Zoek
Sluit dit zoekvak.

Draadloos opladen

UW TELEFOON DRAADLOOS OPLADEN OP UW WERKPLEK

Wilt u uw telefoon supersnel opladen zonder zichtbare stekkers of draden? Dan is draadloos opladen dé oplossing voor u! Leg uw smartphone simpelweg op de juiste plek op uw bureau en het opladen begint automatisch, terwijl u rustig doorwerkt.

Bij De Kantoorinrichter bieden we de meest geavanceerde technologieën voor draadloos opladen. Onze draadloze opladers worden ingebouwd in uw werkplek en zorgen ervoor dat uw telefoon in no-time weer opgeladen is. Deze geïntegreerde werkplekoplossing zorgt niet alleen voor een opgeruimde werkplek, maar geeft u ook de ultieme vrijheid om te werken zonder kabels en gedoe.

ZICHTBAAR EN ONZICHTBAAR UW TELEFOON DRAADLOOS OPLADEN

Draadloos opladen kan zichtbaar of onzichtbaar worden geïnstalleerd. Bij de meeste draadloze opladers wordt de oplader in of onder het bureaublad of tafelblad ingebouwd. De meest eenvoudige oplossing voor draadloos opladen is een doorvoer in het blad, waarin een inleg module wordt geplaatst. Maar het is ook mogelijk om een onzichtbare oplader net onder het oppervlak van de werkplek te plaatsen. Hierdoor blijft het uiterlijk van uw blad onaangetast, terwijl de kwaliteit van het draadloos opladen behouden blijft.

Uw telefoon draadloos opladen, geen gedoe meer met kabeltjes

  • Snel en draadloos opladen
  • Geen rommelige kabels meer
  • Mooi weggewerkt in uw werkplek
  • Geschikt voor elke smartphone

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

MET DRAADLOOS OPLADEN EN KABELMANAGEMENT ZIJN VERVELENDE SNOEREN VERLEDEN TIJD

Ook draadloos opladen heeft nog steeds een kabel en stopcontact nodig, maar de kabel van de draadloze lader wordt netjes onder het bureau weggewerkt door ons team. Wij kunnen deze kabel professioneel integreren met ons kabelmanagement systeem, waardoor iedere kabel netjes weggewerkt is en uw werkplek er opgeruimd uitziet.

Bent u geïnteresseerd in deze service? Neem dan een kijkje op onze website onder het kopje kabelmanagement of neem contact met ons op voor persoonlijk advies over draadloos opladen en kabelmanagement.

IPHONE, SAMSUNG, ONEPLUS, HUAWEI: DRAADLOOS OPLADEN ONDERSTEUNT ALLE MERKEN

Onze draadloze oplader voor werkplekken is geschikt voor alle merken en modellen smartphones met Qi-technologie, waaronder Samsung, Apple en Huawei. Bij iPhones werkt draadloos opladen met een aparte sleeve of hoesje, dat als standaard cover om de telefoon gedragen kan worden. Zo kan iedereen op uw kantoor, ongeacht het type telefoon dat ze gebruiken, draadloos opladen.

Hoe werkt draadloos opladen eigenlijk?

Draadloos opladen werkt door middel van een elektromagnetisch veld. De elektrische energie wordt via dit magnetische veld van de oplader naar uw telefoon overgebracht. De spoelen van uw telefoon en de oplader maken contact en geven de stroom door. Hierdoor wordt uw telefoon draadloos opgeladen zonder dat daarvoor een zichtbare kabel nodig is. De kabel en stekker worden netjes weggewerkt onder uw bureau of tafelblad, waardoor uw werkplek er opgeruimd uitziet.

De techniek om uw telefoon draadloos op te laden

Uw telefoon heeft wel een “ontvanger” nodig om dit elektromagnetisch veld te kunnen ontvangen en om te zetten in stroom. Maar geen zorgen, tegenwoordig hebben de meeste smartphones deze technologie. De meest gebruikte draadloze oplader is een Qi lader. Gelukkig zijn de meeste smartphones Qi gecertificeerd en kunnen dus draadloos opgeladen worden.
Als uw telefoon niet is uitgerust met Qi technologie, dan kunt u alsnog draadloos opladen door gebruik te maken van een oplaadhoesje met ingebouwde oplaadtechnologie. Op die manier kunt u met elke smartphone draadloos opladen.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco

Blog & nieuws

csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018
akoestische-vrijstaande-wand
Verbeter de akoestiek op kantoor
Van akoestisch schuim tot geluidsabsorberende doeken en systeemplafonds | Leer hoe u geluidsoverlast op kantoor kunt verminderen.
17.05.2017
Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
Stijlvolle oplossingen voor een multifunctionele en comfortabele lunchomgeving | Van duurzaam meubilair tot een sociaal hart van uw bedrijf.
04.10.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]