Zoek
Sluit dit zoekvak.

Concentratie units

ONGESTOORD WERKEN OP KANTOOR IN EEN CONCENTRATIE UNIT

Een moderne kantoorinrichting die aansluit op het nieuwe werken is voorzien van concentratie-units. Met een concentratie unit realiseert u eenvoudig een rustige werkomgeving, zelfs te midden van een open kantoor. 

Zo kunt u tegemoet komen aan de behoefte van werknemers om te kunnen schakelen tussen geconcentreerd werken in concentratie-units en samenwerken in open ruimtes.

GECONCENTREERD WERKEN OF OVERLEG PLEGEN ZONDER STORENDE FACTOREN

In de moderne werkomgeving is steeds meer plek voor concentratie-units. Deze worden ingezet als flexplek, formele- of informele overlegplek of echt als stilte werkplek. Er is een ruim aanbod aan concentratie-units, geschikt voor 1 persoon maar ook voor grotere groepen en op diverse privacy biedende niveaus.

Zo is er naast de afgesloten werkplekken ook de akoestische belcel om ongestoord te kunnen bellen of vergader cabines om rustig te kunnen vergaderen zonder dat anderen hier last van hebben. De concentratie-units kunnen geschikt gemaakt worden als één werkplek, maar ook waar meerdere personen tegelijk aan het werk zijn.

In de concentratie-units van tegenwoordig zijn ook de bekabelingsmogelijkheden divers. Tv’s kunnen opgehangen worden, laptops ingeplugd op het netwerk en telefoons opgeladen. Zelfs luchtbehandeling is in de meeste modellen aanwezig!

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Geconcentreerd werken met ons uitgebreide aanbod producten!

Concentratie-units zijn flexibele akoestische oplossingen die kunnen worden ingezet als flexplek, formele of informele overleg plek, of als stille werkplek. Bij de Kantoorinrichter bieden we een ruim assortiment concentratie-units waarmee u de nodige stille werkplekken kunt inrichten op uw kantoor. Onze producten kunnen gebruikt worden voor 1 persoon maar we bieden ook oplossingen voor grotere groepen werknemers.

Een 1 persoons belcel, een 1 persoons werkplek, een zitgroep met TV en een hoge wand rondom of een overlegplek voor 4 personen met tafel? Afgesloten modellen met glasdeuren of liever een open instap? U zegt het maar! U vindt bij ons een brede range producten waaronder ook die van bekendere merken zoals Mikomax, In Zee en Sedus. De mogelijkheden zijn zo divers dat alles te leveren is. En prachtig gestoffeerd in moderne kleuren, is een concentratie-unit echt een eyecatcher op uw afdeling!

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Industriële kantoorinrichting bij Signet op Strijp T in Eindhoven
Kantoorontwerp en kantoorinrichting Signet - Strijp T
CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
009
Kantoorinrichting bij Footlocker

Blog & nieuws

CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte,...
19.04.2017
Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018
FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een ergonomische werkplek creëren? Zo doet u dat!
Verbeter de gezondheid en tevredenheid van uw werknemers met ergonomisch kantoormeubilair | Praktische inzichten voor een ideale werkplek
14.08.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]