Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Banken & fauteuils

Een zitbank of fauteuil op kantoor

Banken en fauteuils geven uw kantoor een eigen identiteit door de keuze in stijl. Van een strak modern design tot een meer huiselijke sfeer. In de moderne kantoorinrichting mag een informele zithoek niet ontbreken.

Een uitnodigende zithoek op kantoor

Een moderne kantooromgeving is pas compleet met een mooie zitbank. Een zitbank kan in de kantoorruimtes zelf geplaatst worden, zodat medewerkers op een informele manier kunnen overleggen of lekker kunnen zitten terwijl ze pauze houden.

Meestal staat een zitbank in ruimtes waar bezoekers komen, zoals bij de receptie, in een wachtkamer, maar ook in een ontvangstruimte of directiekamer. Welk type zitbank u kiest, hangt af van de stijl van uw kantoorinrichting en uw eigen wensen.

Een zitbank op kantoor is anders dan een zitbank thuis. Op kantoor maken meerdere mensen gebruik van de zitbank en soms wordt deze intensief gebruikt. Daarom is een duurzame zitbank ook erg belangrijk. Als u kiest voor een zitbank met stoffen bekleding, moet u rekening houden met meer onderhoud dan wanneer u kiest voor een kunstlederen of leren zitbank. Als uw voorkeur toch uitgaat naar een bank of fauteuil met stoffen bekleding, dan is het ook mogelijk deze te laten reinigen. Wilt u meer weten over het reinigen van uw zitmeubilair? Neem dan een kijkje op onze website onder diensten, stoelreiniging. Of neem contact met ons op.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Modulaire banken voor afwisseling op kantoor

Een goede oplossing voor uw zithoek op kantoor zijn modulaire banken, ook wel elementbanken genoemd. Deze banken bestaan uit verschillende elementen, waardoor de vorm van de bank makkelijk is aan te passen. Zo kunt u de ene dag kiezen voor een hoekbank en de andere dag voor verschillende zitjes. Zo blijft uw loungehoek steeds weer anders en kunt u deze aanpassen aan de behoeften van uw kantoorruimte.

Bij het kiezen van modulaire banken is het belangrijk om te letten op het comfort en de kwaliteit van de banken. Uw medewerkers zullen de banken immers veelvuldig gebruiken. Onze modulaire banken zijn niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en eenvoudig te reinigen. Zo kunt u lang genieten van uw nieuwe zithoek zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of vlekken.

Een bank met een geluiddempende werking

De kantoorinrichter biedt een ruim assortiment aan akoestische oplossingen die perfect zijn voor het verminderen van geluidsoverlast in een drukke kantoorruimte. Een akoestische bank is bijvoorbeeld een goede keuze om zowel zitcomfort als akoestiek te verbeteren. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen en kleuren.

Met ons brede assortiment aan zitbanken en fauteuils maken we uw loungehoek compleet. Creëer een zitplek die perfect past bij uw kantoorinrichting en uw persoonlijke voorkeuren. Met de juiste opstelling, comfortabele rugleuning en perfecte zitting vindt u bij ons altijd de zithoek die bij u past. Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel kunt zitten in uw loungehoek.

Geconcentreerd werken op kantoor is belangrijk, maar even pauzeren en ontspannen is net zo belangrijk. Wilt u een complete kantoorinrichting? Dan kunnen we direct de perfecte loungebanken of fauteuils in uw kantoor plaatsen. Bent u alleen op zoek naar een zithoek? Ook dan kijken we graag samen met u naar de zithoek die perfect aansluit bij uw huidige kantoorinrichting of ontvangstruimte. Neem direct contact met ons op en wie weet geniet u binnenkort van uw gewenste loungeruimte.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG-20181022-WA0015-800x800
Kantoorakoestiek verbetering bij Lumileds
Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek
kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Blog & nieuws

Akoestische wandbekleding
5 tips om geluidsoverlast op kantoor te voorkomen
Van bureauwanden tot wandpanelen, systeemplafonds, designobjecten en slim gebruik van kasten | De effectieve oplossingen tegen geluidsoverlast.
16.09.2015
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]