Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ergonomische bureaustoelen

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

De juiste keuze voor u en uw werknemers.

Uw kantoormedewerkers maken een groot deel van de dag gebruik van een bureaustoel. Met ergonomische bureaustoelen zorgt u ervoor dat uw medewerkers niet alleen comfortabel zitten, maar ook de juiste houding aannemen in hun bureaustoel. Dit is belangrijk, omdat de juiste werkhouding ervoor zorgt dat lichamelijke klachten voorkomen worden. En dat heeft weer voordelen voor uw organisatie, zoals lager ziekteverzuim en fittere medewerkers!

DE JUISTE BUREAUSTOEL IS ÉÉN VAN DE BELANGRIJKSTE ONDERDELEN VAN DE WERKPLEK

De voordelen van de ergonomische bureaustoel

Een goede bureaustoel is dus ergonomisch. Dat wil zeggen dat de gebruiker de stoel helemaal kan verstellen om de juiste werkhouding te creëren. Door het verstellen van armleuningen, rugleuning en zitting kunnen schouderklachten en rugklachten voorkomen worden. Bij de Kantoorinrichter beschikken we over een breed assortiment kantoormeubelen voor het realiseren van de optimale werkomgeving.
 

Ergonomische bureaustoel, staand werken of zit/sta bureau?

Het realiseren van een werkplek die voldoet aan de eisen van de ergonomie is op meerdere manieren mogelijk. De ideale werkomgeving is uitgerust met meerdere van deze opties om medewerkers de mogelijkheid te bieden uit te proberen wat hen past en af te wisselen tussen werkhoudingen. Naast de ergonomische bureaustoel zijn er ook mogelijkheden op het vlak van staand werken en het zogenaamde zit/sta bureau. Door af te wisselen tussen zitten en staan ondervinden uw medewerkers minder negatieve effecten van het werken achter een bureau.

Normering: Kiest u voor de EN of NPR bureaustoel?

Op zich is de normering niet zo belangrijk. U kiest voor een goed zittende bureaustoel. Als u echter projectmatig bureaustoelen inkoopt dan moeten er criteria aan de aanschaf ten grondslag liggen. In ons standaard pakket hebben wij diverse fraaie bureaustoelen die aan de Europese Norm 1335 voldoen, dit is een norm met minimale Europese eisen. Verder uiteraard de meer voorkomende NPR 1813 bureaustoelen, die voldoen aan de strengste richtlijnen en toepasbaar zijn voor een breed scala aan eindgebruikers.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

BUREAUSTOEL PROEFPLAATSEN

De Kantoorinrichter beschikt over een ruim assortiment design bureaustoelen met verschillende zit mechanieken en opties. Wij inventariseren uw wensen en komen zo tot een selectie van bureaustoelen die we kunnen proefplaatsen. Wij bieden stoelen aan van ons huismerk, Herman Miller, Sedus, Köhl en Klöber.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of mail ons via [email protected].

Bekijk voor meer informatie

Kantoormeubilair-de-Kantoorinrichter

Kantoormeubilair

Home BENT U OPZOEK NAAR KANTOORMEUBILAIR? Zoek niet verder! De Kantoorinrichter kan helpen. Wij hebben een groot assortiment kantoormeubels in elk gewenst formaat, kleur en design.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief
IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10

Blog & nieuws

Optimaal-gebruik-maken-van-de-ruimte-in-een-klein-kantoor
Klein kantoor inrichten? Zo doet u dat
Praktische tips en voorbeelden voor het inrichten van een klein kantoor | Maak van uw beperkte ruimte een werkplek vol met sfeer.
08.08.2019
oplusa-yelp55haw-2712-Rev-1600x906
Ontdek de impact van het gebruik van kleur op kantoor
Tips en advies voor een kleurrijk kantoor | Kies de Juiste kleuren voor een rustgevend, energiek en creatieve werkomgeving
15.01.2020
csm_005094_WH_AT_2019_2761633b27
Doe uw gezondheid een plezier en kies voor bewegend zitten
Stijve benen en last van uw nek, schouders en rug? De oplossing is simpel. Stop gewoon met langdurig zitten tijdens het werk. Hoe u...
03.10.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]