TFT armen

TFT MONITORARM

Voldoe aan de laatste ergonomische eisen met een monitorarm. Met onze dynamische monitorarm kunt u uw beeldscherm gemakkelijk op de juiste hoogte en diepte instellen, waardoor u een ergonomische werkhouding kunt aannemen. De arm is voorzien van kabelgeleiding, waardoor uw werkplek er altijd netjes en opgeruimd uitziet.

Wilt u meer informatie over onze monitorarmen en de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met De Kantoorinrichter. Wij helpen u graag verder en geven u het juiste advies om uw werkplek optimaal in te richten.

TFT ARM

Een monitorarm, oftewel TFT arm, biedt de perfecte oplossing voor het ergonomisch plaatsen van uw beeldscherm(en). E Of u nu één of meerdere schermen heeft, wij hebben de juiste TFT arm voor u. Onze monitorarmen zijn hoofdzakelijk vervaardigd van aluminium materiaal en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver. Met een monitorarm kunt u gemakkelijk uw beeldscherm op de juiste hoogte en diepte plaatsen, voor een optimale werkhouding.

Wilt u uw laptop ook kunnen aansluiten op de monitorarm? Dan biedt een model met docking de perfecte oplossing.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

EEN TFT ARM MET VESA SYSTEEM

De TFT-arm is eenvoudig te monteren en in te stellen en kan worden bevestigd aan het bureau met een bureauklem maar kan ook direct aan het blad worden gemonteerd. Ons VESA-systeem is voorzien van een quick-release. De gatenpatronen van de TFT-arm zijn 75 x 75 mm of 100 x 100 mm. Als dit systeem niet geschikt is voor uw bureau, kunnen we u een ander product aanbevelen.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20180206_133512_555
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen

inzicht-informeel-overleg-hoek
Kantoorinrichting bij het CNV

Blog & nieuws

Showroom Satelliet Breda - Work Lounge
Hier moet u op letten bij de indeling van uw kantoor
De indeling van een kantoor is belangrijk. U wilt optimale werkomstandigheden voor u en uw medewerkers. Met als doel tevreden medewerkers, een goede sfeer...
25.09.2017
newcastle-limited-office-7
Het nieuwe werken, wat is dat?
Het nieuwe werken zit zo in elkaar Wel eens van het nieuwe werken gehoord, maar eigenlijk geen idee wat het precies inhoudt en wat...
10.02.2020
Gebruik-van-glaswanden-op-kantoor-1
4 voorbeelden van scheidingswanden om structuur aan te brengen in je kantoor
Het is in deze tijd een grote trend om gebruik te maken van flexwerkplekken. Dat wil zeggen: geen vaste werkplek met eigen bureau, maar...
31.08.2015

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]