Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sta werkplek

Wilt u graag ergonomische bureaus kopen?

Wat betekent ergonomie eigenlijk en waarom zou u moeten investeren in een ergonomisch bureau? Het woord ergonomie is afgeleid van de Griekse woorden ‘ergon’ (werk) en ‘nomos’ (wet). Een ergonomisch bureau zorgt ervoor dat uw werkplek veilig en gezond is voor u en uw medewerkers.

Waarom is dit belangrijk? Veel mensen brengen tegenwoordig een groot deel van hun dag zittend door. Een slechte zithouding kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals rugpijn, nekpijn, en hoofdpijn. Een ergonomisch bureau is ontworpen om deze problemen te voorkomen. Het biedt de juiste ondersteuning voor uw lichaam en laat u comfortabel werken.

Hoe weet ik of mijn bureau ergonomisch is?

Een goed ergonomisch bureau kan lichamelijke klachten voorkomen, zowel op de korte als lange termijn. Bij ergonomische bureaus kunt u het bureau namelijk naar uw wensen instellen, zodat het bureau perfect past bij uw lichaamslengte en de juiste zithouding bevordert.

Bij ergonomische bureaus wordt er rekening gehouden met de juiste houding. “De juiste houding” is echter een relatief begrip, omdat een goede houding afhankelijk is van het menselijk lichaam en daarom per persoon verschilt. Daarom is het belangrijk dat ergonomische bureaus verstelbaar zijn. De Kantoorinrichter kan u adviseren over verstelbare bureaus die ergonomisch zijn en bijdragen aan uw gezondheid.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Ergonomisch bureau instellen

De afstellingen van ergonomische bureaus

Een ergonomisch bureau moet ingesteld kunnen worden tussen de 62 en 85 centimeter hoogte. Als uw bureau niet in hoogte verstelbaar is, zorg er dan voor dat het bureau ongeveer 75 centimeter hoog is, wat een standaardhoogte is. Toch raden wij aan om een ergonomisch bureau te kopen. Mocht dat niet mogelijk zijn, zorg dan in ieder geval voor een goede ergonomische bureaustoel en/of een voetenbankje. Een bureau dat in hoogte verstelbaar is, heeft echter altijd de voorkeur.

Elektrisch verstelbaar bureau voor een ergonomische flexwerkplek

Op kantoor zien we steeds vaker flexwerkplekken ontstaan, wat ervoor zorgt dat u niet altijd in een goede werkhouding zit. Om een flexwerkplek ergonomisch te maken, is het belangrijk dat het bureau gemakkelijk verstelbaar is. Een elektrisch verstelbaar bureau is hiervoor ideaal. Een verstelbaar bureau biedt vaak ook de mogelijkheid om het bureau te gebruiken als zit-sta bureau, wat goed is voor uw gezondheid. Wilt u meer informatie over zit-sta bureaus? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

Een ergonomisch bureau kopen?

Heeft u vragen over het aanschaffen van een ergonomisch bureau of het instellen hiervan? Neem dan contact op met de Kantoorinrichter, wij staan u graag te woord: Bel met 040-2861441 of mail naar [email protected].

Waarom aan ergonomische bureaus werken?

Een ergonomische werkplek draagt bij aan een betere werkhouding, wat weer essentieel is voor onze gezondheid. Een correcte werkhouding kan namelijk veel klachten voorkomen, zowel op korte als op lange termijn, bij u en uw werknemers. Denk hierbij aan veelvoorkomende rug- en nekklachten, maar ook aan chronische klachten. Investeer daarom in een ergonomische werkplek en voorkom gezondheidsklachten in de toekomst.

Zit-sta bureaus voor afwisseling

Afwisseling van de houding kan lichamelijke klachten verhelpen, daarom raden wij aan om zowel zittend als staand te werken. Staand werken heeft positieve effecten op de bloedsomloop en stimuleert het creatieve brein. Wie weet komt u wel tot de beste oplossingen terwijl u staand werkt.

Helemaal ergonomisch werken

Met alleen de aanschaf van ergonomische bureaus bent u er nog niet. Om volledig ergonomisch te zijn, kunt u ook eens kijken naar ergonomische bureaustoelen, een ergonomisch toetsenbord en een ergonomische muis. Bij De Kantoorinrichter bieden we een ruim assortiment aan producten die de ergonomie in uw kantoor kunnen verbeteren. Bovendien geven we graag tips over ergonomie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ergonomische bureaus

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen

Blog & nieuws

zitstawerkplek
De Zit-Sta werkplek. Optimaliseer uw werkomgeving en beweeg.
Ontdek de voordelen van een zit-sta bureau voor een gezonde werkomgeving | Verhoog productiviteit en welzijn met elektrisch verstelbare opties.
20.10.2017
csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018
hnk-dordrecht-deskbookers
Zo creëert u een moderne kantoorinrichting: 5 tips
Tip 1: zorg voor veel daglicht Een goed verlichte werkplek in een modern kantoor vormt misschien wel de basis van een moderne kantoorinrichting. Niet...
23.09.2015

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]