Bureaus

WIJ HELPEN JOU COMFORTABEL TE WERKEN

Wij helpen jou graag aan de perfecte, meest comfortabele werkplek. Er is een ruime keuze uit verschillende bureaus in alle soorten, stijlen en maten. Bijvoorbeeld elektrisch verstelbare zit-sta werkplekken, die verkrijgbaar zijn als enkele werkplek of  duo-bench. Ook hebben wij zit-sta bureaus met geheugeninstelling voor voorkeuren per gebruiker, of een eenvoudige hoogte- en laagtebediening die tot op de centimeter nauwkeurig is. 

Bureaus

dynamisch-werken

Zit sta bureau

Hi-Tee-zit-zit-bureau-hier-geplaatst-met-de-Sound-and-Vision-kasten-van-Voortman

Elektrisch verstelbaar bureau

Hoogte instelbaar bureau - budget bureau op vaste hoogte

Hoogte verstelbaar bureau

Hi-Tee-werkplekken-met-donker-onderstel-en-H-poot

Duo bureau

Werkplekonderzoek

Ergonomisch bureau

sedus_banner-loesungen

Duurzaam bureau

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE, ERGONOMISCHE WERKPLEK?

De denkwijze omtrent werkplekken is de laatste jaren enorm getransformeerd. Van het traditionele kantoor ging men naar de kantoortuin en het flexwerken. Al deze veranderingen zorgen voor andere eisen die aan de werkplek gesteld worden.

Wat hebben we gezien in de ontwikkeling van de “oude” werkplek naar de moderne ergonomische werkplek?

 • Van hoogte instelbaar, naar verstelbaar met een zwengel of elektrische hoogteverstelling. De laatste jaren worden door ons 80% stazit werkplekken verkocht. In projecten ligt dit percentage boven de 90%!
 • Andere, kleinere bladformaten, tegenwoordig veelal 160*80 cm
 • Flexibiliteit in de inzet van meubilair door uniformiteit
 • Opkomst van de duobench, 2-persoons werkplek afzonderlijk in hoogte te verstellen
 • Meer oog voor vormgeving passend binnen MVO
 • Meer eisen aan kwaliteit en duurzaamheid

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

DE ERGONOMISCHE WERKPLEK IS MULTIFUNCTIONEEL

We gebruiken de moderne ergonomische werkplek veelal voor flexwerken, maar ook voor informeel overleg is de ergonomische werkplek zeer geschikt.

De Kantoorinrichter beschikt over een groot assortiment ergonomisch verantwoorde werkplekken, in alle denkbare stijlen en passend in elk budget.

 • Eigentijdse zit sta bureaus
 • Moderne wangenbureaus
 • 4 poot modellen
 • T poot modellen
 • Duo benches

In overleg met één van onze adviseurs bepalen wij gezamenlijk wat de beste werkplek voor uw organisatie is. Als het standaard niet bestaat, dan maken wij die voor u. Uiteraard willen wij dit projectmatig uitrollen. De Kantoorinrichter helpt u graag met het zoeken van een meubellijn die het beste bij uw organisatie past.

WAT IS HET JUISTE WERKPLEK MEUBILAIR?

Er zijn zoveel mogelijkheden op gebied van werkplekmeubilair, dat u wellicht zelf niet meer weet waar u op kunt zoeken?

De Kantoorinrichter kan u hierbij goed helpen, adviseren en ondersteunen.

Om de juiste keus te maken op het gebied van werkplekmeubilair is het van groot belang wat de wens van de klant is!

De Kantoorinrichter heeft een uitgebreid assortiment werkplekmeubilair. Het maakt niet uit of u één of meerdere stuks wilt kopen, een basis kleur wilt of groen, paars of geel. Van een gebruiksvriendelijke werkplek tot zeer luxe of zelfs design meubilair.

Bij de Kantoorinrichter vindt u een breed scala aan modellen, materialen en een tal van verschillende kleuren. Daarnaast voldoen werkplekmeubilair aan verschillende normeringen en volgens de laatste ARBO normen en waarden.

WANNEER NIEUWE WERKPLEK MEUBELEN KOPEN?

Werkplekmeubilair koopt de gemiddelde Nederlander een keer in de tien jaar. Dus het zou heel logisch zijn als u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar u op moet letten en wat een werkplek is voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur. Hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken?

EERST WERKPLEKMEUBILAIR UITPROBEREN OF TESTEN?

Wilt u eerst een tijdje proberen voordat u koopt? Dat kan ook! Wij bieden u graag een GRATIS proefplaatsing aan. Informeer naar onze voorwaarden.

Naast het leveren en adviseren in werkplekmeubilair faciliteren wij in het inrichten van verschillende ruimtes en organisaties. Zo voorzien wij uw kantoorruimte, onderwijsinstelling, zorgonderneming, maar ook complete projectinrichting, oplossingen voor een lounge plek en Het Nieuwe Werken.

De Kantoorinrichter biedt kantoormeubelen aan van bekende merken zoals Herman Miller, Voortman, Zuiver, Wini, Smit Visual, HAY, Casala, Donkersloot, Arper, Brunner, Sedus, Klöber, Markant, Offect, Artifort, Muuto en nog vele andere merken.

ADVIES NODIG OF DIRECT WERKPLEK MEUBELS KOPEN?

De Kantoorinrichter kan u op verschillende manieren bedienen in het maken van een beslissing. Allereerst bieden wij u hier de mogelijkheid om via een vrijblijvend adviesgesprek het juiste kantoormeubilair te vinden. Een tweede optie is om zelf uw zoekcriteria aan te geven en inspiratie op te doen via onze website. Daarnaast hebben wij een kleine showroom om u, onder het genot van een kopje koffie, persoonlijk advies te geven en de mogelijkheden te bespreken. Persoonlijk advies nodig? Bel 040 286 1441 en we komen graag bij u langs.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20190430_111828_708
Kantoorontwerp en Kantoorinrichting Signet

Kantoorverhuizing en Kantoorinrichting bij Signet in Eindhoven Signet zorgt voor zakelijke telefonie, zakelijk internet en netwerkoplossingen. De eerste gesprekken met Signet vonden plaats in...

Resultaat-Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Complete kantoorinrichting, systeemwand en vloerafwerking in Naarden bij Intersell Intersell is een aannemer die voornamelijk voor woningbouwverenigingen werkt en het onderhoud verzorgt. Voor de...

Blog & nieuws

kantoor-verbouwen
4 punten waar u op moet letten bij een kantoorrenovatie
Langzaam begint het u te dagen: uw kantoor voldoet niet meer aan de standaard of aan de eisen van u en uw medewerkers. Nu...
09.04.2018
glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van flexwerkplekken. Dit zijn minimalistisch ingerichte, dynamische werkruimtes zonder vaste bureaus, waar je gemakkelijk even kunt neerstrijken om...
16.02.2016
se_flex_sedus
3 verschillende stijlen kantoorinrichting
U brengt het grootste deel van uw tijd, net als veel anderen, door op kantoor. Dat maakt de inrichting van een kantoor zo belangrijk;...
02.07.2018