Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame bureaus

OVERSTAPPEN NAAR EEN DUURZAAM BUREAU?

Wat maakt een bureau duurzaam? Denk in ieder geval aan:

  • Gebruik van duurzame materialen – Hoe en waarvan is het bureau gemaakt
  • Recycling – Is nagedacht over het gebruik van gerecyclede materialen
  • Uitstoot van CO2 – Hoe zit het met de CO2 uitstoot tijdens productie en transport

Voor u als bedrijf is het best lastig om al deze zaken te controleren. U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg. Wilt u toch graag een duurzame inrichting? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw kantoorinrichting.

WIJ LEVEREN EEN BUREAU DAT DUURZAAM IS OP VERSCHILLENDE MANIEREN

Hoe gaat De Kantoorinrichter om met het thema duurzaam bureau en duurzame kantoorinrichting? Enkele factoren spelen bij ons een rol. Wij hebben verschillende opties als u ook kiest voor duurzaamheid.

Een goede keus is bijvoorbeeld het hergebruik van een ander bureau. Is er misschien een bedrijf dat moet saneren en er blijven bureaus over? Dit is een ideale gelegenheid om deze bureaus op te kopen. Zo kunt u voor uw kantoor een duurzaam bureau kopen. Onze medewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

SAMENWERKING IS BELANGRIJK BIJ HET THEMA DUURZAAM KOPEN

Alleen redden we het niet als we de circulaire economie een eerlijke kans willen geven. Wilt u een duurzaam bureau voor uzelf en/of voor uw personeel, dan is samenwerking belangrijk. U kunt ook contact opnemen met De Kantoorinrichter als u meer wilt weten over de opties betreffende de duurzaamheid van een bureau.

Wilt u graag persoonlijk advies over hoe uw kantoorinrichting verduurzaamd kan worden? Een van onze medewerkers komt graag een keer bij u langs. Telefonisch contact is ook mogelijk. Kijk op onze website voor meer informatie.

DUURZAME KANTOORINRICHTING

Een fijne werkplek is belangrijk en het verhoogt de productiviteit. Als u uw kantoor opnieuw in gaat richten behoort duurzaamheid tot de mogelijkheden. Steeds meer mensen kiezen voor duurzaamheid. Hierbij hoort natuurlijk ook een duurzame kantoorinrichting.

De Kantoorinrichter kan voor u een ontwerp maken dat aansluit bij uw wensen. Wij sluiten ons aan bij wat u en uw werknemers wensen en voeren het voor u uit.

Wilt u advies over het verduurzamen van uw kantoorinrichting? Neem dan contact met ons op!

GOED VOOR UW KANTOOR EN GOED VOOR HET MILIEU

Met duurzame producten draagt u bij aan een betere wereld. Wie wil dat nu niet? En qua gemak hoeft u niets in te leveren. Wij ontwerpen het kantoor dat bij uw bedrijf past. Duurzaamheid past vrijwel bij elk bedrijf. Begint u met bureaus te verduurzamen? Of gaat u gelijk voor de volledige inrichting? Alles is mogelijk bij De Kantoorinrichter

DUURZAAMHEID

Wat is duurzaamheid eigenlijk? Duurzaamheid betekent simpelweg rekening houden met energiebronnen, voedsel en grondstoffen. Deze middelen zijn niet onuitputtelijk en raken een keer op. Duurzaamheid gaat dus om het produceren van producten zonder het leefklimaat te veel te belasten.

IEDERE DUURZAME STAP IS EEN STAP IN DE GOEDE RICHTING

Misschien doet uw bedrijf al veel om zo klimaatneutraal mogelijk te zijn. Denk aan zonnepanelen, goede isolatie, verantwoord voedsel of andere elementen die bijdragen aan verduurzaming. Maar is uw inrichting ook al duurzaam?

Wordt het misschien tijd voor bijvoorbeeld een duurzaam bureau of bureaustoel? Duurzaamheid had misschien eerder een wat stoffig imago, maar dat is niet meer aan de orde. Het aanbod is in de afgelopen jaren enorm gestegen, zo heeft u voldoende keus in duurzaamheid. Bent u benieuwd naar ons duurzame assortiment? U kunt altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht

Blog & nieuws

Gebruik-van-glaswanden-op-kantoor-1
4 voorbeelden van scheidingswanden om structuur aan te brengen in uw kantoor
Van chique glazen wanden tot praktische akoestische oplossingen | Leer meer over moderne kantoorinrichting voor een productievere werkomgeving.
31.08.2015
kantoor-verbouwen
4 punten waar u op moet letten bij een kantoorrenovatie
Transformeer uw kantoor naar een moderne, efficiënte en duurzame werkomgeving | Ontvang waardevol advies voor een optimale kantoorrenovatie.
09.04.2018
Duo-benches-met-gekleurde-akoestische-bureauwanden-1
3 tips om uw bedrijfsidentiteit terug te laten komen in de kantoormeubelen
Slimme manieren om uw bedrijfsidentiteit terug te laten komen in kantoormeubilair | Breng uw identiteit tot leven met design kantoormeubilair.
19.06.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]