Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Circulaire stoelen

Gaat u ook meer bijdragen aan een circulaire economie?

Als u op zoek bent naar een duurzame en circulaire inrichting voor uw kantoor, dan spelen stoelen hierin een belangrijke rol. Maar wat zijn circulaire stoelen eigenlijk? Als u nog niet bekend bent met circulair design, kan het lastig zijn om hier een voorstelling van te maken. Zijn deze stoelen wel gemaakt van hoogwaardige materialen? Zijn ze comfortabel en gaan ze lang mee? Dit zijn vragen die wellicht bij u opkomen. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Circulaire stoelen kunnen namelijk voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uiterst comfortabel. Bovendien heeft u keuze uit een breed assortiment circulaire stoelen

Wat is een circulaire inrichting

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan het milieu en uw kantoor circulair inrichten? Dan zijn circulaire stoelen een logische keuze. Maar wat houdt circulair eigenlijk in? Het betekent dat de stoelen zijn gemaakt van gerecyclede of hergebruikte materialen, waardoor ze duurzamer en milieuvriendelijker zijn dan traditionele stoelen. Bovendien is er een breed assortiment aan verschillende ontwerpen beschikbaar, van stoelen die deels zijn gemaakt van gerecyclede materialen tot stoelen die volledig zijn vervaardigd uit gerecyclede grondstoffen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Waar moet een circulaire stoel volgens u aan voldoen?

U kunt natuurlijk tweedehands of refurbished stoelen aanschaffen, die nog steeds van goede kwaliteit kunnen zijn. Dit is een goede manier om circulair te zijn, maar als u een stijlvol en uitnodigend kantoor wilt, dan is het ook belangrijk om te letten op nieuwe stoelen die circulair zijn. Ook al is de stoel nieuw, de gebruikte materialen zijn hergebruikt en krijgen een tweede leven in uw nieuwe stoel. Zo kunt u genieten van een comfortabele, hoogwaardige stoel met een prachtig design, terwijl u bijdraagt aan een duurzame en circulaire economie. Aan de buitenkant van de stoel is niet te zien dat deze circulair is, maar u weet dat alles aan de stoel hergebruikt is.

Het hergebruiken van materialen bij de productie van nieuwe producten is een belangrijke stap in het proces naar een duurzame en circulaire economie. De verduurzaming van meubilair wordt steeds verder ontwikkeld, met talloze mogelijkheden en ontwerpen. Ieder product dat gerecycled wordt of circulair wordt ingekocht in plaats van nieuw, is een stap in de goede richting.

Het creëren van een duurzaam verantwoorde inrichting

Een nieuwe kantoorinrichting aanschaffen of uw kantoor opnieuw indelen is een belangrijke beslissing waarbij u niet over één nacht ijs moet gaan. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, zeker als u uw kantoor circulair en duurzaam wilt inrichten. Gelukkig kan De Kantoorinrichter u hierbij helpen. Het inrichten van kantoren is onze specialiteit en we hebben dan ook een goed oog voor welke stoelen het beste bij uw kantoor passen, inclusief stoelen gemaakt van gerecyclede materialen.

Het hergebruiken van materialen wordt steeds populairder en op kantoren wordt er steeds meer gekozen voor gerecyclede materialen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar draagt ook bij aan een circulaire economie waarin we zuiniger omgaan met onze grondstoffen. Wij dragen graag ons steentje bij aan deze ontwikkeling en nodigen u uit om hetzelfde te doen.

Gelukkig zijn er steeds meer duurzame en milieuvriendelijke oplossingen beschikbaar die de aanschaf van nieuwe producten overbodig maken. De Kantoorinrichter biedt een ruim assortiment van dergelijke oplossingen, waardoor u een duurzame en circulaire kantoorinrichting kunt realiseren.

Hergebruiken of recyclen?

Bij het hergebruiken en kopen van tweedehands stoelen kan er sprake zijn van lichte slijtage, waardoor de levensduur van de stoel kan afnemen. Maar met circulaire stoelen krijgt u de garantie dat deze voldoen aan de juiste normen. Wat dacht u van een stoel van gerecyclede petflessen of met een onderstel van gerecycled staal? Zo zit u niet alleen comfortabel, maar draagt u ook bij aan de circulaire economie.

Een refurbished stoel behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een tweedehands stoel die volledig is nagekeken en eventueel is gerepareerd. Zo heeft u een bijna nieuwe stoel die voldoet aan de principes van circulariteit en duurzaamheid. Door hergebruik verlengen we de levensduur van meubelen en voorkomen we dat er voor nieuw meubilair nieuwe grondstoffen gebruikt worden.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo

Blog & nieuws

WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022
se_flex_sedus
3 verschillende stijlen kantoorinrichting
U brengt het grootste deel van uw tijd, net als veel anderen, door op kantoor. Dat maakt de inrichting van een kantoor zo belangrijk;...
02.07.2018
sta-zit-werken-dynamisch
Wat zijn de voordelen van een zit-sta werkplek?
Investeer in het welzijn van uw werknemers | Van gezondheidsvoordelen en verhoogde productiviteit tot ergonomische voordelen en flexibiliteit.
01.03.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]