Duo bureau

Een duo bureau brengt rust op kantoor

Een duo werkplek is ideaal voor een effectieve samenwerking met uw collega’s. Bij een duo bench zijn de werkbladen individueel verstelbaar, wat zorgt voor een ergonomische werkplek. Ook zijn er duo zit-sta werkplekken, die gemakkelijk kunnen worden aangepast tot stahoogte. Door gebruik te maken van bureauschermen kunt u zorgen voor meer privacy en een betere akoestiek op de werkplek. De schermen worden op het vaste onderstel van de duo werkplek geplaatst en door de gelijke hoogte van de verschillende schermen ontstaat er een rustig beeld in de kantoorruimte.

De voordelen van een duo werkplek

Kiest u voor duo werkplekken, dan kiest u voor eenheid en rust in uw kantoorruimte of kantoortuin. Door het ontbreken van extra poten ontstaat er een visuele rust. Bovendien kunt u kiezen voor een duo bureau waarbij de poot aan de onderkant is afgeschermd. Zo blijft de bekabeling netjes weggewerkt en zorgt u voor een opgeruimde uitstraling. Ook kunt u gebruik maken van bureauschermen om de akoestiek te verbeteren en privacy te creëren. Kortom, met een duo bureau haalt u een veelzijdige en rustgevende werkplek in huis.

Duo werkplekken met een scheidingswand

Als u ervoor kiest om tussen de duo bureaus wanden te plaatsen, raden wij aan om te kiezen voor akoestische bureau scheidingswanden. Deze wanden zorgen niet alleen voor een rustgevend visueel effect, maar ook voor een verbeterde akoestiek op de werkplekken. De wanden kunnen op het frame van een duo bureau geplaatst worden en blijven altijd op dezelfde hoogte, zelfs bij een duo zit-sta-bureau. Dit komt doordat de wanden niet aan het bureau, maar aan het frame tussen de twee bureaus bevestigd zijn. Op deze manier creëren we een rustige en aangename werkomgeving op het kantoor.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Duo bureau - duo bench - sta bureau

Een verstelbaar duo bureau kopen

De mogelijkheden van een duo bureau zijn bijna eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor duo bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Het voordeel van een verstelbaar bureau is dat het voor elke werknemer op de juiste hoogte kan worden afgesteld, waardoor het bureau ergonomisch verantwoord is. Bij een verstelbaar bureau heeft u de keuze uit een elektrisch verstelbaar bureau of een bureau dat in hoogte versteld kan worden door middel van een zwengel.

Dynamisch werken met een duo zit-sta werkplek

Ook het zit-sta bureau is verkrijgbaar in een duo-vorm. Hiermee kunt u gedurende de werkdag van werkhouding wisselen. Bij een duo zit-sta bureau kunnen de bureaus afzonderlijk van elkaar versteld worden. Zo kan uw collega bijvoorbeeld zitten terwijl u staand werkt. Steeds meer mensen willen regelmatig staand werken, en dat is goed nieuws, want het afwisselen van werkhouding is goed voor zowel uw fysieke als mentale gezondheid. Met een elektrisch verstelbaar bureau kunt u met een druk op de knop uw bureaublad omhoog brengen, waardoor het bureaublad op stahoogte komt. Zo kunt u gemakkelijk staand werken.

Benieuwd of een duo zit-sta bureau iets is voor uw kantoor? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. De Kantoorinrichter heeft een breed assortiment aan duo bureaus en duo zit-sta werkplekken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rust creëren met een duo bench werkplek

De uitstraling van uw kantoor heeft invloed op de werkprestaties en concentratie van uw werknemers. Met een duo bureau kunt u bijvoorbeeld de bekabeling goed wegwerken en zorgen voor een rustige uitstraling op kantoor. Ook de akoestiek verbeterd door het gebruik van bureauschermen.

Op de meeste kantoren werken tegenwoordig meerdere personen in dezelfde ruimte. Losse bureaus kunnen rommelig ogen en de werkprestaties negatief beïnvloeden. Met duo bureaus creëert u daarentegen juist rust en samenhorigheid. De bureaus zijn gemakkelijk te verstellen, zelfs als er meerdere teams in dezelfde ruimte werken.

Bent u toe aan nieuw meubilair en denkt u erover om duo bureaus aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over ons complete assortiment aan duo bureaus, duo zit-sta-bureaus, bureaubladen, onderstellen en scheidingswanden.

Wat kan De Kantoorinrichter voor u betekenen?

Wilt u meer informatie over het kopen van een duo bureau en samen met ons kijken wat de beste oplossing is voor uw bedrijf? Dan bent u bij De Kantoorinrichter op de beste plek.

Wilt u meer weten over de voordelen van een duo bureau? Wilt u zeker weten dat het product van goede kwaliteit is en geeft het u een prettig gevoel als er een lange garantieperiode is? Gaat u voor de scherpste prijs? Neem dan contact met ons op via 040 2861441 of [email protected].

Werkplekken Intersell

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Industriële kantoorinrichting bij Signet op Strijp T in Eindhoven
Kantoorontwerp en kantoorinrichting Signet - Strijp T

IMG_20190228_091803_304
Kantoorinrichting Tritium Advies

Blog & nieuws

Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
Tijdens werk ontmoet u over het algemeen veel nieuwe mensen. Vaak zijn dit collega’s en soms zijn dit mensen met wie u zakelijke afspraken...
04.10.2017
akoestische-vrijstaande-wand
Verbeter de akoestiek op kantoor
Wellicht herkent u het. U werkt in een grote kantoorruimte. Op zich niet vreemd want het nieuwe werken vindt vaak plaats in een grote...
17.05.2017
FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een vergaderruimte creëren met een akoestische scheidingswand
Als uw bedrijf groeit kan het voelen alsof uw kantoorruimte niet meer helemaal voldoet aan uw eisen. De ruimte is nog wel groot genoeg...
20.02.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]