Zoek
Sluit dit zoekvak.

Receptiemeubilair

DE RECEPTIE, HET VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF

De receptiebalie van uw kantoor is een van de belangrijkste visitekaartjes van uw bedrijf. Voor klanten en andere bezoekers is de receptie de eerste kennismaking met uw organisatie. Daarnaast kan de ruimte rondom de ontvangstbalie een goede plek zijn voor medewerkers om elkaar en klanten op informele wijze te ontmoeten. Bij de Kantoorinrichter beschikken we over een breed assortiment producten waarmee receptiebalies stijlvol en professioneel ingericht kunnen worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om uw receptiebalie in te laten richten met het receptiemeubilair van de Kantoorinrichter? We bespreken uiteraard graag de mogelijkheden met u!

receptiemeubilair

AVE_9

Ontvangstruimte

De inrichting van de ontvangstruimte

Er zijn verschillende mogelijkheden om de bezoekers van uw kantoor van harte welkom te heten. De ruimte kan ingericht worden met een ontvangstbalie die fungeert als receptie waar bezoekers ontvangen worden. Daarnaast zien we steeds vaker dat de ontvangstbalie wordt uitgebreid met een of meerdere gezellige en comfortabele zithoeken. Hiermee wordt de ontvangstruimte ingericht als een soort informele ontmoetingsplek waarmee direct het gevoel van uw kantoor en bedrijf naar voren gebracht kan worden.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Verschillende vormen van receptiebalies

Bij de Kantoorinrichter beschikken we over verschillende soorten balies die aansluiten op de vorm van receptie die past bij uw bedrijf. Of u nu behoefte heeft aan een grote receptie met meerdere balies of wellicht slechts een kleine wachtruimte met een zitbank.

Een receptiebalie met meerdere modules

Zit u met uw bedrijf in een groot kantoor waar veel mensen in en uit lopen, dan heeft u wellicht behoefte aan een ruim opgezette receptiebalie. Een dergelijke receptie kan opgebouwd zijn uit meerdere balies, zodat u meerdere mensen tegelijk welkom kunt heten. Optioneel kunt u deze ruimte ook nog inrichten met zitbanken en andere meubels waarmee een wacht- en ontmoetingsruimte kan worden ingericht waar uw medewerkers en klanten elkaar kunnen ontmoeten.

Een onbemande receptie

Steeds vaker zien we in de moderne kantoren ook onbemande vormen van de ontvangstbalie. Door een afname in het aantal fysieke afspraken kan het zijn dat een ontvangstbalie overbodig is geworden. In plaats van een balie kan dan bijvoorbeeld gekozen worden voor een inrichting met een bank en een of meerdere beeldschermen zodat uw bezoekers plaats kunnen nemen totdat zij worden opgehaald door een van uw medewerkers.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden om de voorkant van uw bedrijf vorm te geven en heeft u advies nodig over wat voor u de juiste vorm van receptie is? Onze experts bespreken graag de mogelijkheden met u!

Kies voor een gastvrij interieur voor uw ontvangstbalie

Om de bezoekers van uw kantoor een warm welkom te heten is het naast het inrichten van de balies ook van belang om na te denken over de rest van het interieur. Met een informele en huiselijke inrichting zorgt u ervoor dat bezoekers zich welkom en thuis voelen. Bij De Kantoorinrichter hebben we daarom naast kantoormeubilair ook een brede collectie zitbanken in diverse kleuren en modellen en ander meubilair in ons assortiment waarmee we uw ontvangstbalie kunnen voorzien van een prettige sfeer.

Verlichting: daglicht, design lampen en led-verlichting

Een ander belangrijk onderdeel van de inrichting van de ontvangstruimte van uw kantoor is de verlichting. Zo kan bij de inrichting van de ruimte gezorgd worden voor het optimaal benutten van daglicht, om te zorgen voor een energieke uitstraling van uw ruimte. Indien u weinig daglicht heeft in de ontvangstruimte kan deze uitstraling ook door middel van moderne verlichting bereikt worden, met bijvoorbeeld led verlichting of design lampen. Bij De Kantoorinrichter hebben we een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden om aan de verlichting van uw receptie invulling te geven.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K
IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW

Blog & nieuws

markant_dynamisch_werken1
Waarom jouw kantoor niet zonder zit-sta werkplek kan
Verlaag gezondheidsrisico's, verhoog energie en productiviteit | Verminder rugklachten met ergonomisch ontworpen zit-sta bureaus.
13.07.2018
Flexwerken
Zo creëert u een flexruimte op kantoor
Optimaliseer uw kantoor met flexplekken | Leer hoe u alle ruimte benut | Betrek uw werknemers en creëer een moderne, productieve werkplek
08.04.2019
Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]