Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrijstaande vergaderruimtes – cube

AFGESLOTEN RUIMTE-IN-RUIMTE-MODULES

Met een productieve werkomgeving op kantoor zorgt u ervoor dat uw medewerkers goed kunnen samenwerken en overleggen op de werkvloer, terwijl er ook genoeg mogelijkheid is om in stilte te werken en te vergaderen. Met een vrijstaande vergaderruimte, concentratie unit of afgesloten cabine bereikt u een dergelijke productieve werkomgeving zonder grote ingrepen. De Kantoorinrichter heeft een mooi aanbod waarmee een akoestische vergaderruimte voor elk kantoor gerealiseerd kan worden.

Waarom een akoestische vergaderruimte

Voor bedrijven die elke dag weer van hun werknemers vragen productief te werken, is het van belang om werkplekken te creëren die productiviteit stimuleren. Dat bereikt u met een kantoor dat is ingericht met voldoende ruimte om samen te werken en te overleggen, maar ook om in stilte te werken en ongestoord te vergaderen.

De Kantoorinrichter beschikt over een breed assortiment flexibele en oplossingen waarmee u gemakkelijk de balans vindt tussen open werkplekken en besloten ruimten voor concentratie en overleg.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Akoestische cabine of concentratie unit

Een vrijstaande concentratie unit of akoestische cabine is de beste oplossing voor het creëren van een vergaderruimte op de werkvloer omdat de integratie ervan erg makkelijk is. Er hoeven geen verbouwingen of andere veranderingen aan te pas te komen en de cabine is altijd weer te verplaatsen naar een andere plek op kantoor.

Bij De Kantoorinrichter hebben we een breed aanbod aan akoestische vergaderruimtes en cabines die geschikt zijn voor verschillende soorten kantoren. Onze oplossingen zijn volledig geventileerd, voorzien van prettige verlichting en bieden een geluidsdichte omgeving voor gesprekken en concentratie.

Akoestische vergaderruimte in alle soorten en maten

Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en bieden een perfecte omgeving voor concentratie en besprekingen. Met onze cabines en vergaderruimtes kunt u gesprekken voeren zonder dat u gestoord wordt door omgevingsgeluiden.

De vrijstaande vergaderruimtes en cabines van De Kantoorinrichter zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kunnen op maat worden gemaakt voor uw kantoorruimte. Bovendien zijn ze eenvoudig te integreren in uw bestaande inrichting en bieden ze een perfecte oplossing voor geconcentreerd werken en vergaderen.

Akoestische cabine
De akoestische cabines bieden een perfecte oplossing voor concentratie en ongestoord vergaderen. De cabines zijn volledig geluidsdicht en bieden daardoor een ideale omgeving voor ongestoord werk en overleg, terwijl ook de medewerkers aan de buitenkant niets kunnen horen van hetgeen in de module besproken wordt.
Deze modules zijn doorgaans voorzien van een tafel en banken of stoelen, verlichting en een stopcontact. Op deze manier bent u met de aankoop van een akoestische cabine in een keer klaar en hoeft u verder nergens meer aan te denken.

Concentratie units
Onze concentratie units zijn ideaal voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan een stille ruimte voor geconcentreerd werken, vergaderingen en gesprekken. Met deze units kunt u gemakkelijk en snel een afgesloten ruimte creëren in uw kantoor.
Dergelijke ruimtes zijn ideaal voor medewerkers die een deel van de dag afgezonderd en in stilte willen werken, maar ook bieden zij een plek om te vergaderen en overleggen zonder gestoord te worden of anderen op de werkvloer te storen.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves

Blog & nieuws

Flexwerken
Zo creëert u een flexruimte op kantoor
Optimaliseer uw kantoor met flexplekken | Leer hoe u alle ruimte benut | Betrek uw werknemers en creëer een moderne, productieve werkplek
08.04.2019
Deblick_Acoustics_Wallsystems_1
Akoestische wandpanelen op kantoor
Verbeter de akoestiek met akoestische wandpanelen | Verhoog de productiviteit en creëer een moderne werkomgeving | Lees er hier alles over
04.01.2019
sta-zit-werken-dynamisch
Wat zijn de voordelen van een zit-sta werkplek?
Investeer in het welzijn van uw werknemers | Van gezondheidsvoordelen en verhoogde productiviteit tot ergonomische voordelen en flexibiliteit.
01.03.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]