Volglaswanden

VOLGLASWANDEN VOOR OP KANTOOR

Een lichte ruimte met een grote open uitstraling, maar toch uw gewenste privacy? De kantoorinrichter maakt het mogelijk met een glazen scheidingswand. wij zorgen voor uw kantoortuin!

De afgelopen jaren heeft er op systeemwandengebied een kleine revolutie plaats gevonden. Een tijdje geleden werden er nog heel veel gesloten systeemwanden geplaatst. Deze werden afgewisseld met glazen elementen, maar dat is veranderd! 

GLAZEN WANDEN VOOR EEN MODERNE EN RETRO LOOK

De klassieke cassettes (vaak met dubbelglas) worden vervangen door volglaswanden. Volglaswanden die bestaan uit een enkele laag gelaagd glas en waarbij de kleine profielen het strakke uiterlijk bepalen. Wilt u zo min mogelijk detaillering en zo veel mogelijk glas, kies dan voor een volglaswand.

De voordelen van glazen wanden:

  • Een open uitstraling
  • Efficiënt gebruik van daglicht
  • Gestyled naar uw wens

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

VERSCHILLENDE SOORTEN glaswanden

Voor een grote mate van transparantie worden volle hoogte glaspanelen tegen elkaar gezet, gekoppeld met een transparant glasbandje of met transparante siliconenkit. In de retro look wordt juist gekozen voor meerdere vensters in een vaak donkere kleur. Bij een industriële look zien we vaak zwarte frames, maar geen extra vensterverdeling. Eventueel kunnen we sparingen maken voor bijvoorbeeld kabels.

Gestyled naar uw wensen

Uw glazen wanden kunt u laten beplakken met folie. U kunt kiezen voor een matte folie die ondoorzichtig is en meer privacy creëert. Ook is het mogelijk om folie te laten maken in de huisstijl van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een afbeelding of uw logo. Met folie kunt u een deel van de glaspanelen afschermen en toch het licht er doorheen laten komen.

Bij de scheidingswanden monteren we ook hardglazen deuren met de gewenste aluminium profielen. Ook de deuren kunnen we beplakken met folie voor een mooi resultaat en voor privacy.

CREËREN VAN EEN AFGESLOTEN RUIMTE MET EEN OPEN UITSTRALING​

Door de dunnere wand is er iets meer sprake van geluiddoorlatendheid dan bij systeemwanden. Dit is echter heel goed op te lossen door een akoestische versie van de volglaswand te plaatsen. Verder kan het plaatsen van zogenaamde drukschotten boven het systeemplafond en het plaatsen van valdorpels onder de deuren zorgen voor het isoleren van de ruimte waardoor geluid in de ruimte blijft en niet naar de naastgelegen ruimtes gaat.

Bent u op zoek naar een nieuwe indeling van uw kantoor? Wilt u een partner die, voor een scherpe prijs, voor u de touwtjes in handen neemt? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter en maak een afspraak.

Wij maken samen met u een plan betreffende hoe de glazen wanden geplaatst gaan worden. Door goede communicatie en een tekenstudio binnenshuis kan uw plan gemakkelijk aangepast worden. Daarnaast zorgt de Kantoorinrichter voor de montage van uw glazen wanden en voor de afwerking daarvan.

De brandveiligheid op kantoor is erg belangrijk. Volglaswanden kunnen indien gewenst worden geleverd met speciaal brandwerend glas. Mocht er brand uitbreken, dan houden ze de verspreiding van het vuur tegen omdat de wand op de vloer en aan het plafond goed aansluit. Vraag naar de mogelijkheden bij de Kantoorinrichter.

OP MAAT GEMAAKT EN ALTIJD PASSEND

Glazen kantoorwanden worden altijd speciaal voor uw kantoor gemaakt, en zullen dus altijd passend zijn. Ook de aluminium profielen worden op maat gemaakt en door ervaren monteurs geplaatst. Wij zorgen ervoor dat alles opmaat besteld wordt en voor u gemonteerd zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Bent u op zoek naar de ultieme scheidingswanden voor uw (nieuwe) kantoorruimte? Neem dan contact met ons op. We geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent scheidingswanden en glazen wanden. Heeft u uw besluit al genomen over een glazen wand? Dan kunnen we een afspraak maken en een plan opzetten voor het plaatsen van de glaswanden.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Footlocker-011-800x524
Kantoorinrichting bij Footlocker

HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk

Blog & nieuws

markant_dynamisch_werken1
Waarom jouw kantoor niet zonder zit-sta werkplek kan
Voordelen van zit-sta werkplek. Je bent sneller bij het koffiezetapparaat, je krijgt meer complimenten over je nieuwe broek en het is beter voor je...
13.07.2018
hnk-dordrecht-deskbookers
Zo creëer je een moderne kantoorinrichting: 5 tips
Tip 1: zorg voor veel daglicht Een goed verlichte werkplek in een modern kantoor vormt misschien wel de basis van een moderne kantoorinrichting. Niet...
23.09.2015
524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Zo doe je dat
Een kantoortuin hoeft geen horror te zijn. Kijk maar eens naar Coolblue. Hun werkplek is zelfs bekroond als leukste van Nederland. Een kantoortuin is...
13.06.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]