Kantoorrenovatie

Een betrouwbare partner voor succesvolle kantoorrenovatie

De renovatie van een kantoor kan een complexe aangelegenheid zijn. Zeker wanneer het een renovatie betreft van een kantoor dat in gebruik is, is het belang van een heldere planning en tijdige oplevering groot. Het is dan ook verstandig om het uitbesteden van de verbouwing te overwegen.

Kantoorrenovatie

CWS eindresultaat

Herinrichting kantoor

thumb-renovatie

Bedrijfsruimte renovatie

Turn-key-sleuteloverdracht

Turn key oplevering kantoor

Interstream 2

Interieurarchitectuur

Project-management-kantoorverbouwing

Projectmanagement

painter painting a wall with paint roller

Schilderwerk kantoor

Stoelreiniging-door-de-Kantoorinrichter

Stoelreiniging

Wat kunt u van ons verwachten?

Ongeacht de omvang van uw kantoorrenovatie is het uitbesteden van de planning en de verbouwing een goed idee. U bespaart hiermee kostbare tijd en u garandeert uzelf en uw medewerkers van een renovatie die de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk beïnvloedt. Lees hieronder meer over onze werkwijze of neem eens vrijblijvend contact op met ons enthousiaste team.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

Een vast aanspreekpunt

Indien we uw volledige kantoorrenovatie uit handen nemen, komen alle verantwoordelijkheden bij ons te liggen. Om het proces overzichtelijk en gestroomlijnd te laten verlopen, krijgt u een vast aanspreekpunt. Deze contactpersoon verzorgt de communicatie met alle betrokken partijen en is tot in detail op de hoogte van de planning en het verloop van de kantoorrenovatie.

Een heldere planning en inzichtelijk ontwerp

Binnen enkele dagen voorzien we u van een eerste plan op basis van uw wensen en eisen. Daarbij horen ook de ontwerpen van hoge kwaliteit die we in 2D of in 3D kunnen aanleveren. Zo krijgt u een goed beeld van de inrichting, aankleding en uitstraling van uw toekomstige kantoorruimte. 

Volledige ontzorging, van ontwerp tot oplevering

We doen er alles aan om de renovatie van uw kantoor zo prettig mogelijk te laten verlopen. We gaan op betrokken wijze aan de slag met uw wensen en eisen en tonen u de mogelijkheden voor de renovatie van uw kantoor met een helder plan en ontwerp. Ook het managen van de verbouwing, de communicatie met betrokken partijen en het organiseren van de oplevering nemen wij volledig uit handen.

Benieuwd hoe wij uw kantoorrenovatie tot een succes kunnen maken? We vertellen u graag meer in een gesprek.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Bestaand kantoor renoveren: belangrijke tips

Stel een verantwoordelijke aan

Om uw kantoorrenovatie vlekkeloos te laten verlopen is het van belang dat duidelijk is wie de leiding heeft over het gehele proces. Door één verantwoordelijke te selecteren die tevens contactpersoon is voor onder andere architecten, aannemers en leveranciers minimaliseert u de kans op onduidelijkheden en vertraging van de werkzaamheden die onderdeel zijn van de renovatie van uw kantoor.

Maak een verbouwplan

In een verbouwplan staan alle zaken opgesomd die onderdeel zijn van de kantoorrenovatie. Betreft het een bestaande bedrijfsruimte die opnieuw wordt ingericht, dan maakt u een lijst van het meubilair dat nodig is en aanverwante zaken die betrekking hebben op de uitstraling van uw kantoor. Gaat het naast het inrichten om een volledige verbouwing van het kantoor, dan komen ook zaken als vloeren, wanden, plafonds, verlichting, akoestiek, schilderwerk en (geluids-)isolatie in uw verbouwplan te staan.

Zorg voor een gedetailleerde planning

Een goede planning dient duidelijkheid te verschaffen voor alle betrokkenen en maakt eventuele probleempunten vooraf inzichtelijk. Van alle betrokken partijen staat in de planning aangegeven wanneer zij wat zullen gaan uitvoeren tijdens de verbouwing van uw kantoor. Idealiter kunt u duidelijk zien welke zaken gedaan dienen te worden alvorens een volgende stap gezet kan worden.

Vraag de juiste subsidies aan

De overheid biedt verschillende regelingen aan voor verduurzaming van bestaande kantoren. Richt uw verbouwing zich dus (gedeeltelijk) op het verduurzamen van het kantoorpand door middel van energiebesparende maatregelen, dan is het mogelijk subsidies te verkrijgen van gemeente of overheid die ertoe zullen leiden dat uw kosten lager uitvallen.

Nieuwe kantoorruimte verbouwen en inrichten

Betrekt u een nieuwe kantoorruimte met uw bedrijf? Dan heeft u doorgaans wat meer speling in het maken van plannen omdat verbouwing en inrichting van de nieuwe ruimte niet voor overlast zorgen op uw huidige kantoor. Tegelijkertijd kan het inrichten van een nieuwe ruimte weer andere uitdagingen met zich meebrengen dan het renoveren van een bestaande ruimte. Daarom maken wij in een vrijblijvend kennismakingsgesprek een heldere inventarisatie van uw wensen en eisen. En op basis daarvan voorzien we u van een inzichtelijk eerste ontwerp zodat de inrichting van uw toekomstige kantoor direct tot leven komt.

Nieuwe scheidingswanden plaatsen

Een efficiënte wijze om uw kantoorpand van binnen beter in te richten is het plaatsen van scheidingswanden. Deze wanden zijn vaak van glas en worden gebruikt om geluidsoverlast te minimaliseren zonder dat een ruimte zijn open uitstraling verliest. Door met scheidingswanden te werken kan de bestaande bedrijfsruimte slimmer worden ingericht, hetgeen kan zorgen voor de nodige flexibiliteit indien uw bedrijf groeit.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Kaam-en-Partners-9
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...

20210106_125308
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan

Update van een monumentaal kantoorpand bij Hulan in Waalre Hulan maakt educatieve, advertentie gerichte en serious games. Game principes toepassen om iets te leren...

Blog & nieuws

csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018
Projectmanagement-voor-klant-in-Eindhoven-800x800
De voordelen van een interieurontwerper bij het inrichten van een nieuw kantoorpand
Bij het inrichten van een nieuw kantoorpand komt meer kijken dan alleen even een paar bureaus neerzetten. Zo moet er rekening gehouden worden met...
17.03.2018
Pami-workspace-one-modern
Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?
De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe...
17.05.2020