Receptiemeubilair

DE RECEPTIE, HET VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF

Een ontvangstruimte is de eerste ruimte die bezoekers zien. Deze ruimte moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook passen bij uw bedrijfsidentiteit. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf. En u krijgt maar 1 kans om een eerste indruk te maken. Zorg er dus voor dat die eerste indruk goed is.

receptiemeubilair

AVE_9

Ontvangstruimte

Home UW ONTVANGSTRUIMTE IS HET VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF Het is dan ook een belangrijke ruimte die uw klant direct iets over uw organisatie vertelt. De

VERSCHILLENDE SOORTEN RECEPTIEMEUBLIAR

Bij receptiemeubliar wordt vaak als eerste gedacht aan een balie. Balies zijn er in allerlei soorten en maten. Van de meer standaard maten tot balies op maat, alles is mogelijk. Toch komt het ook steeds vaker voor dat er geen receptionist aanwezig is en een balie niet direct noodzakelijk meer is. 

Er wordt dan bijvoorbeeld gekozen om een (interactief) scherm te plaatsen en de ruimte verder aan te kleden met een leuk zitje waar bezoekers kunnen wachten. Ook een combinatie van scherm en receptiebalie behoord tot de mogelijkheden, aan u de keus wat het beste bij uw bedrijf past. Wij adviseren u graag.

DENK OOK EENS AAN EEN ZITJE OM DE RECEPTIE AAN TE KLEDEN

Zoals hierboven al aangeven, de receptie of ontvangstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Denk daarom eens aan een zitje om de ontvangstruimte verder aan te kleden. Buiten het feit dat de bezoekers of klanten hier even rustig kunnen wachten is het ook ideaal om de ruimte de uitstraling te geven die bij uw bedrijf past.

De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Wachtkamerbanken en fauteuils in alle stijlen en gewenste kleuren. Bijpassende tafeltjes, verlichting en eventueel een karpet maken het helemaal af. 

Wat mag u van de kantoorinrichter verwachten?

Wij kunnen u helpen een geheel eigen visitekaartje te maken van uw receptie. Een ontvangstruimte waar uw bedrijfsidentiteit direct naar voren komt!

Ons assortiment receptiemeubilair is zeer uitgebreid en bestaat uit naast een groot aantal zitjes ook uit een uitgebreid balie programma. Mocht u een eigen ontwerp wensen dan kunnen we onze interieurbouwer inschakelen om uw wensen te verwezenlijken.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: [email protected].

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

5/5
9.9/10
4.4/5
4.4/5.0

Onze projecten

CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...

MCvA-20190719-0018_HR
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Blog & nieuws

Deblick_Acoustics_Wallsystems_1
Akoestische wandpanelen op kantoor
Kantoor wandpanelen Herken je het? Je zit op kantoor en probeert te werken aan een opdracht die morgen af moet zijn. Hiervoor moet je...
04.01.2019
Akoestsich-wandpaneel-gestoffeerd
6 interieurtips waarmee u geluidsoverlast op kantoor kunt beperken
Een rustige omgeving is essentieel voor een goede en efficiënte werkhouding. In grote of gehorige kantoren komt het helaas vaak voor dat zowel de...
21.02.2017
CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte...
19.04.2017