Kantoormeubilair

BENT U OPZOEK NAAR KANTOORMEUBILAIR?

Zoek niet verder! De Kantoorinrichter kan u verder helpen. Wij hebben een groot assortiment kantoormeubels in elk gewenst formaat, kleur en design. Wij leveren kantoormeubelen en wij geven ook u graag advies. Dit kan gaan over de juiste inrichting van de ruimte en indien gewenst zelfs advies over de juiste zit-/werkhouding.

Naast kantoormeubelen hebben wij ook meubilair voor de kantine, wachtkamer, receptie, entree en directie. U bent bij de Kantoorinrichter dus altijd aan het juiste adres.

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ HET AANSCHAFFEN VAN KANTOORMEUBILAIR?

Er zijn verschillende factoren waar u op zou moeten letten en rekening mee zou moeten houden, bij het aanschaffen van (nieuwe) kantoormeubelen. Er komt namelijk een hoop kijken bij het aanschaffen van kantoormeubels. Het is niet enkel een kwestie van iets kopen wat er goed en mooi uit ziet, de functionaliteit is ook van groot belang! Niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Medewerkers die tevreden zijn en minder klachten hebben, zorgen uiteindelijk voor een hogere productiviteit van uw organisatie.

Hierbij een opsomming van de meest gemaakte fouten bij het aanschaffen van kantoormeubelen;

#1. Prijs

Laten we eerlijk zijn; prijs is bij de meeste organisaties de doorslaggevende factor, maar is dit dan ook altijd de beste keus? Het is voor velen interessant wat er onderaan de streep staat. Het is echter vaak niet altijd verstandig om voor de goedkoopste optie te gaan. Als het kantoormeubilair daardoor veel minder lang meegaat, dan bent u uiteindelijk onderaan de streep alsnog veel geld kwijt.

#2. Overleg

Er zijn verschillende mensen dus ook verschillende wensen! Luister naar de wensen van uw medewerkers en vraag wat zij willen, zodat zij zich belangrijk en gehoord voelen. Als uw medewerkers een comfortabele werkplek hebben zullen ze beter presteren.

#3. Groei van het bedrijf

Soms is het als startende onderneming financieel aantrekkelijk om voor gebruikt meubilair te kiezen, echter bestaat de kans dat als het bedrijf gaat groeien geen bijpassend kantoormeubilair bij te bestellen is. Het is dus handig om bij de aanschaf na te denken of het meubilair na te bestellen is.

#4. Service

Dit lijkt misschien een onnodige optie, maar service is niet geheel onbelangrijk, want u wilt toch geen garantie tot aan de deur?

Denk daarom goed na bij de aanschaf van kantoormeubilair, want u wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Mocht u er zelf niet uitkomen of heeft u vragen over het aanschaffen van kantoormeubels, neem dan contact op met de Kantoorinrichter. Wij staan u graag te woord of sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

5/5
9.9/10
4.4/5
4.4/5.0

Onze projecten

IMG_20190430_111828_708
Kantoorontwerp en Kantoorinrichting Signet

Kantoorverhuizing en Kantoorinrichting bij Signet in Eindhoven Signet zorgt voor zakelijke telefonie, zakelijk internet en netwerkoplossingen. De eerste gesprekken met Signet vonden plaats in...

20210106_125308
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan

Update van een monumentaal kantoorpand bij Hulan in Waalre Hulan maakt educatieve, advertentie gerichte en serious games. Game principes toepassen om iets te leren...

Blog & nieuws

524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Zo doe je dat
Een kantoortuin hoeft geen horror te zijn. Kijk maar eens naar Coolblue. Hun werkplek is zelfs bekroond als leukste van Nederland. Een kantoortuin is...
13.06.2019
Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
Tijdens werk ontmoet u over het algemeen veel nieuwe mensen. Vaak zijn dit collega’s en soms zijn dit mensen met wie u zakelijke afspraken...
04.10.2017
markant_dynamisch_werken1
Waarom jouw kantoor niet zonder zit-sta werkplek kan
Voordelen van zit-sta werkplek. Je bent sneller bij het koffiezetapparaat, je krijgt meer complimenten over je nieuwe broek en het is beter voor je...
13.07.2018