Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting bij Kompas Publishing

Project info

Kantoorinrichting bij Kompas Publishing in Haarlem

Kompas Publishing is een online media uitgever, gevestigd in een prachtig oud herenhuis in Haarlem. Yvette Steward Interior maakte een ontwerp waar de oude elementen van het pand mooi samenvloeien met het nieuwe kantoorinterieur.

Wij leverden het kantoormeubilair waarbij het in de kantine belangrijk was dat de ruimte flexibel zou blijven. Dat hebben we gerealiseerd door te werken met verrijdbare klaptafels, die gekoppeld samen een grote kantinetafel vormen, en stapelbare stoelen.

De vergadertafels hebben een robuuste uitstraling, passend bij de karakteristieke raampartijen, en de Muuto Under The Bell lampen maken het geheel sfeervol af. 

Privacy folie
.

Voor de vergaderruimte die ligt tussen de verschillende kantoorruimtes is gekozen voor een moderne manier van vergaderen. De hoge vergadertafel nodigt hier uit tot een korter en actiever overleg en het stoere donkere metalen onderstel geeft een mooi contrast in deze verder met soft pastel kleuren ingerichte ruimte. 

De 38 zit sta werkplekken met bijpassende bureaustoelen maken het kantoorinterieur verder af. 

Gaan jullie verhuizen of hebben jullie een nieuw kantoor op het oog dat aangepast moet worden? Bel met ons voor een vrijblijvende afspraak met onze inrichtingsexperts.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Omslag DSV Eindhoven
Kantoorinrichting bij DSV Eindhoven
DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar