Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bureaus

Vind de ideale kantoorbureaus bij De Kantoorinrichter

Een comfortabele werkplek begint vaak bij de keuze van een kwalitatief bureau dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Het is essentieel dat het bureau past bij de specifieke behoeften en beschikbare ruimte. Zowel in grotere kantooromgevingen als bij thuiswerken zijn kleine bureaus populair vanwege hun ruimtebesparende karakter.

Voor diegenen die behoefte hebben aan organisatie en opgeruimdheid, kan een bureau met extra opbergruimte een ideale keuze zijn. Zo wordt niet alleen een efficiënte werkruimte gecreëerd, maar worden ook persoonlijke spullen netjes opgeborgen. Het juiste bureau draagt onmiskenbaar bij aan het bevorderen van een productieve en comfortabele werkdag.

De keuze voor een goed bureau is een belangrijke stap richting gezond en productief werken. Samen met de juiste bureaustoel zorgt het bureau ervoor dat u de juiste werkhouding aanneemt, hetgeen van groot belang is voor de gezondheid.

Bij de Kantoorinrichter kunnen we u met een breed assortiment van zit sta bureaus, verstelbare bureaus, hoekbureaus en andere soorten bureaus voorzien van deskundig advies en snelle levering.

Bureaus

Urban Industrial kantoor ontwerp

Kantoorontwerp

dynamisch-werken

Sta werkplek

Hi-Tee-zit-zit-bureau-hier-geplaatst-met-de-Sound-and-Vision-kasten-van-Voortman

Elektrisch verstelbaar bureau

Hoogte instelbaar bureau - budget bureau op vaste hoogte

Hoogte verstelbaar bureau

Hi-Tee-werkplekken-met-donker-onderstel-en-H-poot

Duo bureau

Werkplekonderzoek

Ergonomisch bureau

sedus_banner-loesungen

Duurzame bureaus

Ergonomische werkplek: zit sta bureaus en verstelbare bureaus

Ergonomisch werken is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden bij het bepalen van de kantoorinrichting. Daarom vindt u bij de Kantoorinrichter een ruime selectie ergonomische bureaus en andere artikelen die u en uw collega’s makkelijker ergonomisch laten werken. We lichten een aantal verschillende opties van een goed bureau voor u uit.

Zit sta bureau voor een ergonomische werkplek
Een zit sta bureau is een uitstekende keuze voor een ergonomische werkplek. Door de mogelijkheid om zowel staand als zittend te werken, bevordert een zit sta bureau een goede werkhouding en vermindert het lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekklachten.

Bij De Kantoorinrichter vindt u een ruime keuze aan zit sta bureaus in verschillende stijlen en diverse afmetingen. Deze bureaus kunt u eenvoudig in hoogte verstellen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan gebruikers.

Verstelbaar bureau voor een flexibele werkplek
Een verstelbaar bureau is een uitstekende optie voor het vinden van de perfecte zithouding. Deze bureaus zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat ze aangepast kunnen worden aan de individuele behoeften van uw werknemers.

Ons assortiment verstelbare bureaus bestaat uit handmatig verstelbare bureaus, elektrisch verstelbare bureaus en hoogte verstelbare bureaus met gasveer. Verstelbare bureaus zijn niet alleen ergonomisch verantwoord, maar bieden ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig van werkplek te wisselen, wat bijdraagt aan een dynamische werkomgeving.

Elektrisch verstellen van bureaus
Met een elektrisch verstelbaar bureau kunt u het bureaublad heel simpel verstellen van de ideale hoogte voor een juiste zithouding naar de hoogte om in de juiste houding staand te werken. Het afwisselen tussen zittend en staand werken wordt over het algemeen gezien als de gezondste manier van werken achter een bureau.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Hoekbureaus voor een efficiënte indeling van uw kantoor

Een hoekbureau is ideaal voor het creëren van een efficiënte kantoorinrichting. Deze bureaus maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw kantoor en bieden tegelijkertijd voldoende werkruimte voor uw werknemers. Bij De Kantoorinrichter kunt u kiezen uit een breed assortiment hoekbureaus in diverse stijlen en afmetingen.

Of u nu op zoek bent naar een hoekbureau met ingebouwde opbergmogelijkheden of een minimalistisch design, bij ons vindt u gegarandeerd het perfecte hoekbureau voor uw kantoor. Hoekbureaus zijn ook in zit sta uitvoering te krijgen. Ook voor de inrichting van een thuiskantoor is een hoekbureau een goede keuze!

Directiebureaus en duo werkplekken voor een professionele uitstraling

Voor een professionele uitstraling van uw kantoor biedt De Kantoorinrichter ook directiebureaus en duo werkplekken aan. Deze bureaus zijn niet alleen functioneel, maar geven uw kantoor ook een zakelijke en representatieve uitstraling.

Bent u op zoek naar een bureau? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van het juiste bureau voor uw situatie. Of u nu een directiebureau zoekt met een klassieke uitstraling of een moderne duo werkplek, bij ons vindt u het allemaal.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel

Blog & nieuws

Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018
newcastle-limited-office-7
Het nieuwe werken, wat is dat?
Tips en inzichten voor een verbeterde inrichting en maximale productiviteit in uw bedrijf | Lees alles over de voordelen van het nieuwe werken.
10.02.2020
Optimaal-gebruik-maken-van-de-ruimte-in-een-klein-kantoor
Klein kantoor inrichten? Zo doet u dat
Praktische tips en voorbeelden voor het inrichten van een klein kantoor | Maak van uw beperkte ruimte een werkplek vol met sfeer.
08.08.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]