Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam

Project info

kantoorONTWERP MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam

Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), opgericht in 1877, is dé beroepsorganisatie van makelaars en taxateurs in de metropoolregio Amsterdam, en de grootste afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs (NVM). Wij zijn gevraagd een ontwerp te maken voor een (historisch) kantoorpand in Amsterdam waar ze binnenkort naar gaan verhuizen.

Het lange smalle pand is van beide kanten benaderbaar waarbij de voorkant vooral gebruikt zal gaan worden door klanten en cursisten van de MVA Academie die ook in het pand gehuisvest gaat worden. De entree moet dan ook direct een warm welkom gevoel geven waar tijd is voor een kop koffie of een kort informeel overleg. 

Privacy folie
.
.

Onze ontwerpstudio heeft hiervoor een prachtig ontwerp gemaakt in de stijl van een werkcafé waar de koffiebar de grote blikvanger is. Het kleurenpallet is een afgeleide van de op dit moment populaire Japandi stijl, een minimalistische functionele look met een warme en rustgevende uitstraling.

Aan de achterzijde van het kantoor is er ruimte ingetekend voor het kantoor en de cursusruimte. De grote maatwerk wandkast heeft, naar wens van de klant, open vakken waar ze verschillende items die de historie van het bedrijf vertegenwoordigen kunnen uitstallen. De 3 verschillende ruimtes / functionaliteiten zijn duidelijk gescheiden door o.a. gebruik te maken van verschillende soorten tapijt. Het lichtplan is zo ontworpen dat er, ondanks het gebrek aan ramen, toch een daglicht sfeer in het kantoor ontstaat.

 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief