Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moduwall – Flexibel akoestisch wandsysteem

MODUWALL IS EEN FLEXIBEL AKOESTISCH WANDENSYSTEEM

Moduwall is een revolutionair wandsysteem met een uitstekend akoestisch vermogen. Dankzij het slimme koppelsysteem kunt u eenvoudig en snel wanden plaatsen én wijzigen. Bovendien kunnen er glazen ramen en deuren of zelfs daken worden toegevoegd, waardoor belcellen en overleg units geïntegreerd kunnen worden in uw nieuwe inrichting en later ook weer kunnen worden aangepast.

Dit systeem is perfect geschikt voor ruimtes die casco worden opgeleverd. Met Moduwall heeft u namelijk geen metalstud-, gips-, systeem- of glaswanden meer nodig. Doordat de panelen gemakkelijk te koppelen zijn, kunt u wijzigingen eenvoudig doorvoeren.

WAND KOPPELSYSTEEM MET HOOG AKOESTISCH VERMOGEN

Moduwall is een revolutionair systeem dat perfect is voor bedrijven die veel verbouwen en veranderen. Het beschikt over de volgende kenmerken:

  • Hoogwaardige, akoestische panelen, gestoffeerd voor optimale geluidsabsorptie
  • Breedte van 80 tot 100 cm
  • Dikte van 12 cm
  • Hoogte van 100 tot 240 cm

De panelen worden gekoppeld met speciale koppelstukken, die aan de onder- en bovenkant van de Moduwall worden gemonteerd. Zo ontstaan ​​er zeer stevige wanden die gemakkelijk aan te passen zijn. Bovendien kunnen er tussen de wanden glazen puien (glaspanelen met kozijnen en deuren) worden geplaatst naar wens.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

MODUWALL ZORGT VOOR EEN FLEXIBELE INDELING

Wilt u uw bestaande Moduwall wijzigen? Geen probleem! Dankzij de flexibiliteit van Moduwall kunt u het systeem eenvoudig demonteren en weer opnieuw opbouwen. U kunt zelfs nieuwe stukken toevoegen of de panelen op locatie bij uw bedrijf opnieuw laten stofferen als de oude stoffering versleten is of als u toe bent aan een nieuwe look.

Geen bouwstof met moduwall

Bent u het zat om metalstudwanden of systeemwanden te demonteren en de overlast van lawaai, rotzooi, bouwvakkers en containers te moeten doorstaan? Kies dan voor de Moduwall! Onze hoogwaardige akoestische gestoffeerde panelen zijn gemakkelijk te koppelen en te monteren, zonder dat u last heeft van deze problemen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het plaatsen en gebruiken van de Moduwall en komen graag bij u langs om uitleg te geven.

De Kantoorinrichter zorgt voor uw moduwall

Bent u op zoek naar wanden voor uw bedrijfslocatie, houdt u van flexibiliteit en het verbeteren van uw ruimte? Dan is Moduwall het perfecte product voor u. Neem contact op met De Kantoorinrichter, wij helpen u graag verder.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro

Blog & nieuws

Inzicht kantooruimte Topcon
3 redenen waarom u advies wilt bij de inrichting van uw kantoor
Ervaring is cruciaal voor een moderne werkplek | Optimaliseer resultaten met doordachte kantoorinrichting, inclusief akoestiek en ergonomie.
18.12.2017
oplusa_meraki_0665
Door het gebruik van tapijt op kantoor verbetert u de akoestiek
Ontdek hoe tapijt geluid absorbeert en een comfortabele werkruimte creeërt | Lees al onze praktische tips om de akoestiek te verbeteren.
10.03.2021
akoestische-vrijstaande-wand
Verbeter de akoestiek op kantoor
Van akoestisch schuim tot geluidsabsorberende doeken en systeemplafonds | Leer hoe u geluidsoverlast op kantoor kunt verminderen.
17.05.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]