Hoogte verstelbaar bureau

IN HOOGTE INSTELBARE OF VERSTELBARE BUREAUS

Er kan een onderscheid gemaakt worden in bureaus; verstelbaar en instelbaar. Bij instelbare bureaus zet je de tafel, vaak door middel van een inbussleutel, vast op een vooraf bepaalde hoogte.

Bij een verstelbaar bureau kun je het bureau door middel van een slinger verstellen naar de gewenste hoogte. Je kunt dan de hoogte van je bureau aanpassen door te draaien aan de slinger of zwengel. Dit is een fijne oplossing voor bijvoorbeeld flexplekken waar meerdere mensen gebruik maken van één bureau. Of wanneer je van houding wil veranderen door de dag heen, dan is een slinger-verstelbaar bureau uitermate geschikt.

VOORKOM RUGKLACHTEN, GA STAAND WERKEN

Een bureau is samen met de bureaustoel een van de belangrijkste elementen op kantoor. Met zit/sta bureaus kunt u zittend werk afwisselen met staand werk om rug-, nek- en armklachten te voorkomen. Slinger-verstelbare bureaus en elektrische zit/sta bureaus zijn gemakkelijk in de juiste werkhoogte in te stellen en worden geleverd in de gewenste afmetingen.

Het is belangrijk dat de hoogte van een bureau ingesteld kan worden naar ieders individuele wensen. Welke hoogte geschikt is voor jou hangt onder andere af van de instellingen en hoogte van je bureaustoel. De ARBO heeft hier ook een advies over uitgebracht, een (zit)bureau moet verstelbaar zijn van 62 tot 82 cm.

Zijn hoogte verstelbare bureaus ook geschikt voor uw organisatie?

De hele dag zitten kan er uiteindelijk toe leiden dat, door gebrek aan beweging, de productiviteit van deze medewerkers omlaag zal gaan. Het is goed om juist voor mensen die lange dagen maken een sta/zit bureau in te zetten. Zij zijn degenen die in eerste instantie het meeste baat zullen hebben bij een hoogte verstelbaar bureau.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Rugklachten door verkeerder werkhouding
Detail slinger

BUREAU, IN HOOGTE VERSTELBAAR INSTELBAAR

Een in hoogte verstelbaar bureau of een bureau met een slingerverstelling is ideaal als je verschillende medewerkers hebt die van hetzelfde bureau gebruik maken. Door het draaien aan de slinger of zwengel kun je de hoogte van het bureau aanpassen. Een fijne oplossing dus voor bijvoorbeeld flexwerkplekken.

Een in hoogte instelbaar bureau is juist weer een ideaal bureau voor een vaste medewerker of gebruiker. Je stelt dit bureau eenmalig in op de juiste hoogte. Ergonomisch heeft een hoogte instelbaar bureau geen grote voordelen, maar ze zijn een stuk goedkoper dan een elektrisch zit sta bureau.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een elektrisch verstelbaar bureau te kopen. Hier kunt u de hoogte aanpassen door eenvoudig op een knop te drukken. Ideaal bij een werkplek waar staan en zitten af te wisselen zijn.

EEN VERSTELBAAR ZIT/STA BUREAU IS TE COMBINEREN MET EEN STAHULP

Er kan een onderscheid gemaakt worden in bureaus; verstelbaar en instelbaar. Bij een hoogte instelbaar bureau zet je de tafel, vaak door middel van een inbussleutel, vast op een vooraf bepaalde hoogte.

Bij een hoogte verstelbaar bureau kun je het, bijvoorbeeld door middel van een slinger, verstellen naar de gewenste hoogte. Je kunt dan door te draaien aan de slinger of zwengel, de hoogte van je bureau aanpassen. Dit is een fijne oplossing voor bijvoorbeeld flexwerkplekken waar meerdere mensen gebruik maken van één bureau. Kiest u op uw kantoor ook voor een verstelbaar zit/sta bureau?

Wist u dat ook een duo bench optie mogelijk is? Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Op onze site staat veel informatie, maar u mag ons ook altijd even persoonlijk benaderen. Het is voor ons ook een optie om zelf even bij u op locatie langs te komen.

Kent u de zogenaamde stahulpen al? Als een werknemer aan een vrij hoge werkplek werkt, kan deze stahulp soms praktisch zijn voor extra ondersteuning. Wij kunnen u ook helpen met speciale sta/zit vergadertafels. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Overweeg ook de aanschaf van een elektrisch verstelbaar bureau, waarbij u de hoogte met een simpele druk op de knop kunt aanpassen. Dit is ideaal voor werkplekken waar afwisseling tussen staand en zittend werken gewenst is.

Sound-and-Vision-kasten-worden-ook-vaak-geplaatst-op-de-kop-van-een-werkplek

EEN VERSTELBAAR ZIT STA BUREAU KOPEN IS GOED VOOR ZOWEL LICHAAM ALS GEEST

Een lange tijd in dezelfde houding werken zorgt voor een grote belasting van het lichaam. Niet voor niets hebben een heel aantal kantoormedewerkers last van RSI-klachten. Door gebruik te maken van een zit/sta bureau dat verstelbaar is, wordt afwisseling in de werkhouding gestimuleerd en wordt het risico op RSI-klachten aanzienlijk verkleind.
Uw personeelsleden lopen minder kans op het ontwikkelen van overgewicht en andere klachten.

Door af te wisselen van houding stimuleert u uw geest en verbetert u de concentratie. Verstelbare sta/zit bureaus zijn daarom een uitstekende investering.

Wilt u ook een in hoogte verstelbaar bureau kopen? Gaat het om één exemplaar of heeft u meerdere nodig? Wij kunnen u geheel vrijblijvend een prijsopgave toesturen. Wilt u informatie over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

We staan graag voor u klaar. We werken met een team van enthousiaste mensen die ieder vol passie werken. We vullen elkaar aan en garanderen op deze manier het allerbeste voor u als klant.

ERGONOMISCH VERANTWOORD WERKEN; DE PERFECTE OPLOSSING

Ergonomie is alles wat te maken heeft met de gezondheid van uw lichaam. Ergonomie draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid. Iedereen wil toch een gezond lichaam, goed eten, sporten, vroeg naar bed? Maar vaak vergeten we dat we tijdens het zitten achter een bureau ook ons lichaam belasten. Vanaf onze kindertijd is het al belangrijk om de juiste zithouding aan te leren.

Een betere werkhouding is goed voor je rug, nek en schouders. De juiste zit- stahoogte moet worden afgestemd op de afmetingen van de gebruiker.

De bureaus zijn in verschillende maten en stijlen te verkrijgen, wij bieden een breed assortiment. Wil u een rechthoekig of hoekbureau? Wat voor onderstel en welk frame zou u willen? Daarnaast bieden wij variatie in het werkblad en de kleur daarvan. Samen kunnen wij onze creativiteit inzetten om een mooi bureau te creëren met de gewenste maten en kleuren zodat het niet alleen ergonomisch erg geschikt is, maar dat het ook past bij de uitstraling van uw kantoor.

Ruime keuze in producten en hoogte verstelbare bureaus

  • Bureaublad en werkoppervlak
  • Frame
  • Onderstel
  • Poten of wielen
  • Afmetingen


Wij bieden een breed assortiment en snelle levering van onze producten voor het juiste kantoormeubilair voor uw kantoren zowel voor professioneel gebruik als uw thuiskantoor.

Kom langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden over uw kantoorinrichting!

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW
Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar

Blog & nieuws

oplusa-yelp55haw-2712-Rev-1600x906
Ontdek de impact van het gebruik van kleur op kantoor
Tips en advies voor een kleurrijk kantoor | Kies de Juiste kleuren voor een rustgevend, energiek en creatieve werkomgeving
15.01.2020
Pami-workspace-one-modern
Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doet u dat?
Lees onze tips voor het inrichten van een comfortabel thuiskantoor | Maak uw thuiswerken productief en aangenaam.
17.05.2020
Open kantoorruimte - kantoortuin - flexwerken - Hybride werken
In 5 stappen uw kantoor opnieuw inrichten
Creëer uw ideale werkplek | Ontvang waardevolle tips voor een efficiënte, stijlvolle en productieve herinrichting van uw kantoor.
05.01.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]