Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mobiele overleg units

MOBIELE OVERLEG UNITS VOOR FLEXIBILITEIT IN UW KANTOORINRICHTING

Op kantoor wordt steeds meer gewerkt in open ruimtes, wat betekent dat werknemers steeds vaker behoefte hebben aan een plek om even rustig te kunnen overleggen of bellen. Met een mobiele vergaderruimte kan er terwijl er wordt vergaderd of overlegd ook geconcentreerd worden gewerkt. De mobiele overlegunits zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Daarnaast bieden ze goede akoestiek en geluidabsorptie waardoor u ongestoord kunt overleggen, zelfs als privacy een belangrijke factor is.

Bij De Kantoorinrichter bent u aan het juiste adres voor uw mobiele overleg units. Maak een afspraak en kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

MOBIELE VERGADERRUIMTE EN AKOESTISCHE OPLOSSING, HOE ZIT DAT?

De mobiele units zijn speciaal ontworpen om te zorgen voor een optimale geluidsbeheersing. Zo zijn er units die volledig afgesloten kunnen worden, maar er zijn ook units die (gedeeltelijk) voorzien kunnen worden van akoestisch dempende panelen. Naast deze opties zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan stroom- en datapunten, presentatieschermen en zelfs geïntegreerde whiteboards. Ook is volledige ventilatie van de units mogelijk, wat vooral bij de afgesloten versies erg prettig kan zijn.

Heeft u nog vragen over onze mobiele overleg units? Neem dan gerust contact met ons op.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

VERSCHILLENDE WERKPLEKKEN IN EEN OPEN KANTOOR

Waarom kiezen voor een mobile unit in plaats van bijvoorbeeld een vaste vergaderruimte? Omdat de integratie van een vaste vergaderruimte erg tijdrovend kan zijn, terwijl een mobiele vergaderruimte snel en gemakkelijk in uw kantoor te plaatsen is. Daarnaast biedt een unit betere akoestische oplossingen, zodat uw werknemers zich kunnen concentreren en ongestoord kunnen vergaderen.

Bij De Kantoorinrichter kunt u kiezen uit verschillende mobiele vergaderunits die perfect passen bij uw kantoorruimte en stijl.

Wilt u de productiviteit en concentratie van uw werknemers verhogen, of uw werkplek een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren over de beste werkplek met uitstekende akoestiek. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
Kantoorinrichting Panalpina Rozenburg- De Kantoorinrichter
Kantoorinrichting bij Panalpina Rozenburg (Schiphol)
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Blog & nieuws

Mobiele-flexruimte
Optimaliseer uw werkplek voor efficiëntie en tevredenheid
Efficiënte inrichting en innovatieve oplossingen. | Ontdek de sleutel tot een prettige en productieve werkplek
30.11.2017
csm_005094_WH_AT_2019_2761633b27
Doe uw gezondheid een plezier en kies voor bewegend zitten
Stijve benen en last van uw nek, schouders en rug? De oplossing is simpel. Stop gewoon met langdurig zitten tijdens het werk. Hoe u...
03.10.2019
vergader-tafel-stazit-wit
Een vergaderruimte inrichten doet u zo
Creatieve oplossingen om uw vergaderruimte beter in te richten | Ontdek hoe het doel van de vergadering bepalend is met de perfecte indeling.
10.07.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]