Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Project info

“Het is een bijzonder pand. Er is een vide op de 1e etage, met een prachtige lichtstraat in het dak. De aanwezige beplanting laat het kantoor meer leven ” 

Kantoorinrichting Panalpina

In 2016 heeft de Kantoorinrichter de kantoorinrichting verzorgd op een locatie die wordt gebruikt door een relatie van Panalpina, een mobiele telecomaanbieder.
In Oude Meer (2017) op het Fokker Logistics Park is nu een nieuwe locatie geopend, ook voor deze partner.

Het betreft een nieuw pand, wat door De Kantoorinrichter wordt aangepast door het plaatsen van volglas en gesloten wanden. Op de vloer hebben tapijttegels en PVC vloeren gelegd. Uiteraard hebben wij ook de volledige volledige kantoorinrichting inclusief het cable management verzorgd.

Sleutelklaar opgeleverd

Het is een bijzonder pand. Er is sprake van een vide op de 1e etage, met een prachtige lichtstraat in het dak. Er is veel beplanting aanwezig in het pand, wat een luxe beleving geeft.

De volledige vormgeving en uitvoering van de eerste opzet plattegrond tot en met het sleutel klaar opleveren, komt van onze afdelingen studio en projectmanagement.

 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco