040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Klein kantoor inrichten? Zo doe je dat

Een klein maar fijn kantoor. Het kan! Van iedere ruimte valt namelijk een overzichtelijke werkplek te maken. Hoe? Daar geven wij je een aantal tips voor. Met onze tips kun jij een klein kantoor inrichten zoals het moet: sfeervol en functioneel.

Zorg voor voldoende daglicht

Zeker als je een kleine ruimte inricht, is daglicht belangrijk. Een lichte ruimte oogt nu eenmaal groter dan een donkere ruimte. Een andere reden dat daglicht niet mag ontbreken in jouw kleine kantoor, is dat daglicht zorgt voor de nodige concentratie. En dat komt goed van pas op je werkplek.

Ga voor weinig kleur

Een mooie kleur op de muur ziet er heel vrolijk uit. Eens. Toch raden we het af als je een klein kantoor gaat inrichten. Waarom? Omdat het al het licht uit de ruimte weghaalt. Hierdoor oogt de ruimte kleiner dan deze daadwerkelijk is. En dat is zonde, zeker als je ruimte al niet al te groot is.

Opbergruimte: inbouwkasten zijn jouw beste vriend

Ga je een klein kantoor inrichten? Dan moet je alle ruimte optimaal benutten. Daarom zijn inbouwkasten jouw beste vriend. Dankzij inbouwkasten heb je gelijk opbergruimte voor al jouw spullen. Want hoe meer spullen er rondslingeren, hoe drukker en kleiner de ruimte oogt. Ga dus voor een minimalistische inrichting.

 

Een klein kantoor inrichten doe je met goede verlichting

Naast daglicht is goede verlichting ook belangrijk. Hoe meer licht, hoe meer ruimte je creëert. Kies natuurlijk niet voor het felle licht van een TL-buis, want dan haal je meteen alle sfeer uit je kantoor. Ga voor heldere dagverlichting. Denk bijvoorbeeld aan een wandlamp of plafondverlichting. Bijkomend voordeel: doordat je de lichten aan de wand of het plafond monteert, nemen ze geen ruimte in beslag.

Kies voor een multifunctioneel interieur

Kies in plaats van bureaus bijvoorbeeld voor een mooie grotere tafel. Een tafel waar jouw werknemers ook prima aan kunnen werken. Ook kun je kiezen voor uitschuifbare tafels of voor banken met opbergruimte erin.

Hulp nodig bij een klein kantoor inrichten? De Kantoorinrichter helpt!

Kun jij wel wat hulp gebruiken als het gaat om een klein kantoor inrichten? Weet je bijvoorbeeld niet hoe je het beste om kunt gaan met de ruimte die je hebt? Schakel dan De Kantoorinrichter in. Wij denken graag met je mee en zoeken samen naar jouw stijl. Van luxe tot budgetvriendelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Neem contact op

Willekeurige projecten

Kantoortuin bij PSA in Veenendaal
Blom Ecologie