Kantoorontwerp

Kantoor ontwerp

Een goed kantoor interieurontwerp kan een belangrijke bijdrage leveren aan de productiviteit en sfeer bij u op kantoor. Er zijn verschillende variabelen waarmee rekening gehouden dient te worden bij het ontwerpen van een sfeervol en functioneel interieurontwerp. Het is daarom belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het ontwerpproces. De Kantoorinrichter, specialist in kantoorinrichting, heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen van kantoorinterieurs.

Wilt u meer weten over het kantoor interieurontwerp van De Kantoorinrichter? We vertellen u graag meer over onze werkwijze en wat u zoal van ons kunt verwachten. Neem eens contact met ons op om verder te praten.

Het belang van goed kantoor interieur ontwerp

Een professioneel ontworpen kantoorinterieur kan niet alleen de uitstraling van uw bedrijf verbeteren, maar ook de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers beïnvloeden. Een goed doordacht kantoorontwerp kan ervoor zorgen dat werknemers zich comfortabel voelen in hun werkomgeving, waardoor ze beter presteren en minder snel vatbaar zijn voor vermoeidheid en stress.

De Kantoorinrichter is gespecialiseerd in het ontwerpen van kantoorinterieurs die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van diverse bedrijven. Ons team van ervaren interieurontwerpers heeft de expertise en creativiteit om een kantooromgeving te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook op het vlak van sfeer en identiteit naadloos aansluit op het karakter van uw bedrijf.

Elementen van een goed kantoor interieur ontwerp

De indeling van het kantoor

Allereerst is de indeling van de ruimte cruciaal voor een goede functionaliteit van het kantoor. Zo is het van groot belang dat er voldoende ruimte is om te schakelen tussen samenwerking en geconcentreerd werken en moet het kantoor ontwerp ook ruimte bieden voor vergaderruimtes, individuele werkplekken en gemeenschappelijke ruimten zoals een kantine en toiletruimtes. Een goed kantoorontwerp zorgt ervoor dat deze ruimten op de juiste manier op elkaar aansluiten zodat efficiënt gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte in het pand.

Meubels

Daarnaast is ook de keuze van meubels belangrijk voor de realisatie van een optimale werkomgeving. In het kantoor ontwerp moeten dan ook concrete plannen worden opgenomen voor het plaatsen van bijvoorbeeld ergonomische stoelen, bureaus en accessoires die de gezondheid en productiviteit van de medewerkers bevorderen. Daarnaast is het belangrijk ervoor zorg te dragen dat ook de meubels in het kantoor ontwerp naast functionaliteit ook een passende bijdrage leveren aan de identiteit van kantoren.

Verlichting

Een van de belangrijkste elementen van het ontwerpen van de inrichting van kantoren is de verlichting. Voldoende natuurlijk licht is essentieel, maar aanvullende verlichting is nodig voor activiteiten zoals vergaderingen of presentaties. Daarnaast kan goede verlichting helpen bij het verminderen van vermoeidheid of stress. Naast de interieurontwerper spelen ook de architecten een belangrijke rol bij het realiseren van een bouwkundig ontwerp dat toestaat voldoende natuurlijk licht op de werkplek te laten komen.

Akoestiek

Tot slot speelt ook akoestiek een belangrijke rol in een goed ontworpen kantoorinterieur. Een goede akoestiek bevordert de concentratie en productiviteit van medewerkers. Geluidsabsorberend materiaal zoals gordijnen, tapijten en akoestische panelen kunnen helpen bij het verminderen van storende geluiden. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om akoestische objecten te gebruiken op de werkvloer die tegelijkertijd bijdragen aan een goede akoestiek evenals een uniek ontwerp van de ruimte.

Professioneel kantoor interieur ontwerp van de Kantoorinrichter

Het realiseren van een interieurontwerp voor uw eigen kantoor kan een enorme uitdaging zijn. Niet alleen is het lastig om precies te weten waar te beginnen bij het maken van een concept interieurontwerp, ook is het moeilijk het concept uit te werken naar een compleet en concreet ontwerp dat als basis kan dienen voor de uitvoering van uw plannen. Met het maatwerk interieurontwerp van de Kantoorinrichter helpen wij u waar nodig. Van complete ontzorging tot advies op de achtergrond en levering van producten. Uw wensen en behoeften zijn leidend voor zowel het ontwerp als de mate van regie bij de uitvoering ervan.

Wilt u meer weten over wat kantoorinrichting van De Kantoorinrichter voor u kan betekenen? Onze enthousiaste en ervaren adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw ideeën en de mogelijkheden.

Bekijk voor meer informatie

Header-website-7

Bureaus

Home Vind de ideale kantoorbureaus bij De Kantoorinrichter Een comfortabele werkplek begint vaak bij de keuze van een kwalitatief bureau dat niet alleen functioneel is, maar

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing

Blog & nieuws

FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een ergonomische werkplek creëren? Zo doe je dat!
Verbeter de gezondheid en tevredenheid van uw werknemers met ergonomisch kantoormeubilair | Praktische inzichten voor een ideale werkplek
14.08.2018
Akoestische wandbekleding
5 tips om geluidsoverlast op kantoor te voorkomen
Van bureauwanden tot wandpanelen, systeemplafonds, designobjecten en slim gebruik van kasten | De effectieve oplossingen tegen geluidsoverlast.
16.09.2015
glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Glazen wanden | Creëer een open, ruimtelijke en stijlvolle werkomgeving met flexibele privacy-instellingen voor diverse werkzaamheden.
16.02.2016

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]