Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Project info

“Het gebouw is in een paar maanden tijd omgetoverd tot een inspirerende kantoorruimte die ons in staat stelt om hybride te werken.”

KANTOORINRICHTING EN COMPLETE KANTOORVERBOUWING BIJ CWS IN DEN BOSCH

Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke kantoorinrichting bij CWS. We zijn gestart met de demontage van de steens muren en het verwijderen van het tapijt. Vanwege het hoogteverschil tussen gang en kantoor hebben we koven geplaatst en hieronder hebben we de retro volglaswanden geplaatst.

We hebben alle wanden glad gestukt en daarna geschilderd of in een aantal dessins behangen. Ook zijn een aantal wanden voorzien van houten lijsten die we mee geschilderd hebben. De ondervloer is gerepareerd en topvloer is vervangen. De looppaden zijn voorzien van PVC in visgraatmotief en op kantoor liggen tapijttegels. Alle gangwanden zijn geschilderd in Ral 9004 en voorzien van houten eiken balken. Binnen zijn alle houten kozijnen en houten en stalen deurkozijnen geschilderd van rood naar grijs zwart. Verder hebben we in de bestaande kozijnen nieuwe glasdeuren gehangen.

Kleurrijk en smaakvol eindresultaat

Het geheel ziet er heel smaakvol en kleurrijk uit en het belangrijkste is dat onze klant zeer tevreden is over het eindresultaat. Ze schrijven: “het gebouw is in een paar maanden tijd omgetoverd tot een inspirerende kantoorruimte die ons in staat stelt om hybride te werken.”

Bent u ook op zoek naar een nieuwe invulling van uw pand? Willen jullie een andere invulling van het kantoor omdat de medewerkers meer thuis werken. Wij kunnen jullie helpen het kantoor te transformeren en te laten passen bij de nieuwe organisatie die ontstaat door meer thuiswerken waarbij de functie van het kantoor veranderd. Advies of een keer vrijblijvend sparren? Bel 040- 2861441

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam