Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorrenovatie

Een betrouwbare partner voor succesvolle kantoorrenovatie

De renovatie van een kantoor kan een complexe aangelegenheid zijn. Zeker wanneer het een renovatie betreft van een kantoor dat in gebruik is, is het belang van een heldere planning en tijdige oplevering groot. Het is dan ook verstandig om het uitbesteden van de verbouwing te overwegen.

Kantoorrenovatie

CWS eindresultaat

Herinrichting kantoor

thumb-renovatie

Bedrijfsruimte renovatie

Turn-key-sleuteloverdracht

Turn key oplevering kantoor

Interstream 2

Interieurarchitectuur

3D ontwerp Hays in WTC Utrecht

Design and build

De-Kantoorinrichter-06233

Projectmanagement

Stoelreiniging

Stoelreiniging

Wij verzorgen ook spuitwerk voor kantoren

Schilderwerk kantoor

Een spannende reis naar uw kantoorrenovatie

Kantoorrenovatie kan een ontmoedigende taak zijn, maar als u vooruit plant en alle opties overweegt, kan het een spannende reis worden. Hier zijn enkele tips om van uw kantoorrenovatie een succes te maken.

Wat zoekt u voor uw nieuwe kantoorruimte of voor een bestaand kantoor?

Bepaal eerst welk type renovatie u wilt uitvoeren. Bent u op zoek naar een complete revisie of alleen eenvoudige upgrades? Houd bij het nemen van deze beslissing rekening met de behoeften en het budget van uw bedrijf. Afhankelijk van de omvang van het project kan het nodig zijn om een professionele aannemer, architect of interieurontwerper in te schakelen. De Kantoorinrichter is hier de perfecte partij voor door onze jarenlange ervaring in kantoor verbouwing. Wij kunnen uw kantoor aantrekkelijk maken door u gedegen advies te geven voor uw nieuwe interieur.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Uw kantoor renoveren binnen uw budget

Ten tweede, stel een realistisch budget en tijdlijn op voor uw kantoorrenovatie. Het is belangrijk om te weten hoeveel geld er beschikbaar is en hoe lang het zal duren voordat de bouw kan beginnen. Het is ook handig om prioriteiten te stellen, zodat u zich kunt richten op het eerst afmaken van bepaalde elementen om de functionaliteit in de ruimte te verbeteren

Bepaal vervolgens welke gebieden verbetering behoeven door vragen te stellen als: Ontbreekt het mijn huidige kantoor aan moderne technologie? Is mijn ontvangsthal uitnodigend genoeg? Heb ik genoeg opslagruimte? Deze vragen zullen helpen bij het identificeren van probleemgebieden die kunnen worden aangepakt met uw kantoorrenovatieproject.

Een plezierige werkomgeving start bij kantoorrenovatie

Als u eenmaal hebt vastgesteld welke elementen verbetering nodig hebben in uw kantoor verbouwing, selecteer dan geschikte materialen en afwerkingen die zowel esthetisch als functioneel zijn binnen uw budget. U moet ook nadenken over verlichting die nodig is voor elk gebied: taakverlichting voor bureaus, sfeerverlichting voor vergaderzalen, accentverlichting voor kunstwerken of zelfs speciale verlichtingsarmaturen voor unieke ruimtes zoals lobby’s of receptieruimtes.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

De perfecte kantoorinrichting door een goede planning van De Kantoorinrichter

Denk bij uw kantoorrenovatie aan het kiezen van kleuren en texturen voor oppervlakken zoals muren, plafonds en vloeren eraan dat lichtere kleuren ruimten visueel opener maken, terwijl donkere kleuren ze kleiner maar gezelliger doen lijken. Overweeg ook akoestische behandelingen als nagalm een probleem is; het toevoegen van panelen, nieuwe scheidingswanden of het bedekken van muren met stof helpt geluidsgolven beter te absorberen dan harde oppervlakken zoals beton of tegels.

Nieuwe investering in duurzaam meubilair in uw kantoorpand

Investeer ten slotte zoveel mogelijk in ergonomisch meubilair, vooral in werkplekken waar werknemers het grootste deel van hun tijd achter een bureau of computer zitten. Ergonomische stoelen bieden ondersteuning en comfort, terwijl verstelbare tafels gebruikers in staat stellen hun hoogte aan te passen afhankelijk van hun taken. Investeren in ergonomisch meubilair hoeft niet te betekenen dat u meer geld uitgeeft – veel bedrijven bieden tegenwoordig betaalbare, maar comfortabele opties in verschillende ontwerpen.

Uw bedrijf groeit door kantoorrenovatie

Het renoveren van een kantoorruimte heeft vele voordelen: een beter moreel onder werknemers door een verbeterde esthetiek; een hogere productiviteit door een betere integratie van technologie; een betere gezondheid door ergonomisch ontworpen meubilair; minder energieverspilling door een betere luchtcirculatie; om er maar een paar te noemen!

De Kantoorinrichter helpt u de meest gemaakte fouten omzeilen

Er zijn veel fouten die kunnen worden gemaakt als het gaat om een kantoorrenovatie, maar enkele van de meest voorkomende zijn:

  • niet vooruit plannen
  • kosten onderschatten
  • te veel werk aannemen

Niet vooruit plannen is een veelgemaakte fout bij het plannen van een kantoorrenovatie. Het is belangrijk om de omvang van het project, de tijdlijn en het budget te overwegen voordat u aan een renovatie begint. Het niet plannen van deze details kan leiden tot extra problemen of vertragingen langs de lijn, zoals het opraken van materialen en te hoge uitgaven. Bovendien, als bepaalde elementen niet in aanmerking worden genomen in de eerste planningsfase, kan het moeilijk of onmogelijk zijn om taken later te voltooien in het renovatieproces.

Wij helpen u een kostenoverzicht maken binnen uw budget

Het onderschatten van de kosten is een andere veelgemaakte fout als het gaat om kantoorrenovaties. Vaak onderschatten mensen hoeveel geld ze nodig hebben voor hun project en budgetteren ze niet. Dit kan leiden tot financiële problemen later in het renovatieproces als er onverwachte kosten komen en er niet genoeg geld beschikbaar is voor hen. Het is belangrijk om rekening te houden met alle mogelijke scenario’s en te erkennen dat er onverwachte kosten kunnen optreden tijdens een renovatie, zodat u genoeg geld opzij moet zetten tijdens het proces.

Een strakke planning is het halve werk

Tot slot is het aannemen van te veel werk een andere grote fout bij het renoveren van een kantoorruimte. Vaak zullen mensen overweldigd raken door de hoeveelheid werk die gedaan moet worden en te veel taken op zich nemen waarvan ze niet weten hoe ze die goed moeten uitvoeren zonder hulp van professionals. Dit kan leiden tot onbevredigende resultaten door onjuiste installatie of vertragingen door gebrek aan kennis of middelen die nodig zijn voor bepaalde taken. Het is het beste om experts te raadplegen voordat u begint met projectgerelateerde taken en om binnen uw bestaande vaardigheden te blijven, zodat u bij voltooiing van uw project verzekerd bent van kwaliteitsresultaten. Wij kunnen u hier goed in ondersteunen, zullen u eerlijk advies geven over de verwachtingen en de kosten en zullen u in het gehele proces ondersteunen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ongeacht de omvang van uw kantoorrenovatie is het uitbesteden van de planning en de verbouwing een goed idee. U bespaart hiermee kostbare tijd en u garandeert uzelf en uw medewerkers van een renovatie die de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk beïnvloedt. Lees hieronder meer over onze werkwijze of neem eens vrijblijvend contact op met ons enthousiaste team.

Een vast aanspreekpunt

Als we uw volledige kantoorrenovatie uit handen nemen, komen alle verantwoordelijkheden bij ons te liggen. Om het proces overzichtelijk en gestroomlijnd te laten verlopen, krijgt u een vast aanspreekpunt. Deze contactpersoon verzorgt de communicatie met alle betrokken partijen en is tot in detail op de hoogte van de planning en het verloop van de kantoorrenovatie.

Een heldere planning en inzichtelijk ontwerp

Binnen enkele dagen voorzien we u van een eerste plan op basis van uw wensen en eisen. Daarbij horen ook de ontwerpen van hoge kwaliteit die we in 2D of in 3D kunnen aanleveren.

Volledige ontzorging, van ontwerp tot oplevering

We doen er alles aan om uw kantoorrenovatie zo prettig mogelijk te laten verlopen. We gaan op betrokken wijze aan de slag met uw wensen en eisen en tonen u de mogelijkheden voor de renovatie van uw kantoor met een helder plan en ontwerp. Ook het managen van de verbouwing, de communicatie met betrokken partijen en het organiseren van de oplevering nemen wij volledig uit handen.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV

Blog & nieuws

Akoestisch-raster
Kantoor-akoestiek: alles wat u wilt horen. Of juist niet
Is het die immer klagende collega? De waardeloze radiator of de oncomfortabele bureaustoel? Nee hoor. Geluid blijkt verreweg de grootste stoorzender op kantoor. Een...
16.10.2018
Gebruik-van-glaswanden-op-kantoor-1
4 voorbeelden van scheidingswanden om structuur aan te brengen in uw kantoor
Van chique glazen wanden tot praktische akoestische oplossingen | Leer meer over moderne kantoorinrichting voor een productievere werkomgeving.
31.08.2015
FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een vergaderruimte creëren met akoestische scheidingswanden voor kantoor
Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een traditionele inrichting. Zoals een vierkante vergadertafel met daaromheen een...
20.02.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]