Zoek
Sluit dit zoekvak.

Systeem plafonds & wanden

wanden en plafonds op kantoor

Systeemplafonds en -wanden worden vaak gebruikt op kantoor vanwege de vele voordelen die deze systemen bieden en de relatief lage kosten die zij met zich meebrengen. Zo is de montage van een systeemwand of -plafond relatief eenvoudig en is het eindresultaat in hoge mate aan te passen aan uw wensen, zodat een systeemwand of -plafond altijd wel bij uw plannen past.

Bij de Kantoorinrichter beschikken we over een team van deskundige medewerkers die u alles kunnen vertellen over de voordelen van verschillende wanden en plafondpanelen. Zij staan u dan ook graag te woord indien u meer wilt weten over de verschillende wanden en plafonds en andere producten in ons assortiment.

Systeem plafonds en wanden

Akoestisch-systeemplafond-2

Systeemplafonds

IMG-20180817-WA0004

Systeemwanden

volglaswanden-met-donker-profiel

Volglaswanden

collectie-mroom1

Moduwall – Flexibel akoestisch wandsysteem

De voordelen van systeemplafonds en -wanden

Met systeemplafonds en wanden kiest u voor een flexibele oplossing die u verschillende mogelijkheden biedt bij het inrichten van uw kantoor. Een groot voordeel van deze systemen is dat de montage eenvoudig is, ongeacht de afmetingen van uw ruimte of de afmeting van het plafond. De wand en plafondpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en profielen zodat u wat betreft het visuele aspect kunt kiezen voor een systeemplafond en systeemwand die mooi aansluit bij uw wensen en stijl.

Plafondpanelen met goede verlichting

Een eerste voordeel van het werken met systeemplafonds is dat u daarmee direct een systeem in huis haalt dat voorzien kan worden van een passende verlichting. Een goede verlichting is uiterst bepalend voor de sfeer en de productiviteit op de werkvloer. De verlichting is mooi in het systeemplafond weggewerkt en is doorgaans in te stellen op verschillende lichtsterktes zodat uw kantoorverlichting goed past bij de situatie op de werkvloer. U kunt in het systeemplafond ook kiezen voor platen met led-panelen zodat de plafonds mooi aansluiten op een duurzame werkvloer.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Systeemplafonds en systeemwanden voor betere akoestiek

Zowel systeemplafonds als systeemwanden zijn de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar oplossingen om een betere akoestiek op kantoor te realiseren. Bij de Kantoorinrichter beschikken we over een breed scala aan wanden en plafonds met eigenschappen die de akoestiek verbeteren.

Een flexibele kantoorinrichting met systeemwanden

Systeemwanden bieden u een flexibele oplossing voor het inrichten van uw kantoor omdat deze wanden na plaatsing ook weer gemakkelijk ergens anders geplaatst kunnen worden. Ideaal dus voor kantoren waar een flexibele kantoorinrichting gewenst is.

Een hogere brandveiligheid

Systeemwanden en systeemplafonds kunnen voorzien worden van panelen met een speciale afwerking die een vertragende werking heeft op het verspreiden van brand. Zo kiest u met deze plafonds en wanden naast gemak en flexibiliteit ook voor veiligheid.

Toegankelijk en onderhoudsvriendelijk

Een van de meest praktische eigenschappen van systeemplafonds is dat onder andere de bedrading die erachter is weggewerkt te allen tijde gemakkelijk kan worden bereikt. Na het monteren kunnen de plafondplaten eenvoudig op een bepaalde plek weggehaald worden waarna de bekabeling simpel te bereiken is.

Kiezen voor de glazen systeemwand

Systeemwanden zijn vandaag de dag verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Glazen wanden zijn een goede keuze indien u beschikt over een mooie ruimte waarvan u graag het open karakter wilt behouden. Met de plaatsing van glazen systeemwanden heeft u zowel de voordelen van systeemwanden als de sfeer van een open ruimte. Ook de glazen wanden kunnen na de montage nog eenvoudig elders op kantoor geplaatst worden.

Advies over systeemplafonds en wanden van De Kantoorinrichter

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden die systeemwanden en systeemplafonds te bieden hebben? Onze adviseurs staan voor u klaar om u tekst en uitleg te geven over de diverse producten in ons assortiment. Uiteraard werken wij alleen met wand- en plafondplaten van gerenommeerde leveranciers. Aan de hand van een gesprek en een eventuele opname van de situatie bij u op locatie kunnen we u voorzien van een overzicht van de totale kosten in een passende offerte.

systeemwand

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves

Blog & nieuws

Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans
Creëer een inspirerende kantoorinrichting met creativiteit en balans | Verbeter uw werkplek met orde, akoestiek, groen en licht.
26.06.2015
Duo-benches-met-gekleurde-akoestische-bureauwanden-1
3 tips om uw bedrijfsidentiteit terug te laten komen in de kantoormeubelen
Slimme manieren om uw bedrijfsidentiteit terug te laten komen in kantoormeubilair | Breng uw identiteit tot leven met design kantoormeubilair.
19.06.2018
kantoorontwerp
Op zoek naar nieuw kantoorinterieur? Dit zijn de mogelijkheden
Wil u graag uw kantoor inrichten met nieuwe kantoorinrichting? Het interieur van een kantoor bepaalt voor een groot deel de sfeer op de werkvloer....
01.06.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]