Interactieve schermen & touchscreens

Vergaderingen bevorderen met interactieve schermen op kantoor

Met de diverse interactieve schermen die we bij de Kantoorinrichter in ons productassortiment hebben, bieden we u de perfecte manier om uw boodschap over te brengen. Met interactieve schermen maakt u meetings, presentaties en vergaderingen aantrekkelijker en interactief. Dat is de beste manier om u te verzekeren van de volledige aandacht van uw klanten en medewerkers.

Met het inzetten van een interactieve display met touchscreen-technologie voegt u niet alleen meer beleving toe aan presentaties, maar kunt u presentaties, documenten, foto’s en aantekeningen ook gemakkelijk delen, zelfs met mensen die niet zelf bij de vergadering of presentatie aanwezig zijn. Interactieve schermen zijn daarmee een ideale oplossing en de juiste keuze voor het faciliteren van interactief presenteren en vergaderen.

Interactieve schermen en het nieuwe werken

Interactieve displays kunnen perfect gebruikt worden om hedendaagse vormen van werken en samenwerken te ondersteunen. Het interactieve scherm is voorzien van software waarmee uw presentaties aantrekkelijk worden en live kunnen worden gedeeld met deelnemers op andere locaties, zoals thuis. Ook is een interactief presentatiescherm of touchscreen display de beste manier om creatieve en efficiënte vormen van samenwerken te faciliteren.

Clevertouch touchscreens, interactieve beeldschermen voor op kantoor

Het CleverTouch touchscreen is een interactieve display dat speciaal bedoeld is voor zakelijk gebruik. Het gebruik van flipovers, beamers of andere presentatiemiddelen is definitief verleden tijd met dit interactieve scherm. Komen er onverwacht klanten langs, moet er een spoedvergadering ingelast worden, met het CleverTouch touchscreen is dat geen enkel probleem meer. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm in te schakelen en de vergadering kan beginnen. U kunt uw documenten, afbeeldingen en video’s rechtstreeks delen zonder dat daar een computer voor nodig is. Ook mensen die niet in de vergaderruimte aanwezig zijn kunnen deelnemen! Ideaal dus voor interactief vergaderen op kantoor.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

HOE WERKT DE CLEVERTOUCH TOUCHSCREEN INTERACTIEVE DISPLAY?

Deze interactieve touchscreens voor op kantoor worden door een Android besturingssysteem aangestuurd en functioneren dus in feite als een mega groot tablet, eenvoudig in gebruik en reactief. Ze worden met de vinger bediend. Het touchscreen werkt heel nauwkeurig en zeer snel (de responstijd is zeer kort, het scherm reageert vrijwel ogenblikkelijk).

  • Er is geen computer nodig om het interactieve CleverTouch touchscreen te kunnen gebruiken, het scherm is zo ontworpen dat het volledig zelfstandig kan functioneren.

  • Door de hoge resolutie heeft u altijd scherp beeld, ook kunt u eenvoudig de helderheid van het scherm instellen.

  • Net als bij een tablet is een aantal apps vooraf geïnstalleerd. Daarmee kunt u de meeste bestanden openen of bewerken (Windows Office-bestanden zoals powerpoints, pdf’s, audio- en videobestanden, afbeeldingen).

  • De touchscreens kunnen werken met maximaal 10 gelijktijdige contactpunten, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd het scherm kunnen gebruiken.

  • Dankzij wifi kunt u gemakkelijk het internet op.

  • Met het zwevende gereedschapspalet, dat u met één eenvoudige beweging opent, krijgt u toegang tot de belangrijkste functionaliteiten van het scherm.

  • Het touchscreen werkt heel nauwkeurig en zeer snel (de responstijd is zeer kort, het scherm reageert vrijwel ogenblikkelijk)

SPEECHI TOUCHSCREENS, INTERACTIEVE DISPLAYS VOOR KANTOOR EN ONDERWIJS

De Speechi Touchscreens hebben een eenvoudige gebruikersinterface. Ze worden geleverd met geïnstalleerde apps waarbij er de mogelijkheid is om extra applicaties toe te voegen. De schermen zijn High Definition, dus een ongelofelijk goede beeldkwaliteit en dankzij wifi kunt u heel gemakkelijk het internet op. Er is de beschikking over een zwevend gereedschapspalet dat altijd te gebruiken is. Als u liever met uw pc werkt, kunt u die gewoon aansluiten op het touchscreen. Met één vingerbeweging schakelt u over van Android naar Windows, zonder externe apparaten of kabels.

De interactieve schermen zijn leverbaar in verschillende maten. De benodigde schermgrootte is afhankelijk van de ruimte waar het scherm geplaatst gaat worden. Zo is bijvoorbeeld het interactieve SpeechiTouch 84 inch scherm (213 cm diagonaal gemeten) uitstekend te gebruiken in het onderwijs. Door de grootte van het scherm is het scherm voor iedereen in het klaslokaal goed leesbaar en is met zijn vele mogelijkheden daarom prima in te zetten als vervanging voor een digibord.

Interactieve schermen voor dynamisch overleg op kantoor

MEER INFORMATIE

Al deze bovenstaande functionaliteiten kunt u gebruiken om met de CleverTouch touchscreens op een interactieve manier te vergaderen, presentaties te houden of bijvoorbeeld cursussen te geven op kantoor.

Voor meer informatie over interactief vergaderen op kantoor neem gerust contact met ons op via [email protected], of bel naar 040-2861441.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

009
Kantoorinrichting bij Footlocker
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10

Blog & nieuws

Maas-kantine
Benodigd meubilair voor in de horeca
De essentiële gids voor het kiezen van meubilair in de horeca | Creëer de juiste sfeer, overweeg duurzaamheid, en maak een doordacht vloerplan.
02.11.2017
Pami-workspace-one-modern
Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doet u dat?
Lees onze tips voor het inrichten van een comfortabel thuiskantoor | Maak uw thuiswerken productief en aangenaam.
17.05.2020
Pro-Industry5-1
3 x inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Een kantoor is al lang niet meer een verzameling bureaus, bureaustoelen, computers en archiefkasten. Het is een plek waar werknemers veel tijd doorbrengen. Dat...
15.01.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]