Interactieve schermen & touchscreens

INTERACTIEVE SCHERMEN VOOR ACTIEF VERGADEREN OP KANTOOR

Bent u op zoek naar een manier om uw presentaties aantrekkelijker en interactief te maken. Wilt u in vergaderingen écht de volledige aandacht van uw klanten en personeel? Denk dan eens aan het inzetten van een interactief touchscreen. Documenten foto’s en presentaties worden makkelijk gedeeld, zelfs met mensen die niet zelf bij de vergadering aanwezig konden zijn. Een ideale oplossing voor interactief vergaderen en helemaal passend bij de huidige manier van werken.

CLEVERTOUCH TOUCHSCREENS, VOOR INTERACTIEF VERGADEREN OP KANTOOR

Het CleverTouch touchscreen is speciaal bedoelt voor zakelijk gebruik. Het gebruik van een flipover of andere presentatiemiddelen is definitief verleden tijd met dit interactieve scherm. Komen er onverwacht klanten langs, moet er een spoedvergadering ingelast worden, met het CleverTouch touchscreen is dat geen enkel probleem meer. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm in te schakelen en de vergadering kan beginnen. U kunt uw documenten, afbeeldingen en video’s rechtstreeks delen zonder dat daar een computer voor nodig is. Ook mensen die niet in de vergaderruimte aanwezig zijn kunnen deelnemen! Ideaal dus voor interactief vergaderen op kantoor.

HOE WERKEN DE CLEVERTOUCH TOUCHSCREENS?

Deze interactieve touchscreens voor op kantoor worden door een Android besturingssysteem aangestuurd en functioneren dus in feite als een mega groot tablet, eenvoudig in gebruik en reactief. Ze worden met de vinger bediend. Het touchscreen werkt heel nauwkeurig en zeer snel (de responstijd is zeer kort, het scherm reageert vrijwel ogenblikkelijk).

  • Er is geen computer nodig om het interactieve CleverTouch touchscreen te kunnen gebruiken, het scherm is zo ontworpen dat het volledig zelfstandig kan functioneren.
  • Net als bij een tablet is een aantal apps vooraf geïnstalleerd. Daarmee kunt u de meeste bestanden openen of bewerken (Office-bestanden, pdf’s, audio- en videobestanden, afbeeldingen).
  • De touchscreens kunnen werken met maximaal 10 gelijktijdige contactpunten, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd het scherm kunnen gebruiken.
  • Dankzij wifi kunt u gemakkelijk het internet op.
  • Met het zwevende gereedschapspalet, dat u met één eenvoudige beweging opent, krijgt u toegang tot de belangrijkste functionaliteiten van het scherm.
  • Het touchscreen werkt heel nauwkeurig en zeer snel (de responstijd is zeer kort, het scherm reageert vrijwel ogenblikkelijk)

SPEECHI TOUCHSCREENS, OOK VOOR GEBRUIK IN HET ONDERWIJS

De Speechi Touchscreens hebben een eenvoudige gebruikersinterface.  Ze worden geleverd met geïnstalleerde apps waarbij er de mogelijkheid is om extra applicaties toe te voegen. De schermen zijn High Definition, dus een ongelofelijk goede beeldkwaliteit en dankzij wifi kunt u heel gemakkelijk het internet op. Er is de beschikking over een zwevend gereedschapspalet dat altijd te gebruiken is. Als u liever met uw pc werkt, kunt u die gewoon aansluiten op het touchscreen. Met één vingerbeweging schakelt u over van Android naar Windows, zonder externe apparaten of kabels.

De interactieve schermen zijn leverbaar in verschillende maten. De benodigde schermgrootte is afhankelijk van de ruimte waar het scherm geplaatst gaat worden. Zo is bijvoorbeeld het interactieve SpeechiTouch 84 inch scherm (213cm diagonaal gemeten) uitstekend te gebruiken in het onderwijs. Door de grootte van het scherm is het scherm voor iedereen in het klaslokaal goed leesbaar en is met zijn vele mogelijkheden daarom prima in te zetten als vervanging voor een digibord.

MEER INFORMATIE

Al deze bovenstaande functionaliteiten kunt u gebruiken om met de CleverTouch touchscreens op een interactieve manier te vergaderen, presentaties te houden of bijvoorbeeld cursussen te geven op kantoor. De 84 inch Speechi schermen zijn ook prima in te zetten in het onderwijs als vervanging van het digibord.

Voor meer informatie over interactief vergaderen op kantoor neem gerust contact met ons op via [email protected], of bel naar 040-2861441.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

5/5
9.9/10
4.4/5
4.4/5.0

Onze projecten

IMG_1899
Complete kantoorinrichting bij DSV

Complete kantoorinrichting bij DSV in Eindhoven In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de...

MCvA-20190719-0018_HR
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Blog & nieuws

sedus_banner-loesungen
Luxe kantoorinrichting
Breng jij veel tijd door op kantoor? Dan is het wel zo fijn om in een comfortabele omgeving te werken met een luxe kantoorinrichting....
11.12.2018
FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een vergaderruimte creëren met een akoestische scheidingswand
Als uw bedrijf groeit kan het voelen alsof uw kantoorruimte niet meer helemaal voldoet aan uw eisen. De ruimte is nog wel groot genoeg...
20.02.2018
oplusa-yelp55haw-2712-Rev-1600x906
Gebruik van kleur op kantoor en de werking van diverse kleuren
Hoe jouw werknemers productiever zijn door het gebruik van kleur Veel kantoren zien er nagenoeg hetzelfde uit; zwart, grijs en wit. Zonde! Een beetje...
15.01.2020