Elektrificatie materialen

ELEKTRIFICATIE MATERIALEN: WIJ KUNNEN UW WERKPLEKKEN NETJES EN VEILIG BEKABELEN

De Kantoorinrichter biedt een ruim assortiment aan elektrificatiematerialen voor uw kantoor, die we vaak binnen enkele dagen vanuit onze externe voorraadlocatie aan u kunnen leveren. Of u nu behoefte heeft aan onderbouw, opbouw- of inbouw voorzieningen, wij bieden maatwerkproducten die exact aansluiten bij uw wensen en bestaande elektrificatie- en data-aansluitingen. Veiligheid is hierbij van groot belang, daarom leveren wij enkel veilige producten en bekabeling en monteren wij alles met precisie.

Laat ons u helpen uw werkplek of vergaderopstelling te voorzien van de functionaliteiten die u nodig heeft.

MAATWERK IN ELEKTRIFICATIE

Goed elektromateriaal is een essentiële voorwaarde voor een gezonde en efficiënte werkruimte. Bij De Kantoorinrichter bieden wij elektrificatie op maat, volledig aangepast aan uw wensen en eisen.

Onze adviseurs kunnen samen met u een ontwerp maken en verschillende aansluitingen invoegen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij kunnen ook een inventarisatie doen van uw kantoor om zo de beste oplossingen te bieden. Ons maatwerk elektrificatie materiaal kan worden ontwikkeld met verschillende aansluitingen, zoals HDMI, DVI, RJ/GG (data-aansluitingen), S-video, USB A/B/C en mini, en draadloos opladen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden binnen onze collectie te bespreken en te ontdekken wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

ELEKTRISCHE INSTALLATIES VOOR UW KANTOORRUIMTE

Met De Kantoorinrichter behoren slecht weggewerkte kabels, losliggende kabels, kabels vastgemaakt met tie wraps, beschadigde stekkerdozen en storingen tot het verleden. Wij bieden professioneel kabelmanagement en kabeldoorvoer om een gezonde en veilige werkomgeving te creëren.

Tie wraps zijn stevig, maar bieden geen permanente oplossing voor het netjes wegwerken van kabels. Ook kabelbinders zijn niet altijd even efficiënt voor het bundelen van kabels als u een grote hoeveelheid kabels heeft, wat vaak voorkomt op kantoor. Een kabelgoot of kabelkorf kan een goede oplossing zijn om snoeren netjes weg te werken en stekkers op een veilige manier naar het stopcontact te leiden. Bij De Kantoorinrichter kunt u rekenen op een professionele aanpak en een oplossing op maat voor uw kabelmanagement.

DE LEVENSDUUR VAN APPARATUUR OP UW KANTOOR

Het wegwerken van kabels is niet alleen belangrijk om beschadigingen te voorkomen, maar ook om uw werkruimte netjes en georganiseerd te houden. Bij De Kantoorinrichter bieden we verschillende oplossingen voor het wegwerken van kabels, zoals behuizingen, kabelgoten en monitorarmen. Zo zorgen we ervoor dat uw kabels veilig en efficiënt worden weggewerkt, en dat uw apparatuur langer meegaat. Met goed kabelmanagement voorkomt u niet alleen beschadigingen, maar ook kortsluiting en stroomuitval.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor kabelmanagement? Neem dan gerust contact met ons op.

DE KABELS OP UW WERKPLEK WEGWERKEN

Het bundelen en wegwerken van snoeren en draden draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar ook aan een opgeruimde en ergonomische werkplek. Een georganiseerde werkplek leidt tot betere werkprestaties van u en uw medewerkers en zorgt voor overzicht in uw kantoor. Bij De Kantoorinrichter hebben we altijd een geschikte oplossing voor uw kabelmanagement met behulp van onze hoogwaardige elektromaterialen.

Wij houden van flexibiliteit en zoeken altijd naar de beste manier om uw wensen op de juiste manier te vervullen.

De Kantoorinrichter, voor al uw elektrificatie materialen op kantoor

De Kantoorinrichter zorgt voor een nette aansluiting van uw apparatuur en professioneel weggewerkte kabels. Met ons brede assortiment aan producten zoals kabelkorven, aansluitsnoeren, koppelsnoeren, stekkerblokken, kabeldoorvoerdoppen en meer, is uw kantoorinrichting tot in de puntjes verzorgd. Onze elektrificatie materialen en bekabeling dragen bij aan de afwerking van uw kantoorinrichting.

Door uw elektromaterialen in stijl te laten uitvoeren en uw bekabeling netjes weg te werken, straalt uw kantoor binnen de kortste keren stijl en professionaliteit uit.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam
20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek

Blog & nieuws

Akoestisch-raster
Kantoor-akoestiek: alles wat je wilt horen. Of juist niet
Is het die immer klagende collega? De waardeloze radiator of de oncomfortabele bureaustoel? Nee hoor. Geluid blijkt verreweg de grootste stoorzender op kantoor. Een...
16.10.2018
524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Dat doet u zo
Ontdek hoe u een betere werkplek creëert door uw kantoortuin slim in te richten | Maak van uw kantoortuin een weerspiegeling van uw bedrijf.
13.06.2019
Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
Lees alles over een efficiënte bedrijfsinrichting | Een inspirerende en productieve werkplek met natuurlijke elementen en duurzaamheid.
11.09.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]