040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Bergeijk

Op zoek naar kantoormeubelen in Bergeijk?

Is je bedrijf gevestigd in Bergeijk of omgeving? Ben je op zoek naar nieuwe of refurbished kantoormeubelen? Dan ben je bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment kantoormeubelen beschikbaar voor onze (toekomstige) relaties in Bergeijk.  Met onze jarenlange ervaring in het inrichten van kantoren kunnen we je vast en zeker helpen.

Wat je ook zoekt, je kunt het bij ons vinden. Ons assortiment is zeer uitgebreid en bestaat o.a. uit:

  • Werkplekken
  • Stazit werkplekken
  • Bureaustoelen
  • Opbergmogelijkheden
  • Vergadermeubilair
  • Directiemeubilair
  • Concentratie units
  • Belcellen
  • Kantinemeubilair
  • Verlichting

Natuurlijk verzorgen wij ook alle andere zaken voor op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan bekabeling van de werkplekken of het verbeteren van de akoestiek. Maar ook voor het herindelen van een ruimte of een complete kantoorverbouwing kun je bij ons terrecht.

Refurbished Kantoormeubelen Bergeijk

Staat bij jou bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel en wil je dat ook uitdragen in je nieuwe kantoorinrichting. Wil je je huidige kantoormeubelen (deels) hergebruiken of ben je op zoek naar refurbished kantoormeubelen. Wij willen graag samen met jou kijken naar alle wensen en mogelijkheden om zo tot een compleet plan te komen. Onze studio kan deze plannen naar wens uitwerken tot een 2D of realistische 3D presentatie. Dit schetst een zeer goed beeld van de nieuwe situatie.

Bestel jou kantoormeubelen lokaal in Bergeijk bij De Kantoorinrichter.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor kantoormeubelen Bergeijk? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. De Kantoorinrichter is sinds kort gevestigd in Bergeijk en ons enthousiaste team zit klaar om via de telefoon, e-mail of het online contactformulier meer te vertellen over onze producten en werkwijze. Kijk ook gerust even rond op onze website om alvast een idee te krijgen van de vele mogelijkheden die er zijn.

 T. 040- 2861441  M. [email protected]

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

3D inzicht van interieurontwerp UVT