040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

2 onmisbare zaken voor een prettige en efficiënte werkplek

mobiele flexruimte om te vergaderen

De gemiddelde mens brengt een groot deel van zijn tijd door op de werkplek. Soms is deze omgeving niet bepaald inspiratievol of efficiënt ingericht. Dit kan grote gevolgen hebben op de sfeer binnen het kantoor en de motivatie van de medewerkers. Mensen halen namelijk een hoop van hun dagelijkse inspiratie en geluk uit de omgeving waarin ze zich bevinden. Het is dus absoluut van belang dat de werkplek deze gevoelens losmaakt bij medewerkers. De inrichting van een kantoor is dus geen bijzaak, maar hoofdzaak! Bent u benieuwd hoe u met slechts twee veranderingen uw kantoor kunt transformeren tot een prettige en efficiënte werkplek? Lees dan verder!

1. Mobiele overleg units

Bij bedrijven wordt er flink wat vergaderd. Dit kan soms wat demotiverend werken bij medewerkers, aangezien het de zoveelste vergadering in de week is in dezelfde stoffige ruimte. Iedereen zit aan een tafel en luistert naar elkaar. Wilt u meer (inter)actie bij uw vergaderingen bereiken? Denk dan eens na over mobiele overleg units. Het kantoormeubilair hiervan is absoluut niet traditioneel en oogt speels en modern. Dit gaat vaak gepaard met hoge overlegtafels en barkrukken, zodat mensen net wat actiever deel zullen nemen aan de vergadering. Ook worden kleine ruimtes op een zo efficiënt mogelijke manier omgebouwd tot een vergaderruimte. Win-win dus!

een mobiele flexruimte

2. Bewegend zitten

Kantoormensen zitten veel te veel en te lang op een dag. Dat is slecht voor de gezondheid en kan ervoor zorgen dat we ons snel futloos en niet energiek voelen. Tijdens het werk is dat natuurlijk het laatste wat we willen! Bewegend zitten is een nieuwe hype in ‘kantoorland’. Met de ‘bewegend zitten krukken’ wordt het mogelijk om tijdens het zitten toch fysiek actief te zijn. Dit zorgt niet alleen voor een actief lichaam, maar ook voor een actief brein. Zo kunt u met de flexibele stoelen omhoog en omlaag, van links naar rechts en draaien. Dit geeft een soortgelijk effect als de sta zit werkplek. Het is heel duurzaam en efficiënt om in te investeren!

bewegend zitten

Denkt u met uw bedrijf na over een kantoorrenovatie en bent u benieuwd op welke vlakken er voor uw bedrijf iets valt te winnen? Wij als projectinrichter kunnen u hier goed advies over geven na het houden van een werkplekonderzoek. Na dit onderzoek wordt namelijk duidelijk wat er precies ontbreekt en waar behoefte aan is binnen uw bedrijf. Heeft u alsnog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem gerust contact met ons op via [email protected], bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!Neem contact op

Willekeurige projecten

Glaswanden met folie voor meer privacy
Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven