Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Project info

Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief in Utrecht

Het CNV in Utrecht is één van de oudste klanten van De Kantoorinrichter. Sinds 2007 doen we zaken met elkaar en hebben we vele panden in het land en etages op het hoofdkantoor aangepast, verbouwd en ingericht.  

Het CNV is constant bezig om te kijken hoe men zo goed mogelijk gebruik kan maken van de m2. De afgelopen jaren hebben ze door een veranderende organisatie en een flexibel huurcontract vierkante meters terug kunnen geven aan de pandeigenaar. Nu is besloten om 2 etages qua uitstraling in een compleet nieuw jasje te steken. De oude kleuren waren blauwtinten, geeltinten en grijstinten op de vloer.

Voor de 7e en 8e etage is er een nieuwe lay-out gemaakt en is dit met zo veel mogelijke bestaande systeemwanden bewerkstelligd. Wel zijn nieuwe volglaswanden toegevoegd in plaats van de oude monobloc systeemwanden voor een veel strakker resultaat. 

Kleurrijk en smaakvol eindresultaat

We hebben met nieuw kleurschema gewerkt en daarmee met andere tapijttegels van Modulyss in verschillende kleuren waarbij verschillende zones in verschillende kleuren uitgevoerd werden.

De werkplekken zijn bestaande Vepa Take 4 en Hi-tee werkplekken. Wel zijn de bureaustoelen vernieuwd (Köhl) en zijn er nieuwe vergaderstoelen van Artifort (Gap) geleverd. Verder zijn er Lande tafels geleverd en zijn er een aantal belcellen geleverd van Sedus.

Al met al een resultaat waar wij, maar ook zeker onze relatie trots op kan zijn.
Heeft uw organisatie ook behoefte aan een volledige andere uitstraling? Neem dan  contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

2013-nationaal-ouderenfonds-1
Kantoorinrichting bij het Nationaal Ouderenfonds

Header-VM1
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij VM1