Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting bij Vehco

Project info

De transitie van Groeneveld naar Vehco is geslaagd en daar hebben we met het nieuwe kantoor een mooie bijdrage aan kunnen leveren.

KANTOORONTWERP EN KANTOORINRICHTING BIJ VEHCO IN GORINCHEM

Wij werden door Vehco benaderd met de vraag of wij ze konden helpen met de overgang naar een nieuw pand. Het onderdeel stamt af van Groeneveld ICT. Daar behoorde het deel van de vrachtwagenautomatisering niet meer tot de kerntaken. De Zweedse organisatie Vehco zag mogelijkheden en nam het onderdeel over. 

We hebben plannen gemaakt om het kantoor op de Kleine Landtong op te frissen. Het bestaande werkplekmeubilair werd meegenomen, een duurzame keuze. Wij hebben de tussenwanden opnieuw gestoffeerd en diverse zitjes geleverd. Het bestaande tapijtplan is aangepast door bepaalde vlakken te vervangen. Ook de signing, waaronder een aantal logo’s en het entreebord, is aangepast en hebben we voor Vehco verzorgt.

De transitie van Groeneveld naar Vehco is geslaagd en daar hebben we met het nieuwe kantoor een leuke bijdrage aan kunnen leveren. De nieuwe huisstijl zal als voorbeeld dienen voor de overige kantoren van Vehco.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief
Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves