Kantoormeubilair

BENT U OPZOEK NAAR KANTOORMEUBILAIR?

Zoek niet verder! De Kantoorinrichter kan helpen. Wij hebben een groot assortiment kantoormeubels in elk gewenst formaat, kleur en design. Wij leveren kantoormeubelen en geven u graag advies. Dit kan gaan over de juiste inrichting van de ruimte en indien gewenst zelfs advies over de juiste zit-/werkhouding voor een ergonomisch verantwoord kantoor.

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ HET AANSCHAFFEN VAN KANTOORMEUBILAIR?

Er zijn verschillende factoren waar u op zou moeten letten en rekening mee zou moeten houden bij het aanschaffen van (nieuwe) kantoormeubelen. Er komt namelijk een hoop kijken bij het aanschaffen van kantoormeubels. Het is niet alleen een kwestie van iets kopen wat er goed en mooi uit ziet, de functionaliteit is ook van groot belang! Niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Medewerkers die tevreden zijn en minder klachten hebben, zorgen uiteindelijk voor een hogere productiviteit van uw organisatie.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

De meest gemaakte fouten bij het aanschaffen van kantoormeubilair

#1. Prijs

Laten we eerlijk zijn; prijs is bij de meeste organisaties de doorslaggevende factor, maar is dit dan ook altijd de beste keus? Het is voor velen interessant wat er in eerste instantie onderaan de streep staat. Het is echter vaak niet altijd verstandig om voor de goedkoopste optie te gaan. Als het kantoormeubilair daardoor veel minder lang meegaat, dan bent u uiteindelijk onderaan de streep alsnog veel geld kwijt.

#2. Overleg

Er zijn verschillende mensen, dus ook verschillende wensen! Luister naar de wensen van uw medewerkers en vraag wat zij willen, zodat ze zich belangrijk en gehoord voelen. Als uw medewerkers een comfortabele werkplek hebben zullen ze beter presteren.

#3. Groei van het bedrijf

Soms is het als startende onderneming financieel aantrekkelijk om voor gebruikt kantoormeubilair te kiezen, echter bestaat de kans dat als het bedrijf gaat groeien geen bijpassend kantoormeubilair bij te bestellen is. Het is dus handig om bij de aanschaf na te denken of het meubilair na te bestellen is.

#4. Service

Dit lijkt misschien een onnodige optie, maar service is niet geheel onbelangrijk, want u wilt toch geen garantie tot aan de deur?

Denk daarom goed na bij de aanschaf van kantoormeubilair, u wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Mocht u er zelf niet uitkomen of heeft u vragen over het aanschaffen van kantoormeubilair, neem dan contact op met de Kantoorinrichter waar wij u kunnen helpen met het vinden van meubilair die past bij uw huisstijl.

Nieuwe kantoormeubelen

Wij helpen u graag met de aanschaf nieuwe kantoormeubilair.

se_line_get_together_Milieu_Konferenz.tif

Vergadermeubilair

Lande 1stclass akoestische banken voor overleg op kantoor

Kantoorakoestiek

Header-website-7

Bureaus

01

Receptiemeubilair

Signet-aanbrengen-akoestisch-spuitplafond

Systeem plafonds & wanden

Voortman-Sound-and-vision-akoestisch-dempende-kast

Opbergen

interactief-touchscreen-scherm-android-speechitouch-hd-55

Interactieve schermen & touchscreens

kabeldoorvoer-voor-bekabeling-in-werkbladen-en-vergadertafels

Kabelmanagement & ICT toebehoren

Hub-One-Work-akoestische-wekunit-voor-kantoor

Concentratie, overleg units & belcellen

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_1899
Complete kantoorinrichting bij DSV

Complete kantoorinrichting bij DSV in Eindhoven In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de...

Pro-Industry6
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

Blog & nieuws

Akoestische wandbekleding
5 tips om geluidsoverlast op kantoor te voorkomen
Een collega die te hard telefoneert of complete vergaderingen die plaatsvinden in de buurt van jouw bureau? Onderzoek heeft uitgewezen dat 70% van de...
16.09.2015
vergader-tafel-stazit-wit
Een vergaderruimte inrichten doet u zo
Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een traditionele inrichting. Zoals een vierkante vergadertafel met daaromheen een...
10.07.2017
oplusa-yelp55haw-2712-Rev-1600x906
Gebruik van kleur op kantoor en de werking van diverse kleuren
Hoe jouw werknemers productiever zijn door het gebruik van kleur Veel kantoren zien er nagenoeg hetzelfde uit; zwart, grijs en wit. Zonde! Een beetje...
15.01.2020

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]