Receptiemeubilair

DE RECEPTIE, HET VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF

Een ontvangstruimte is de eerste ruimte die bezoekers zien. Deze ruimte moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook passen bij uw bedrijfsidentiteit. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf. En u krijgt maar 1 kans om een eerste indruk te maken. Zorg er dus voor dat die eerste indruk goed is.

receptiemeubilair

AVE_9

Ontvangstruimte

VERSCHILLENDE SOORTEN RECEPTIEMEUBLIAR

Bij receptiemeubliar wordt vaak als eerste gedacht aan een balie. Balies zijn er in allerlei soorten en maten. Van de meer standaard maten tot balies op maat, alles is mogelijk. Toch komt het ook steeds vaker voor dat er geen receptionist aanwezig is en een balie niet direct noodzakelijk meer is. 

Er wordt dan bijvoorbeeld gekozen om een (interactief) scherm te plaatsen en de ruimte verder aan te kleden met een leuk zitje waar bezoekers kunnen wachten. Ook een combinatie van scherm en receptiebalie behoord tot de mogelijkheden, aan u de keus wat het beste bij uw bedrijf past. Wij adviseren u graag.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

DENK OOK EENS AAN EEN ZITJE OM DE RECEPTIE AAN TE KLEDEN

Zoals hierboven al aangeven, de receptie of ontvangstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Denk daarom eens aan een zitje om de ontvangstruimte verder aan te kleden. Buiten het feit dat de bezoekers of klanten hier even rustig kunnen wachten is het ook ideaal om de ruimte de uitstraling te geven die bij uw bedrijf past.

De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Wachtkamerbanken en fauteuils in alle stijlen en gewenste kleuren. Bijpassende tafeltjes, verlichting en eventueel een karpet maken het helemaal af. 

Wat mag u van de kantoorinrichter verwachten?

Wij kunnen u helpen een geheel eigen visitekaartje te maken van uw receptie. Een ontvangstruimte waar uw bedrijfsidentiteit direct naar voren komt!

Ons assortiment receptiemeubilair is zeer uitgebreid en bestaat uit naast een groot aantal zitjes ook uit een uitgebreid balie programma. Mocht u een eigen ontwerp wensen dan kunnen we onze interieurbouwer inschakelen om uw wensen te verwezenlijken.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: [email protected].

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Pro-Industry6
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

MCvA-20190719-0018_HR
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Blog & nieuws

sissy-boy16-Hd-formaat-e1536229158948
Ga voor duurzaamheid en zorg voor een circulair kantoor
Inmiddels weten we allemaal dat we zuinig moeten omspringen met de aarde. We recyclen steeds meer, eten minder vlees en gaan over op zonne-energie....
20.11.2019
Gebruik-van-glaswanden-op-kantoor-1
4 voorbeelden van scheidingswanden om structuur aan te brengen in je kantoor
Het is in deze tijd een grote trend om gebruik te maken van flexwerkplekken. Dat wil zeggen: geen vaste werkplek met eigen bureau, maar...
31.08.2015
c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Schokkend maar waar: de meeste mensen brengen ongeveer een derde van hun dag door op het werk. En met 38 uur per week achter...
12.11.2018