Concentratie, overleg units & belcellen

GECONCENTREERD WERKEN OP KANTOOR

Het kan er soms hectisch aan toe gaan in kantoorruimtes. Helemaal in het huidige kantoorlandschap waar open kantoren de norm zijn. Deze structuur zorgt misschien voor een verbeterde onderlinge communicatie en werksfeer, maar medewerkers worden ook gemakkelijker uit hun concentratie gehaald. Er is dan ook af en toe behoefte aan een rustige plek waar gewerkt kan worden zonder prikkels van buitenaf. Gebruik maken van een concentratie unit of belcel is dan de oplossing.

CONCENTRATIE, OVERLEG UNITS & BELCELLEN

Belcel Justbooth

Belcellen

se:cube, secube, se-cube, milieu

Concentratie units

Mikomax-hush-MEETOPEN-voor-informeel-overleg-op-kantoor

Mobiele overleg units

Akoestische-dichte-werkunit-akoestische-concentratie-unit-vergaderkamer-kantoor

Vrijstaande vergaderruimtes – cube

DIVERSE SOORTEN CONCENTRATIE UNITS VOOR KANTOren

In de huidige kantoortuinen is er vaak veel geluidshinder. Niet echt handig als je net even een belangrijke telefoongesprek moet voeren. Daarom wordt er steeds vaker gewerkt met belcellen op kantoor. Belcellen zijn niet te vergelijken met de klassieke telefooncellen. Een belcel is een akoestische cabine die luxueus is ingericht, meestal ook met een tafel en/of stoel. U hoeft dus niet bang te zijn dat anderen het telefoongesprek opvangen en telefoneren kan rustig en ontspannen verlopen. 

Grotere belcellen ook wel concentratie units of overleg units genoemd bieden plaats aan meerdere personen. Hierin kunnen medewerkers ongestoord vergaderen zonder hun collega’s hiermee lastig te hoeven te vallen.  Deze concentratie units zijn in vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

WAT KIEST U? EEN BELCEL OF EEN CONCENTRATIE UNIT

Zoals al eerder aangegeven zijn de belcellen en concentratie units in vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Ze worden natuurlijk ingezet om even ongestoord te bellen maar ook als informele overleg ruimte, vergaderruimte of echte stilte werkplek. Ze zijn geschikt voor 1 persoon maar ook voor grotere groepen waar meerdere personen tegelijk aan het werk zijn.

De concentratie units kunnen daarnaast worden uitgerust met meubilair, er kunnen Tv’s opgehangen worden, laptops ingeplugd en telefoons worden opgeladen. Ook zijn ze bijna allemaal standaard uitgerust met verlichting en luchtbehandeling.

Qua vormgeving zijn ze allemaal verschillend en is er altijd een belcel of concentratie unit te vinden die bij uw bedrijf past.

WAT KAN DE KANTOORINRICHTER VOOR U BETEKENEN?

Een 1 persoons belcel, een 1 persoons werkplek, een zitgroep met TV en hoge wand rondom, een overlegplek voor 4 personen met tafel. Afgesloten modellen met glasdeuren of liever een open unit? U zegt het maar! De mogelijkheden zijn zo divers dat alles te leveren is.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Plan een afspraak in via de contact button, mail naar [email protected] of bel naar 040-2861441 ons team helpt u graag verder.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Pro-Industry6
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

MCvA-20190719-0018_HR
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Blog & nieuws

Inzicht kantooruimte Topcon
3 redenen waarom u advies wilt bij de inrichting van uw kantoor
Als u een kantoor moet inrichten kan dit knap lastig zijn. Of u nu de inrichting wilt aanpassen en actualiseren of dat u een...
18.12.2017
Deblick_Acoustics_Wallsystems_1
Akoestische wandpanelen op kantoor
Kantoor wandpanelen Herken je het? Je zit op kantoor en probeert te werken aan een opdracht die morgen af moet zijn. Hiervoor moet je...
04.01.2019
Gebruik-van-glaswanden-op-kantoor-1
4 voorbeelden van scheidingswanden om structuur aan te brengen in je kantoor
Het is in deze tijd een grote trend om gebruik te maken van flexwerkplekken. Dat wil zeggen: geen vaste werkplek met eigen bureau, maar...
31.08.2015