Hoogte verstelbaar bureau

EEN HOOGTE INSTELBAAR OF EEN HOOGTE VERSTELBAAR BUREAU

Er kan een onderscheid gemaakt worden in bureaus; verstelbaar en instelbaar. Bij een instelbaar bureau zet je de tafel, vaak door middel van een inbussleutel, vast op een vooraf bepaalde hoogte.

Bij een verstelbaar bureau kun je het bureau door middel van een slinger verstellen naar de gewenste hoogte. Je kunt dan door te draaien, aan de slinger of zwengel, de hoogte van je bureau aanpassen. Dit is een fijne oplossing voor bijvoorbeeld flex werkplekken waar meerdere mensen gebruik maken van één bureau.

IN HOOGTE VERSTELBAAR BUREAU

Een bureau is, samen met de bureaustoel, een van de belangrijkste elementen op kantoor. Zo is het verstandig om zittend werk af te wisselen met staand werken om klachten aan rug, nek en armen te voorkomen. Een in hoogte verstelbaar bureau kan daarbij zeker helpen.

Het is belangrijk dat de hoogte van een bureau ingesteld kan worden naar ieders individuele wensen. Welke hoogte geschikt is voor jou hangt ook onder andere af van de instellingen en hoogte van je bureaustoel. De ARBO heeft hier ook een advies over uitgebracht, een bureau moet verstelbaar zijn van 62 tot 82 cm.

Is een sta zit bureau ook geschikt voor uw organisatie?

Er zijn binnen uw bedrijf vast ook veel mensen de hele dag achter hun bureau aan het werk. Dit kan bij er uiteindelijk toe leiden dat, door gebrek aan beweging, de productiviteit van deze medewerkers omlaag zal gaan. Het is goed om juist voor deze mensen een sta zit bureau in te gaan zetten. Zij zijn degene die er in eerste instantie het meeste baat bij zullen hebben.

BUREAU, HOOGTE VERSTELBAAR OF HOOGTE INSTELBAAR

Een hoogte verstelbaar bureau of wel een bureau met een slinger verstelling is ideaal als je verschillende medewerkers hebt die van hetzelfde bureau gebruik maken. Door het draaien aan de sliger of zwengel kun je de hoogte van het bureau aanpassen. Een fijne oplossing dus voor bijvoorbeeld flexwerkplekken.

Een hoogte instelbaar bureau is juist weer een ideaal bureau voor een vaste medewerker of gebruiker. Je stelt dit bureau eenmalig in op de juiste hoogte. Ergonomisch heeft een hoogte instelbaar bureau geen grote voordelen maar ze zijn een stuk goedkoper dan een hoogte verstelbaar bureau of een elektrisch stazitbureau.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een elektrisch verstelbaar bureau te kopen. Hier kunt u de hoogte aanpassen, door eenvoudig op een knop te drukken. Ideaal bij een werkplek waar staan en zitten af te wisselen zijn.

EEN ZIT STA BUREAU VERSTELBAAR IS TE COMBINEREN MET EEN STAHULP

Er kan een onderscheid gemaakt worden in bureaus; verstelbaar en instelbaar. Bij een instelbaar bureau zet je de tafel, vaak door middel van een inbussleutel, vast op een vooraf bepaalde hoogte.

Bij een verstelbKiest u op uw kantoor ook voor een verstelbaar zit sta bureau? Wist u dat ook een duo bench optie mogelijk is? Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Op onze site staat veel informatie, maar u mag ons ook altijd even persoonlijk benaderen. Het is voor ons ook een optie om zelf even bij u ter plekke te komen. Kent u de zogenaamde stahulpen al? Als een werknemer aan een vrij hoge werkplek werkt, kan deze stahulp soms praktisch zijn voor extra ondersteuning. Wij kunnen ook u helpen met speciale sta zit vergadertafels. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.aar bureau kun je het, bijvoorbeeld door middel van een slinger, verstellen naar de gewenste hoogte. Je kunt dan door te draaien, aan de slinger of zwengel, de hoogte van je bureau aanpassen. Dit is een fijne oplossing voor bijvoorbeeld flex werkplekken waar meerdere mensen gebruik maken van één bureau.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een elektrisch verstelbaar bureau te kopen. Hier kunt u de hoogte aanpassen, door eenvoudig op een knop te drukken. Ideaal bij een werkplek waar staan en zitten af te wisselen zijn.

EEN VERSTELBAAR ZIT STA BUREAU KOPEN IS GOED VOOR ZOWEL LICHAAM ALS GEEST

Een lange tijd in dezelfde houding werken zorgt voor een grote belasting van het lichaam. Niet voor niets hebben een heel aantal kantoormedewerkers last van RSI klachten. Een zit sta bureau dat verstelbaar is stimuleert een afwisseling in de werkhouding. Het risico op onder meer RSI klachten wordt zo aanzienlijk verkleint. Ook lopen uw personeelsleden minder kans op het ontwikkelingen van overgewicht. De geest blijft ook een stuk fitter, en beter geconcentreerd, als er wordt gewisseld van lichaamshouding. Een verstelbaar zit sta bureau is daarom een uitstekende investering.

Wilt ook u een verstelbaar zit sta bureau kopen? Gaat het om één exemplaar of heeft u er meerdere nodig? Wij kunnen u geheel vrijblijvend een prijsopgave toesturen. Wilt u informatie over onze mogelijkheden, neem dan zeker even contact met ons op. We staan graag voor u klaar. We werken met een team van zes enthousiaste mensen die stuk voor stuk vol passie werken. We vullen elkaar aan en garanderen op deze manier het allerbeste voor u als klant.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

5/5
9.9/10
4.4/5
4.4/5.0

Onze projecten

Pro-Industry6
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

MCvA-20190719-0018_HR
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Blog & nieuws

Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Scrum, een andere manier van werken De afgelopen jaren is het gebruik van de Agile –  Scrum methode enorm toegenomen.  Scrum is een Agile...
03.10.2022
Optimaal-gebruik-maken-van-de-ruimte-in-een-klein-kantoor
Klein kantoor inrichten? Zo doe je dat
Een klein maar fijn kantoor. Het kan! Van iedere ruimte valt namelijk een overzichtelijke werkplek te maken. Hoe? Daar geven wij je een aantal...
08.08.2019
kantoorontwerp
Op zoek naar nieuw kantoorinterieur? Dit zijn de mogelijkheden
Het interieur van een kantoor bepaalt voor een groot deel de sfeer op de werkvloer. Binnen speelt het zich immers allemaal af. Het kan...
01.06.2017