Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting bij Blue 10

Project info

Kantoorinrichting bij Blue 10 in Den Haag

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen. 

Sinds 2016 is Blue10 gevestigd in het nieuwe kantoor (HNK) in Den Haag. In de afgelopen jaren is het team uitgebreid waardoor de kantoorruimte op de 5e verdieping te klein was geworden.  De halve 7e en de gehele 8e en 9e verdieping horen door de uitbreiding nu bij Blue10. Deze nieuwe verdiepingen hebben een industriële uitstraling waar op de vloer gekozen is voor een combinatie van vloerbedekking en een strakke gietvloer. Blikvanger is de glijbaan die van de 9e naar de 8e verdieping gaat.

Privacy folie
.

Het meubilair geeft hieraan een zachte touch. De ronde vormtaal van de tafels, stoelen en banken in warme tinten geven het geheel een uitnodigende sfeer. De conische poten van de ronde tafels en de A poten van de kantinetafels zijn door ons voorzien van een poedercoating, passend in het kleurenpallet. De stoelen van Hay, sta-zit werkplekken van Voortman, bureaustoelen, akoestische panelen, Muuto lampen en 3 concentratie units maken het kantoor compleet.

Gaan jullie verhuizen of hebben jullie een nieuw kantoor op het oog dat aangepast moet worden? Bel met ons voor een vrijblijvende afspraak met onze inrichtingsexperts.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk
IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW