Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Concentratie, overleg units & belcellen

Concentratie units voor rust en productiviteit op kantoor

Een van de belangrijkste doelen van kantoorinrichting is een ruimte creëren waar uw medewerkers zo goed mogelijk productief kunnen werken. De meeste moderne kantoren worden gekenmerkt door open ruimtes die samenwerking bevorderen, maar wellicht minder geschikt zijn als stille werkplek of vergaderruimte. Met een concentratie unit investeert u in een slimme en flexibele kantoorinrichting die uw medewerkers de ruimte geeft om ongestoord te werken wanneer nodig.

CONCENTRATIE, OVERLEG UNITS & BELCELLEN

Belcel Justbooth

Belcellen

se:cube, secube, se-cube, milieu

Concentratie units

Mikomax-hush-MEETOPEN-voor-informeel-overleg-op-kantoor

Mobiele overleg units

Akoestische-dichte-werkunit-akoestische-concentratie-unit-vergaderkamer-kantoor

Vrijstaande vergaderruimtes – cube

Een rustige werkomgeving zonder storende factoren

Moderne kantoorruimtes zijn steeds vaker ingericht met open ruimtes waarin medewerkers kunnen werken aan een flexplek of aan een gemeenschappelijke tafel. De voordelen van het op dergelijke wijze inrichten van de kantoorruimte zijn onder andere een verbetering van de samenwerking tussen collega’s en het efficiënter omgaan met de beschikbare ruimte.

Daartegenover staat dat het werken in dergelijke ruimtes ongemerkt kan leiden tot een gebrek aan concentratie door het optreden van storende factoren. Concentratie units bieden een rustige werkomgeving voor uw werknemers die geschikt gemaakt is om geconcentreerd werken te stimuleren. Bij De Kantoorinrichter hebben we een breed assortiment aan concentratie units, overleg units en belcellen die passen bij uw kantoor en de behoeften van uw werknemers op het vlak van rustig en geconcentreerd werken.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Verschillende soorten concentratie units voor elke behoefte

Er zijn diverse soorten concentratie units om aan de wensen van uw werknemers te voldoen. Van een stilte werkplek voor één persoon tot grotere concentratie units voor meerdere personen tegelijk, De Kantoorinrichter heeft een breed assortiment aan producten geselecteerd dat gebruikt kan worden om de juiste akoestische oplossing voor uw kantoor te realiseren. Onze producten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, comfort en design, zodat ze naadloos passen in uw huidige interieur en bijdragen aan een prettige werkomgeving.

Akoestische belcellen en overleg units voor effectieve communicatie

Een akoestische belcel of overleg unit is ideaal voor werknemers die regelmatig telefoneren of vergaderingen voeren in een open kantoor. Deze afgesloten werkplekken zijn geluiddicht en bieden een rustige omgeving waarin medewerkers ongestoord kunnen communiceren. De Kantoorinrichter biedt verschillende akoestische oplossingen, zoals de akoestische belcel voor 1 persoon of de grotere belcel waarin ook gewerkt en vergaderd kan worden door meerdere personen.

Voordelen van concentratie units en belcellen in uw kantoor

Het gebruik van concentratie units en belcellen bij u op kantoor biedt vele voordelen. Zonder grote verbouwingen of ingrepen realiseert u ermee een flexibele inrichting waarmee u de juiste balans vindt tussen samenwerken en geconcentreerd werken.

De concentratie units en belcellen variëren van kleine units met één werkplek tot de grotere units waar meerdere personen tegelijk ongestoord kunnen vergaderen. Op deze manier is er altijd een oplossing beschikbaar bij u op kantoor wanneer werknemers de open kantoorruimtes willen afwisselen met een plek om ongestoord en geconcentreerd te kunnen werken.

Deskundig advies en service van De Kantoorinrichter

Bij De Kantoorinrichter staan wij voor kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste concentratie units, overleg units en belcellen voor uw kantoor. Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over de beste akoestische oplossingen en de juiste inrichting voor uw kantoorruimte. Daarnaast bieden wij een snelle levering en uitstekende service, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van een concentratie unit of belcel bij u op kantoor.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief
009
Kantoorinrichting bij Footlocker
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro

Blog & nieuws

Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
Lees alles over een efficiënte bedrijfsinrichting | Een inspirerende en productieve werkplek met natuurlijke elementen en duurzaamheid.
11.09.2018
Duo-benches-met-gekleurde-akoestische-bureauwanden-1
3 tips om uw bedrijfsidentiteit terug te laten komen in de kantoormeubelen
Slimme manieren om uw bedrijfsidentiteit terug te laten komen in kantoormeubilair | Breng uw identiteit tot leven met design kantoormeubilair.
19.06.2018
Mobiele-flexruimte
Optimaliseer uw werkplek voor efficiëntie en tevredenheid
Efficiënte inrichting en innovatieve oplossingen. | Ontdek de sleutel tot een prettige en productieve werkplek
30.11.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]