Systeemwanden

SYSTEEMWANDEN op kantoor

U hoeft niet altijd te verhuizen wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe en betere passende werkruimte en kantoorinrichting. Door middel van de plaatsing van systeemwanden creëert u eenvoudig een nieuwe indeling van uw kantoorruimte. De Kantoorinrichter helpt u met het verplaatsen, verwijderen en plaatsen van nieuwe systeemwanden.

systeemwanden in verschillende uitvoeringen

Met systeemwanden voor uw kantoorinrichting kiest u niet alleen voor een makkelijke oplossing met snelle montage. Onze systeemwanden beschikken namelijk ook over de nodige voordelen. Zo kunnen de wanden bijdragen aan akoestische oplossingen, brandwerendheid en andere maatwerk oplossingen. Met glazen wanden met een geluidsisolerende werking realiseert u afgesloten werkruimtes in het kantoor die desondanks bijdragen aan een open en ruimtelijke inrichting.

Natuurlijk zijn systeemwanden ook de perfecte keuze wanneer u een leeg pand of etage gaat betrekken. We helpen u graag in kaart brengen hoe u met systeemwanden de perfecte inrichting van uw nieuwe kantoorruimte kunt realiseren!

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Een breed assortiment glazen systeemwanden en dichte systeemwanden

De Kantoorinrichter heeft veel ervaring met het leveren en monteren van wanden met stalen profielen en systeemwanden. Systeemwanden hebben het voordeel dat ze gemakkelijk te (de-)monteren en zo nodig te verplaatsen zijn. Met een systeemwand realiseert u dus een flexibele indeling die naar uw wensen en eisen aangepast kan worden in de toekomst.

Ons assortiment systeemwanden en aanverwante producten omvat volledig of gedeeltelijk gesloten scheidingswanden en deuren, maar ook wanden in volglas, glascassettes, glazen deurelementen, halfhoge wanden en uiteraard loketten. We kunnen gebruik maken van gips (in diverse decors) of gemelamineerde platen in een grote verscheidenheid.

Het uitgangspunt bij de keuze die we maken voor een bepaalde systeemwand is altijd de onderliggende behoefte die we proberen te beantwoorden. Op basis van uw wensen, eisen en ons advies maken wij een plan, een 2D-visualisatie en offerte. Onze werkwijze is erop gericht u zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen over uw mogelijkheden en keuzes en u vervolgens volledig te ontzorgen bij de plaatsing van de systeemwanden.

Ook voor demonteren, verplaatsen of afvoeren van bestaande systeemwanden

Ook wanneer uw kantoor al ingericht is middels bestaande systeemwanden kunt u gebruik maken van onze diensten voor het herindelen van de systeemwanden of het verwijderen ervan. Voor de montage, demontage en verplaatsing van de wanden op uw kantoor vertrouwen wij op een vaste groep monteurs. Door de samenwerkingen die wij door de jaren heen hebben opgebouwd zijn wij in staat u een goede prijs te bieden voor onze producten en diensten.

Naast het (ver-)plaatsen van (glazen) systeemwanden bieden wij u ook direct een compleet pakket aan oplossingen voor alle vraagstukken omtrent het inrichten van uw kantoor. Denk hierbij aan kantoormeubilair, schilderwerk en afwerking, water en elektriciteitsinstallaties en meer. Bij de Kantoorinrichter ontzorgen we u, zodat u zich kunt richten op de zaken waar u geld mee verdient.

Neem de proef op de som en nodig ons uit voor een gesprek. T 040-2861441 of mail naar [email protected].

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Footlocker-011-800x524
Kantoorinrichting bij Footlocker

HAYS-12
Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij HAYS

Blog & nieuws

524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Zo doe je dat
Een kantoortuin hoeft geen horror te zijn. Kijk maar eens naar Coolblue. Hun werkplek is zelfs bekroond als leukste van Nederland. Een kantoortuin is...
13.06.2019
newcastle-limited-office-7
Het nieuwe werken, wat is dat?
Het nieuwe werken zit zo in elkaar Wel eens van het nieuwe werken gehoord, maar eigenlijk geen idee wat het precies inhoudt en wat...
10.02.2020
Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
‘Je ogen blijven grijs. Ontkennen elke kleur. Het is alsof hier niemand woont. Alsof er niets gebeurt.’ In deze bekende hit zong Bløf over...
11.09.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]