Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Project info

“Door het toepassen van een nieuw kleurschema waarin toch ook de huisstijlkleuren zijn behouden, is er een kleurrijk en smaakvol eindresultaat ontstaan ” 

Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief in Utrecht

Het CNV in Utrecht is één van de oudste klanten van De Kantoorinrichter. Sinds 2007 doen we zaken met elkaar en hebben we vele panden in het land en etages op het hoofdkantoor aangepast, verbouwd en ingericht.  

Het CNV is constant bezig om te kijken hoe men zo goed mogelijk gebruik kan maken van de m2. De afgelopen jaren hebben ze door een veranderende organisatie en een flexibel huurcontract vierkante meters terug kunnen geven aan de pandeigenaar. Nu is besloten om 2 etages qua uitstraling in een compleet nieuw jasje te steken. De oude kleuren waren blauwtinten, geeltinten en grijstinten op de vloer.

Voor de 7e en 8e etage is er een nieuwe lay-out gemaakt en is dit met zo veel mogelijke bestaande systeemwanden bewerkstelligd. Wel zijn nieuwe volglaswanden toegevoegd in plaats van de oude monobloc systeemwanden voor een veel strakker resultaat. 

Kleurrijk en smaakvol eindresultaat

We hebben met nieuw kleurschema gewerkt en daarmee met andere tapijttegels van Modulyss in verschillende kleuren waarbij verschillende zones in verschillende kleuren uitgevoerd werden.

De werkplekken zijn bestaande Vepa Take 4 en Hi-tee werkplekken. Wel zijn de bureaustoelen vernieuwd (Köhl) en zijn er nieuwe vergaderstoelen van Artifort (Gap) geleverd. Verder zijn er Lande tafels geleverd en zijn er een aantal belcellen geleverd van Sedus.

Al met al een resultaat waar wij, maar ook zeker onze relatie trots op kan zijn.
Heeft uw organisatie ook behoefte aan een volledige andere uitstraling? Neem dan  contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek