Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting bij Goed Wonen

Project info

In dit kantoor is gebruik gemaakt van een uitgesproken kleurenpallet. Het geheel heeft een zeer vrolijke maar toch zakelijke uitstraling met een glimlach.

COMPLETE Kantoorinrichting bij GOED WONEN IN GEMERT

Vanuit Gemert kregen we een aanvraag voor de kantoorinrichting van het “nieuwe” pand van Woningstichting Goed Wonen. Het pand zou grondig gerenoveerd worden en weer helemaal klaar zijn voor de toekomst. Inbo Architecten heeft een plan gemaakt en wij zijn door Goed Wonen gekozen om de inrichting te verzorgen. 

Een aantal bestaande elementen zijn hergebruikt. Een aantal bestaande meubels zijn door ons retour genomen en krijgen een nieuw leven.

Privacy folie
.

We hebben voor deze kantoorinrichting gewerkt met de volgende leveranciers: Voortman voor de stazit werkplekken. Senator voor de bureaustoelen, De Vorm voor het representatieve meubilair (vergader – en kantine meubilair) en DUM voor vergader- en kantine inrichting. 

Het geheel heeft een zeer vrolijke maar toch zakelijke uitstraling met een glimlach.

Zijn jullie ook op zoek naar een vrolijke inrichting met zakelijk flair?!  Bel met ons voor een afspraak met onze inrichtingsexperts. 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging