Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kabeldoorvoer

KABELMANAGEMENT EN KABELDOORVOER, KABELS WEGWERKEN OOK OP UW KANTOOR!

Het gebruik van apparaten is tegenwoordig onmisbaar, vooral op kantoor. Het enige nadeel aan al deze apparaten zijn de kabels. Al die snoeren zorgen voor een rommelige uitstraling van uw kantoorruimte en kunnen ook nog eens in de weg zitten.

Met ons kabelmanagement en onze kabeldoorvoeren kunt u uw werkplek opgeruimd en georganiseerd houden. Een opgeruimde werkplek zorgt voor meer rust en een betere concentratie, en geeft uw kantoorinrichting de finishing touch. Onze kabeldoorvoeren maken het ook makkelijker om uw ruimte schoon te houden. Door per werkplek te investeren in kabelmanagement zorgen wij ervoor dat uw kabels netjes zijn weggewerkt.

Kabeldoorvoer in bureaublad

EEN OPGERUIMDE WERKPLEK MET KABELDOORVOER

Een ogenschijnlijk eenvoudig product dat een enorm verschil maakt in het uiterlijk van uw bekabelde werkplek: de kabeldoorvoer. Hiermee creëert u op een nette manier een sparing in het werkblad, waar u de kabels doorheen kunt leiden. Er zijn echter ook uitgebreidere opties beschikbaar waarbij u gebruik kunt maken van bijvoorbeeld CAT, stroom, VGA, HDMI en meer.

Bij De Kantoorinrichter bieden wij een breed scala aan kabeldoorvoeren in verschillende vormen, maten, materialen en kleuren om uw kabels netjes weg te werken. Ons assortiment omvat zowel metalen als kunststof kabeldoorvoeren. Bij een inbouw kabeldoorvoer maken we een gat in het bureaublad met de juiste diameter. Zo blijft uw bureau netjes en overzichtelijk, zonder dat er een wirwar van kabels ontstaat. Een kabeldoorvoer is ook mogelijk in uw kast of keukenblad.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

KABELMANAGEMENT DOOR DE KANTOORINRICHTER

Op zoek naar een oplossing voor die vervelende kabels die uw werkplek onnodig rommelig maken? De Kantoorinrichter biedt kabeldoorvoeren op maat voor uw bureau, zodat uw kabels netjes weggewerkt worden. Onze kabeldoorvoeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden snel geleverd. Bovendien zorgen wij voor professionele montage in uw bureau, voor een optimaal resultaat. Kies voor een opgeruimde werkplek en neem contact op met De Kantoorinrichter voor meer informatie over onze kabeldoorvoeren op maat.

  • Kabeldoorvoer op maat voor uw bureau
  • Kabels netjes weggewerkt voor een opgeruimde werkplek
  • Snelle levering
  • Professionele montage in uw bureau

KABELS DOORVOEREN IN UW BUREAU HOUDT HET NETJES

Het doorvoeren van kabels is een kleine investering, maar kan een groot verschil maken in uw kantoorinrichting. Losliggende kabels zorgen voor een rommelige uitstraling. Met een nieuwe kabeldoorvoer ziet uw werkplek er gelijk netjes en opgeruimd uit. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende maten, afhankelijk van het aantal kabels dat u wilt wegwerken. Wilt u advies bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Bij De Kantoorinrichter kiest u voor kwaliteit, snelle bezorging en garantie op al onze producten. Met ons brede assortiment en goede samenwerkingen, vinden we altijd het juiste product voor uw werkplek. Wij geven altijd het juiste advies en zorgen samen met u voor een efficiënte en opgeruimde kantoorinrichting.

Enkele ronde kabeldoorvoor voor in werkblad

KABELDOORVOEREN EN IN UW BUREAU GEMONTEERD

Bij de aankoop van een nieuw bureau kunt u bij ons aangeven dat u graag een kabeldoorvoer erin wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe bureau wordt geleverd met de mogelijkheid om uw kabels netjes weg te werken. Of het nu gaat om een duo bench bureau of een zit-sta-bureau, kabeldoorvoer is bij alle soorten bureaus mogelijk. Wij nemen het inrichten van uw kantoor serieus en zorgen met onze kabeldoorvoeren voor een perfecte afwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het stijlvol wegwerken van uw kabels? Neem gerust contact op met De Kantoorinrichter om de talloze mogelijkheden binnen onze uitgebreide kabeldoorvoercollectie te bespreken.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners
11.Hays
Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij HAYS
CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Blog & nieuws

Akoestsich-wandpaneel-gestoffeerd
6 interieurtips waarmee u geluidsoverlast op kantoor kunt beperken
Optimaliseer uw kantoorruimte voor een productievere en comfortabelere werkomgeving | Alle interieurtips om geluidsoverlast te verminderen.
21.02.2017
Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende...
04.04.2024
Flexwerken
Zo creëert u een flexruimte op kantoor
Optimaliseer uw kantoor met flexplekken | Leer hoe u alle ruimte benut | Betrek uw werknemers en creëer een moderne, productieve werkplek
08.04.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]