040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoorinrichting Bergeijk

De Kantoorinrichter is dé specialist in kantoorinrichting Bergeijk.

De Kantoorinrichter is dé specialist voor uw kantoorinrichting in Bergeijk en omstreken. Wij zijn recentelijk verhuisd van Geldrop naar Bergeijk en uw totaal leverancier op het gebied van kantoorinrichting in de regio.

Met een jarenlange ervaring in het inrichten en verbouwen van kantoren vind u in de Kantoorinrichter een uiterst flexibele en betrouwbare partner. Bij het (her)inrichten en/of verbouwen van een kantoor komt heel veel kijken, daar weten wij alles van. En of het nu gaat om die ene perfecte werkplek, het verbeteren van de akoestiek of een complete metamorfose van uw kantoor, wij denken graag met u mee!

Wat hebben wij u te bieden?

De Kantoorinrichter heeft een antwoord op al uw huisvestingsvragen. Of het nu gaat om de levering van 1 bureaustoel tot het maken en uitvoeren van een concept voor een complete verbouwing met herinrichting. Wij kunnen een zeer groot assortiment kantoormeubilair leveren. Van zeer budget vriendelijk tot kwalitatief zeer hoogwaardig en met een huiselijke of juiste zakelijk uitstraling. Doordat we werken met een vast klein team zijn de lijntjes zeer kort en heeft u altijd met dezelfde contactpersonen te maken.

Bent u op zoek naar een totaal leverancier op het gebied van kantoorinrichting in Bergeijk?

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter in Bergeijk die actief met u meedenkt. Neem dan gerust contact op met het deskundige en enthousiaste team van De Kantoorinrichter. Zij kunnen aan de hand van uw wensen en ideeën een plan en eventuele offerte uitwerken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met het budget dat u beschikbaar heeft.

Dus aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon maar u kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We hopen snel van u te horen!

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

kantoorinrichting Maastricht werkplek
Stoffering van bedrijfspand zet meteen de sfeer neer