeer uw kantoor naar een moderne, efficiënte en duurzame werkomgeving | Ontvang waardevol advies voor een optimale kantoorrenovatie.
09.04.2018