Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting Bergeijk

De Kantoorinrichter is dé specialist in kantoorinrichting Bergeijk.

De Kantoorinrichter is dé specialist voor uw kantoorinrichting in Bergeijk en omstreken. Wij zijn recentelijk verhuisd van Geldrop naar Bergeijk en uw totaal leverancier op het gebied van kantoorinrichting in de regio.

Met een jarenlange ervaring in het inrichten en verbouwen van kantoren vind u in de Kantoorinrichter een uiterst flexibele en betrouwbare partner. Bij het (her)inrichten en/of verbouwen van een kantoor komt heel veel kijken, daar weten wij alles van. En of het nu gaat om die ene perfecte werkplek, het verbeteren van de akoestiek of een complete metamorfose van uw kantoor, wij denken graag met u mee!

Wat hebben wij u te bieden?

De Kantoorinrichter heeft een antwoord op al uw huisvestingsvragen. Of het nu gaat om de levering van 1 bureaustoel tot het maken en uitvoeren van een concept voor een complete verbouwing met herinrichting. Wij kunnen een zeer groot assortiment kantoormeubilair leveren. Van zeer budget vriendelijk tot kwalitatief zeer hoogwaardig en met een huiselijke of juiste zakelijk uitstraling. Doordat we werken met een vast klein team zijn de lijntjes zeer kort en heeft u altijd met dezelfde contactpersonen te maken.

Bent u op zoek naar een totaal leverancier op het gebied van kantoorinrichting in Bergeijk?

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter in Bergeijk die actief met u meedenkt. Neem dan gerust contact op met het deskundige en enthousiaste team van De Kantoorinrichter. Zij kunnen aan de hand van uw wensen en ideeën een plan en eventuele offerte uitwerken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met het budget dat u beschikbaar heeft.

Dus aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon maar u kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We hopen snel van u te horen!

Onze projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze klanten

Bekijk onze webshop

De Kantoormeubelshop is een onderdeel van De Kantoorinrichter. Bij De Kantoorinrichter hebben we al 15 jaar ervaring met het ondersteunen, facilitair ontlasten en het begeleiden bij het inrichten van kantoren.

Ons team

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Eigenaar, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Eigenaar, Verantwoordelijk voor design & ontwerp

Shauni Verhagen

Commerciële binnendienst

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Conny Franssen

Commerciële binnendienst

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Niek Tenback

Levering en Montage

Blog

Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende...
04.04.2024
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Ontdek Scrum: Een wendbare werkwijze voor effectieve projectopleveringen | Creëer een omgeving die de principes van Scrum ondersteunt
03.10.2022