Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo

Project info

“Het kantoor is omgetoverd tot een inspirerende ruimte waar iedereen heel tevreden mee is. Mede dankzij De Kantoorinrichter was het project een succes” 

Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo in Amsterdam

Daiichi Sankyo is een klant van het eerste uur van De Kantoorinrichter. Deze keer kregen we de vraag of we een ontwerp konden maken voor een nieuw te betrekken pand op Schiphol – Rijk. Onze ontwerpafdeling ging meteen aan de slag, maakte een prachtig ontwerp op maat en na de enthosiaste ontvangst hiervan kregen we 21 december 2022 de opdracht voor de complete herinrichting van het kantoor in het Junipergebouw op de Boeingavenue. Na de feestdagen, op 2 januari, gingen we van start met de opbouw van de metalstudwanden en eind februari 2023 hebben wij het pand al compleet afgebouwd én ingericht opgeleverd.

Het hele pand is voorzien van PVC stroken en op de plekken waar de werkplekken staan zijn er tapijttegels toegepast. De sta-zit werkplekken zijn van Voortman en ook de bijbehorende kasten met geïntegreerde plantenbakken zijn van dit Nederlandse kwaliteitsmerk. De bureaustoelen zijn van Senator, type Ousby. Deze stoelen kenmerken zich door een aparte vormgeving en een hoog zitcomfort. 

Voor de vergaderkamers is er gekozen voor verschillende opstellingen, allemaal met een ronde vormtaal zodat er een mooie eenheid ontstaat. Zo is er in de grote vergaderkamer een grote Tabs vergadertafel van Voortman geplaatst met daaraan onze huislijn vergaderstoelen en staat er in een kleinere overlegunit een mooie hoge vergaderopstelling van Cascando.

Privacy folie
.

in het kader van duurzaamheid zijn er ook een aantal meubelstukken hergebruikt zoals de Arper vergaderstoelen en een Donkersloot carpet. Om de nodige privacy te kunnen genereren tijdens meetings of vergaderingen is er op de glaswanden een speciale folie aangebracht. Met een afstandbediening kan deze folie in één klik zorgen voor privacy maar geniet je van een open transparante uitstraling als dat niet nodig is.

Voor even geconcentreerd bellen of werken, een wens van de klant, plaatsten wij 4 Hush belcellen / concentratie units van Mikomax. Deze units passen door de ronde vormtaal perfect in de inrichting en er wordt al heel veel gebruik gemaakt. Maatwerk meubilair zoals de zoals de lockerkast, de grote pantry met eiland en de banken in de kantine maken het geheel af. In de kantine staan verder tafels van Cascando en stoelen van Hay. De lattenwanden en het toepassen van verschillende soorten groen geven balans aan het kantoor dat in korte tijd is omgetoverd tot een inspirerende ruimte waar iedereen heel tevreden mee is.

Gaan jullie verhuizen? Hebben jullie een nieuw kantoor op het oog dat aangepast moet worden. Bel met ons voor een afspraak met onze inrichtingsexperts. 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen