Kabelmanagement

Kabelmanagement – Kabels wegwerken ook op uw kantoor! Werkplekbekabeling is een investering die rendeert op meerdere vlakken. Veel bedrijven investeren in een inspirerende werkomgeving. Aan veel wordt gedacht, maar het netjes wegwerken van de bekabeling wordt vergeten. Hierdoor is het eindresultaat rommelig en wordt […] Lees verder

Elektrificatie materialen

Elektrificatie materialen: Wij kunnen uw werkplekken netjes en veilig bekabelen. De Kantoorinrichter heeft een scala aan elektrificatie materialen voor kantoor. Veelal kunnen we die vanuit onze externe voorraadlocatie binnen een aantal dagen aan u leveren. Door middel van onderbouw, opbouw- of inbouw voorzieningen kunt u exact de functionaliteiten aan uw werkplek of vergaderopstelling geven die […]

CPU houders

CPU Houders – voor een langere levensduur van uw apparatuur In de moderne kantooromgeving is geen plek meer op het werkblad voor de PC. Door gebruik te maken van een cpu houders creëer je ruimte, doordat de CPU houder onder uw tafelblad komt te hangen. Plaats je je PC nog steeds onder het bureau op […]

Kabeldoorvoer

Kabeldoorvoer oplossingen zijn de finishing touch van het kabelmanagement. Een eenvoudig ogend product wat een enorm verschil maakt in het aangezicht van uw bekabelde werkplek. Met de kabeldoorvoer maakt u op een nette manier een sparing in het werkblad, waar u de kabels doorheen kunt halen. Maar uiteraard zijn er ook uitgebreidere opties waarbij u […]

Draadloos opladen

Draadloos opladen van uw telefoon op uw werkplek? Wie kent het niet, de leeg gelopen batterij op het werk. Geen oplader bij de hand… wat nu? Draadloos opladen op uw werkplek is de oplossing! Bij De Kantoorinrichter hebben we de meest moderne oplossing voor dit probleem. De draadloze oplader die in de werkplek wordt ingebouwd. […]

TFT armen

De Kantoorinrichter heeft een ruim assortiment TFT armen TFT armen, oftewel beeldschermarmen, bieden een hoog gebruiksgemak in bediening. Eenvoudig stelt men de TFT arm op de juiste hoogte en diepte en kunt u de schermen kantelen en roteren. Alle modellen hebben eenvoudige tot uitgebreide instelmogelijkheden voor één tot wel 12 schermen. Met onze beeldschermarmen bevestigt […]

KABELMANAGEMENT – KABELS WEGWERKEN OOK OP UW KANTOOR!

Werkplekbekabeling is een investering die rendeert op meerdere vlakken.

Veel bedrijven investeren in een inspirerende werkomgeving. Aan veel wordt gedacht, maar het netjes wegwerken van de bekabeling wordt vergeten. Hierdoor is het eindresultaat rommelig en wordt een gedeelte van uw investering door een gebrek aan uitstraling teniet gedaan. Door een kleine investering per werkplek te doen in kabelmanagement, zorgen wij voor de finishing touch.

INVESTEREN IN BUREAU KABELMANAGEMENT GEEFT VEEL RENDEMENT

Vaak krijgen de grote zaken de meeste aandacht. Elke werknemer wil een prettige bureaustoel. Er is oog voor de verlichting en ook willen we graag goede koffie op het werk. Wat echter nogal eens vergeten wordt, is een goed kabelmanagement. Snoeren en kabels zijn overal te zien en liggen soms ook echt in de weg. Wist u dat een goed management van de kabels de levensduur van de apparatuur aanzienlijk verlengt?

BREED ASSORTIMENT KABELMANAGEMENT PRODUCTEN

U kunt bij ons ook losse producten aanschaffen. De Kantoorinrichter beschikt over een zeer breed assortiment kabelmanagement producten.

Van aansluitsnoer en stekkerdoos, tot CPU houder en TFT arm. Ons assortiment is veel groter dan u op deze website kunt zien. Wij kunnen ook klantspecifieke producten ontwikkelen en laten maken. Verder kunnen wij de montage verzorgen en dat doen wij tegen scherpe tarieven!

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met diverse kabelmanagement projecten en hebben duizenden werkplekken door het gehele land weer verfraaid.

WAAR KUNT U EEN DEEL VAN UW INVESTERING TERUG VERWACHTEN?

  • Verlenging van de levensduur van apparatuur, doordat de bekabeling niet beweegt en apparatuur minder stof vangt, omdat de processor van de vloer wordt gehaald.
  • Facilitaire voordelen, doordat vloeroppervlakte en werkblad beter bereikbaar zijn.

Hoe gaan we te werk?

  • Wij maken een goede inventarisatie
  • Wij offreren u een scherpe prijs
  • Wij doen wat we beloofd hebben en monteren alle materialen voor u. Hier kunt u denken aan: kabelgoten, goedgekeurde stekkerdozen, aansluit- en koppelsnoeren, stroom en data aansluitingen voor laptopgebruikers. Het strak wegwerken van alle kabels.

Bij grotere projecten zijn planning en voorkoming van overlast voor uw organisatie belangrijke factoren. Wij willen dat u voor aanvang vertrouwen in ons hebt. Na afloop willen we graag horen dat u tevreden bent en dat wij onze afspraken waar gemaakt hebben.

ZO MIN MOGELIJK OVERLAST TIJDENS BUREAU KABELMANAGEMENT WERKZAAMHEDEN

Het werk moet doorgaan. Dat begrijpen wij. Is er een groter project nodig, dan maken we graag een nauwkeurige planning. De overlast voor uw organisatie beperken we altijd zoveel als mogelijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak om eens bij u op locatie langs te komen. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Tevreden klanten zijn voor ons zeer belangrijk. Bel of mail gerust voor meer informatie.

VEEL ERVARING MET KABELMANAGEMENT OPLOSSINGEN

Dankzij onze jarenlange ervaring met het bedenken van oplossingen voor kabelmanagement kunnen wij doeltreffend te werk gaan. Wij twijfelen niet over de beste stekkerdoos. Kabels en snoeren netjes wegwerken is voor onze medewerkers een routine klus.

De afgelopen jaren hebben we al voor zeer veel bedrijven het kabelmanagement mogen uitvoeren. Duizenden werkplekken door het hele land zijn door ons onder handen genomen. Heeft u nog vragen of wilt u het liefst meteen advies op maat? Mail of bel ons dan. We zijn er voor al uw kabelmanagement oplossingen. Deskundig en betrouwbaar.

RESULTAAT VAN BUREAU KABELOPLOSSINGEN

Met onze ervaring op het gebied van efficiënte bureau kabeloplossingen zien wij dit als de uiteindelijke finishing touch. Wat is het resultaat als u De Kantoorinrichter inschakelt?

In ieder geval zullen uw apparaten langer meegaan. Als de bekabeling stil ligt en niet onnodig beweegt, verlengt dit de levensduur. Ook vangt de apparatuur op deze manier veel minder stof op, omdat de processor van de vloer wordt gehaald.

Daarnaast is het voor de interieurverzorgers veel gemakkelijker om alles goed schoon te houden. Zowel het werkblad als het vloeroppervlak is beter te bereiken. Tenslotte zullen ook uw werknemers tevreden zijn wanneer ze niet te maken hebben met lastige en ontsierende kabels. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

ALLE OPLOSSINGEN KABELMANAGEMENT IN VERTROUWDE HANDEN

Op zoek naar kabelmanagement oplossingen? U bent van harte welkom bij De Kantoorinrichter. Ook losse producten zijn bij ons aan te schaffen. We beschikken over een breed assortiment kabelmanagement producten.Het meeste is op voorraad, zodat we het snel kunnen leveren.

Zoekt u een aansluitsnoer van hoogwaardige kwaliteit? Zijn er TFT armen nodig? Kijk eens rond op onze website. Wel vertellen we u vooraf dat ons assortiment nog vele malen groter is dan u kunt zien op de site. Neem gerust contact op wanneer u een specifiek artikel zoekt. Zelfs klantspecifieke producten worden door ons ontwikkeld en besteld. De montage is tenslotte ook door ons uit te voeren. Besteed het hele kabelmanagement uit en laat uzelf ontzorgen en ontlasten. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Complete kantoorinrichting bij Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Complete kantoorinrichting, systeemwand en vloerafwerking in Naarden bij Intersell Intersell is een aannemer die voornamelijk voor woningbouwverenigingen werkt en het onderhoud verzorgt. Voor de...

Kantoorinrichting bij DSV
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Onze klanten