Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar

Project info

“De opzet van de klant, een compleet nieuwe sfeer creëren voor het personeel, is helemaal geslaagd. Iedereen is erg enthousiast over de metamorfose die het kantoor heeft ondergaan.”

KANTOORVERBOUWING EN KANTOORINRICHTING BIJ SOLMAR IN MAARHEEZE

Solmar is al 40 jaar een full service touroperator met als specialisatie busreizen naar Spanje. Inmiddels zaten ze bijna 20 jaar in het pand en kan het kantoor wel een oppepper gebruiken. Het idee is om een compleet nieuwe sfeer te creëren voor het personeel waar ze weer met veel plezier kunnen werken.

We hebben de huidige indeling aangepast en wat extra systeemwanden geplaatst passend bij de huidige witte houten glazen wanden. Hierdoor hebben we wat extra kantoren kunnen creëren. We hebben een nieuwe vloer gelegd met PVC stroken in visgraat motief. Dit in combinatie met een overlooptapijt in groen. 

.
.
.

De bestaande werkplekken zijn opnieuw gebruikt alleen hebben we de werkplekken voorzien van nieuwe eiken decor bladen.

Verder hebben we de grote ruimte gebroken met een lange metalstudwand waarbij er gespeeld is met hoogte en functionaliteit. Ook is de werkruimte afgeschermd met een gipswand met akoestische houten latten. Al met al hebben we een mooie nieuwe ruimte gecreëerd waar het personeel erg tevreden over is. 

Hebben jullie ook een etage die een make-over kan gebruiken? Bel 040- 2861441 voor een afspraak

 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW
20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan