Systeemwanden

SYSTEEMWANDEN op kantoor

U hoeft niet altijd te verhuizen wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe en betere passende werkruimte en kantoorinrichting. Door middel van de plaatsing van systeemwanden creëert u eenvoudig een nieuwe indeling van uw kantoorruimte. De Kantoorinrichter helpt u met het verplaatsen, verwijderen en plaatsen van nieuwe systeemwanden.

systeemwanden in verschillende uitvoeringen

Met systeemwanden voor uw kantoorinrichting kiest u niet alleen voor een makkelijke oplossing met snelle montage. Onze systeemwanden beschikken namelijk ook over de nodige voordelen. Zo kunnen de wanden bijdragen aan akoestische oplossingen, brandwerendheid en andere maatwerk oplossingen. Met glazen wanden met een geluidsisolerende werking realiseert u afgesloten werkruimtes in het kantoor die desondanks bijdragen aan een open en ruimtelijke inrichting.

Natuurlijk zijn systeemwanden ook de perfecte keuze wanneer u een leeg pand of etage gaat betrekken. We helpen u graag in kaart brengen hoe u met systeemwanden de perfecte inrichting van uw nieuwe kantoorruimte kunt realiseren!

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

glazen systeemwanden en dichte systeemwanden

Glazen wanden
De ideale oplossing voor moderne kantooromgevingen zijn glazen wanden. Met de creatie van transparante werkplekken wordt een ruimtelijk gevoel gegeven. Het gebruik van glazen systeemwanden biedt niet alleen een visuele openheid, maar zorgt ook voor een natuurlijke lichtinval. Hierdoor wordt de werkplek helderder en aangenamer.

Een glazen systeemwand draagt ook bij aan een gevoel van extra ruimte, doordat ze een naadloze scheiding mogelijk maken zonder de beperking van traditionele muren. Er ontstaat hierdoor een flexibele en aanpasbare kantoorindeling die zich aanpast aan de behoeften van moderne werkplekken.

Dichte wanden
Dichte wanden, met name dit type systeemwand, bieden aanzienlijke voordelen voor moderne kantooromgevingen. Flexibele systeemwanden kenmerken zich door het gebruik van duurzame materialen en zijn eenvoudig te (her)monteren, wat niet alleen een kostenefficiënte oplossing biedt, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de kantoorindeling gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende behoeften, waardoor een dynamische en aanpasbare werkomgeving ontstaat. Bovendien garandeert de kwaliteit van deze wanden niet alleen een effectieve geluidsisolatie en privacy, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling en een gestroomlijnde kantoorindeling die voldoet aan de eisen van een moderne werkplek.

Een breed assortiment systeemwanden

De Kantoorinrichter heeft veel ervaring met het leveren en monteren van wanden met stalen profielen en systeemwanden. Systeemwanden hebben het voordeel dat ze gemakkelijk te (de-)monteren en zo nodig te verplaatsen zijn. Met een systeemwand realiseert u dus een flexibele indeling die naar uw wensen en eisen aangepast kan worden in de toekomst.

Ons assortiment systeemwanden en aanverwante producten omvat volledig of gedeeltelijk gesloten scheidingswanden en deuren, maar ook wanden in volglas, glascassettes, glazen deurelementen, halfhoge wanden en uiteraard loketten. We kunnen gebruik maken van gips (in diverse decors) of gemelamineerde platen in een grote verscheidenheid.

Het uitgangspunt bij de keuze die we maken voor een bepaalde systeemwand is altijd de onderliggende behoefte die we proberen te beantwoorden. Op basis van uw wensen, eisen en ons advies maken wij een plan, een 2D-visualisatie en offerte.

Onze werkwijze is erop gericht u zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen over uw mogelijkheden en keuzes en u vervolgens volledig te ontzorgen bij de plaatsing van de systeemwanden.

Ook voor demonteren, verplaatsen of afvoeren van bestaande systeemwanden

Ook wanneer uw kantoor al ingericht is middels bestaande systeemwanden kunt u gebruik maken van onze diensten voor het herindelen van de systeemwanden of het verwijderen ervan. Voor de montage, demontage en verplaatsing van de flexibele wanden op uw kantoor vertrouwen wij op een vaste groep monteurs.

Door de samenwerkingen die wij door de jaren heen hebben opgebouwd zijn wij in staat u een goede prijs te bieden voor onze producten en diensten. Daarbij kunnen wij kwaliteit garanderen!

Naast het (ver-)plaatsen van (glazen) systeemwanden bieden wij u ook direct een compleet pakket aan oplossingen voor alle vraagstukken omtrent het inrichten van uw kantoor. Denk hierbij aan kantoormeubilair, schilderwerk en afwerking, water en elektriciteitsinstallaties en meer.

Bij de Kantoorinrichter adviseren en ontzorgen we u, zodat u zich kunt richten op de zaken waar u geld mee verdient.

Voor kleine en grote projecten, neem de proef op de som en nodig ons uit voor een gesprek. T 040-2861441 of mail naar [email protected].

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
11.Hays
Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij HAYS
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht

Blog & nieuws

Pami-workspace-one-modern
Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doet u dat?
Lees onze tips voor het inrichten van een comfortabel thuiskantoor | Maak uw thuiswerken productief en aangenaam.
17.05.2020
e1dfb637ffa937b86508c2a16ea413ac
Kantoorinrichting die zorgt voor meer beweging onder personeel
Ontdek hoe staand werken, aangepast meubilair, dynamisch zitten kan bijdragen aan de gezondheid en productiviteit van uw personeel
30.01.2018
sedus_banner-loesungen
Luxe kantoorinrichting
Wilt u weten wat de geheimen zijn van een luxe kantoorinrichting? | Lees hier alle tips voor een inspirerende en productieve werkomgeving
11.12.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]