Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wie is De Kantoorinrichter?

De Kantoorinrichter is een onafhankelijke kantoor- en projectinrichter. Wij zijn gestart eind 2005. Onze ambitie is om het beter te doen dan u gewend bent. Aangezien wij niet van specifieke fabrikanten afhankelijk zijn, hebben wij de mogelijkheid elke wens van u te kunnen vertalen in een bijpassend product. Wij stellen u als klant werkelijk centraal en geven u een onafhankelijk advies.

U kunt, als u dat wenst, onze werkwijze mede bepalen; hoe en wanneer er geleverd moet worden, of wij voorraad voor u moeten houden etc. Wenst u juist zo min mogelijk werk aan het traject te besteden, hebben wij projectmanagers die de lasten van u overnemen.

Wat zijn de voordelen van het werken met De Kantoorinrichter?

Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met inrichting. U kunt ons inschakelen voor zaken als de voorbereiding op uw verhuizing of verbouwing met gedegen advies en inrichtingsplannen in 3D. Maar ook voor advies en levering van akoestisch dempende materialen.

Ons pakket omvat o.a. kantoormeubilair en meubilair voor de zorg, systeemwanden, vloerbedekking, sloopwerk, systeemplafonds, schilderwerk en verlichting. Bij ons kunt u ook terecht voor enkele stuks en details als prullenbakken, whiteborden en ergonomische accessoires. Daarnaast regelen wij de aanpassingen van stroom en data aansluitingen.

Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij regelen het snel en goed. Onze slogan is dan ook al jaren; De kantoorinrichter, wij (ont)- zorgen voor u!

U kunt telefonisch en per mail contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij u op kantoor. Laat u aangenaam verrassen door onze werkwijze en accuratesse en neem de proef op de som.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, die graag met elkaar, maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Directeur, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Directeur, Verantwoordelijk voor operationele zaken en studio

Lindsey de Leeuw

Commerciële binnendienst

Niek Tenback

Projectleider en Montage

De Kantoorinrichter is een uiterst flexibele partner

Onze doelstelling:

Optimale klantvriendelijkheid

Optimale ondersteuning op facilitair gebied

Snelle doorlooptijden

Hoog serviceniveau

Een financieel solide basis

Bij grotere projecten:

Wij werken goed onder druk en hebben zeer korte doorlooptijden en zijn in staat in 5-6 weken na opdracht uw pand sleutel klaar op te leveren.

Meubilair kunnen wij zelfs bij grote aantallen vaak uit voorraad leveren.

Wat bieden we u:

Een antwoord op al uw huisvestingsvragen

Wij gaan met onze klanten om zoals wij graag willen dat er met ons omgegaan wordt.

Waardering voor alle orders: van één bureaustoel tot en met het maken en uitvoeren van een concept voor uw complete verbouwing met herinrichting.

Een groot assortiment meubilair. Van huislijk tot en met design en luxe uitstraling. Van zeer budgetvriendelijk tot aan kwalitatief zeer hoogwaardig meubilair.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoorinrichting Panalpina Rozenburg- De Kantoorinrichter
Kantoorinrichting bij Panalpina Rozenburg (Schiphol)
20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan