Zoek
Sluit dit zoekvak.

Systeemplafonds

Verschillende mogelijkheden voor uw systeemplafonds

Gaat u verhuizen, verbouwen of wilt u de akoestiek in uw kantoorpand aanpakken en zoekt u een systeemplafond? Dan bent u bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres. Wij bieden diverse opties als het gaat om systeemplafonds, waaronder akoestische en niet-akoestische systeemplafonds. Wij verzorgen niet alleen de levering van onze producten, maar ook de montage ervan.

Een inleg systeemplafon heeft vele voordelen

Met een systeemplafond zorgen we voor een nette afwerking van uw plafond en worden leidingen en bekabeling op een efficiënte wijze weggewerkt, terwijl ze nog steeds toegankelijk blijven. Ook biedt het systeemplafond ruimte voor verlichting die passend is bij uw ruimte. Wilt u de hoogte van uw ruimte benutten of juist een verlaagd plafond? Met een systeemplafond zijn er verschillende mogelijkheden. Hoewel systeemplafonds functioneel zijn, sluiten ze niet altijd aan bij een moderne kantoorinrichting. Bij De Kantoorinrichter hebben we daarom ook alternatieven die wel bij uw moderne interieur passen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Nieuw systeemplafond nodig vraag het De Kantoorinrichter

Akoestische systeemplafonds

Is de akoestiek in uw gebouw slecht? Storen veel mensen zich aan geluiden? Dan is een akoestisch systeemplafond misschien iets voor uw bedrijfspand. De Kantoorinrichter heeft veel expertise als het gaat om het verbeteren van de akoestiek in kantoorpanden. Naast systeemplafonds zijn er ook andere opties om de akoestiek te verbeteren. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Gaat u voor het functionele of visuele aspect?

Steeds vaker wordt er op een industriële manier ingericht. Het ziet er mooi uit, maar het betonplafond, de gietvloer en veel glas kunnen voor veel akoestische problemen zorgen. In dat geval past een akoestisch systeemplafond niet altijd. Daarom biedt De Kantoorinrichter akoestische plafondeilanden en akoestisch spuitplafonds als alternatieven. Als u akoestische problemen heeft, kijken we samen naar de beste oplossing. Als er al een plafond aanwezig is met weinig dempingswaarde, kunnen we de platen vervangen om de akoestiek te verbeteren.
Bij De Kantoorinrichter bieden we een breed assortiment akoestische systeemplafonds in alle denkbare stijlen. Onze systeemplafonds hebben verschillende dempingswaarden en we werken met gerenommeerde merken zoals Rockfon, Ecophon en OWA.

Verlichting

Een belangrijk aspect van uw plafond is uiteraard de verlichting. In een systeemplafond kunnen verschillende soorten verlichting worden ingebouwd, die bovendien verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen en stijlen. Bij De Kantoorinrichter hebben we veel ervaring met het installeren van LED-verlichting, die niet alleen helder licht geven maar ook nog eens energiezuinig zijn. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Naast projectverlichting verzorgen wij ook uw wolkenplafonds, voor een extra bijzonder en sfeervol effect.

Uw wolken of fotoplafond voor een extra dimensie

Met een fotoplafond kunt u de schoonheid van de buitenwereld naar binnen brengen of zelfs een dakraam nabootsen voor een uniek effect in uw ruimte. Door het combineren van hoge resolutie foto’s of afbeeldingen met LED-panelen, creëert u een spectaculair systeemplafond dat natuurlijk daglicht nabootst.
De plafondplaten bij een fotoplafond liggen iets dieper, waardoor er meer diepte ontstaat en het 3D-effect versterkt wordt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op.

Systeemplafond met wolkenlucht - De Kantoorinrichter
Systeemplafonds kunnen ook als eiland geplaatst worden bijvoorbeeld boven werkplekken

Welke type systeemplafond is voor uw situatie het beste?

Er zijn veel verschillende soorten systeemplafonds en akoestische systeemplafonds, maar welk type plafond past het beste bij uw situatie? In een vrijblijvend adviesgesprek leggen wij dit graag aan u uit. Onze ervaren adviseurs denken met u mee en geven passend advies.

Of het nu gaat om uw nieuwe systeemplafond, akoestische oplossingen of kantoormeubelen, De Kantoorinrichter levert wat u nodig heeft en monteert het voor u.

Wilt u direct persoonlijk advies over een nieuw of bestaand plafond? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter voor:

  • Bouwkundige plafonds
  • Passende verlichting
  • Een mooie ruimte, tot in detail ontworpen
  • Goede levering en montage
  • Brandwerende en akoestische eigenschappen.

We leggen u graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden uit. Bel ons voor meer informatie op T 040-2861441 of stuur ons een e-mail via [email protected].

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

11.Hays
Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij HAYS
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam

Blog & nieuws

c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Lees hier de geheimen van een werkplekinrichting die mensen doet verlangen naar kantoor | Vijf tips voor de perfecte werkplekinrichting
12.11.2018
Akoestisch-raster
Kantoor-akoestiek: alles wat u wilt horen. Of juist niet
Is het die immer klagende collega? De waardeloze radiator of de oncomfortabele bureaustoel? Nee hoor. Geluid blijkt verreweg de grootste stoorzender op kantoor. Een...
16.10.2018
oplusa_meraki_0665
Door het gebruik van tapijt op kantoor verbetert u de akoestiek
Ontdek hoe tapijt geluid absorbeert en een comfortabele werkruimte creeërt | Lees al onze praktische tips om de akoestiek te verbeteren.
10.03.2021

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]