Kabelmanagement & ICT toebehoren

KABELMANAGEMENT – KABELS WEGWERKEN OOK OP UW KANTOOR!

Een opgeruimde werkplek is de eerste vereiste voor een productieve en succesvolle werkdag. Door het wegwerken van apparatuur, kabels en snoeren ziet het kantoor er een stuk netter en professioneler uit. En een opgeruimd kantoor helpt uw medewerkers gefocust en productief te werken. Daarnaast bieden we met het netjes wegwerken van de bekabeling en het opbergen van apparatuur ook de nodige bescherming aan de apparaten en stroomkabels waardoor het risico op storingen geminimaliseerd wordt.

Bij De Kantoorinrichter beschikken we over een breed assortiment aan producten voor kabeldoorvoer en andere ict-toebehoren van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van advies omtrent het organiseren van opgeruimde werkplek.

KABELMANAGEMENT & ICT TOEBEHOREN

Power-frame-geheel-naar-wens-in-te-vullen-leverbaar-met-en-zonder-cover

Elektrificatie materialen

Inbouwmodule-aan-beide-zijden-toegankelijk-en-voorzien-van-borstelafsluiting

Kabeldoorvoer

NEWSTAR AV & IT MOUNTS

TFT armen

CPU-houders

CPU houders

Draadloos-opladen-inbouw

Draadloos opladen

Het belang van kabelmanagement

Een goed georganiseerde werkplek is essentieel om gefocust en productief te kunnen werken. Met onze slimme oplossingen voor het wegwerken van kabels zoals een kabelgoot en een kabeldoorvoer zorgt u niet alleen voor een kantoor dat opgeruimd en professioneel oogt, maar stelt u uw medewerkers tevens in staat elke dag weer zonder afleiding en problemen aan het werk te gaan. Hiermee draagt een nette doorvoer van kabels en snoeren dus niet alleen bij aan een productieve werkvloer, maar zorgt het ook voor een vermindering van stress en frustratie van werknemers die worstelen met rommelige draden en onjuiste apparatuur installaties.

Kabelmanagement met de Kantoorinrichter

U kunt uw gehele werkplek netjes en veilig laten bekabelen door de Kantoorinrichter. We beschikken over een breed aanbod aan producten zoals de kabelgoot en de kabeldoorvoer waarmee we de kabels op uw werkplek eenvoudig kunnen wegwerken. Tevens zorgen we ervoor dat onze oplossingen geen schade toebrengen aan de vloer of muur en kunt u in de toekomst zonder gevolgen aanpassingen doen aan de inrichting van uw kantoor.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

ICT-toebehoren: accessoires voor orde op de werkvloer

Naast de verschillende mogelijkheden die we bieden voor kabeldoorvoer beschikken we bij De Kantoorinrichter ook over een breed aanbod aan producten die ook bijdragen aan een opgeruimde en professionele werkplek.

TFT-armen voor uw beeldscherm
Met behulp van een zogenaamde TFT-arm kunt u een of meerdere beeldschermen gemakkelijk en netjes installeren. De arm stelt u in staat het beeldscherm aan te passen in hoogte en rotatie, zodat u altijd een goede, ergonomische werkhouding aan kunt nemen. De TFT-armen kunnen geleverd worden in verschillende maten. De Kantoorinrichter heeft TFT-armen in het assortiment waarmee 1 of meerdere beeldschermen aan uw bureaublad of muur bevestigd kunnen worden.

CPU-houders voor uw desktop computer
Met een handige houder kan uw computer netjes onder uw bureau bevestigd worden. Doordat de computer niet meer op uw tafel staat wordt de nodige ruimte vrijgemaakt zodat u opgeruimd aan de slag kunt. Daarnaast beschermen we de computer door middel van deze houder omdat deze niet op de grond staat. Zo stoten we er minder snel tegenaan en is deze beschermd tegen stof en ander vuil.

Draadloos opladen
Een steeds groter gedeelte van de producten die we op kantoor en thuis gebruiken kunnen draadloos opgeladen worden. Opladen zonder kabels is niet alleen gemakkelijk, maar zorgt er ook voor dat we geen draden meer nodig hebben om onze apparaten aan te sluiten op het stopcontact. Ook ideaal dus voor een opgeruimde werkplek. De Kantoorinrichter beschikt over verschillende opties om te kiezen voor ingebouwde draadloze opladers voor de telefoon op de werkplek.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo

Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging

Blog & nieuws

Showroom Satelliet Breda - Work Lounge
Hier moet u op letten bij de indeling van uw kantoor
De indeling van een kantoor is belangrijk. U wilt optimale werkomstandigheden voor u en uw medewerkers. Met als doel tevreden medewerkers, een goede sfeer...
25.09.2017
e1dfb637ffa937b86508c2a16ea413ac
Kantoorinrichting die zorgt voor meer beweging onder personeel
Regelmatig bewegen is belangrijk. Volwassenen moeten, volgens de nieuwe beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad, wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief bewegen....
30.01.2018
c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Schokkend maar waar: de meeste mensen brengen ongeveer een derde van hun dag door op het werk. En met 38 uur per week achter...
12.11.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]